Szia Drága!! Ezekre a gyönyörű cicikre bármikor!!! :O
Hová küldhetem a képeket? (Ez egy válasz falatos84 üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 17. hétfő 18:48
Hová küldhetem a képeket? (Ez egy válasz falatos84 üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ma érkezik ide a gg re "melles" képeim szeretnék tribute videókat ahogy a mellemre élveztek! Ezekre videókra szoktam masztizni. Előre is köszi!

megtisztelő ha valaki ráélvez a párom képére

Sziasztok!
Szívesen venném én is ha a feleségemre készítene valaki videót vagy képet
Nagyon izgat...
Szívesen venném én is ha a feleségemre készítene valaki videót vagy képet

Szia! Irtam privatban
(Ez egy válasz falatos84 üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 17. hétfő 18:48

Sziasztok! Ma érkezik ide a gg re "melles" képeim szeretnék tribute videókat ahogy a mellemre élveztek! Ezekre videókra szoktam masztizni. Előre is köszi!

Szivesen csinalok ilyet ha tetszik amit latok. De akar ra is irok es kozvetitek mindent ha valakit ez izgat

Sziasztok!
Valaki meglephetné a párom egy virtuális húsvéti locsoló keppel vagy videóval!
Én ma is bizosan meglocsolom el ne hervadjon!
Valaki meglephetné a párom egy virtuális húsvéti locsoló keppel vagy videóval!

Én ma is bizosan meglocsolom el ne hervadjon!

Írj elérhetőséget privátban !
(Ez egy válasz butch üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen készítek tribute képeket! Fiatal sportos szép szerszammal rendelkező fiú vagyok privát várom az üzeneteket

Sziasztok
Szívesen készítek tribute videokat hölgyekre ha szeretne valaki írjon nyugodtan.
Szívesen készítek tribute videokat hölgyekre ha szeretne valaki írjon nyugodtan.
Szia CoupleGirl.
Ha még szeretnéd én megcsinálom. (Ez egy válasz CoupleGirl üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 13. hétfő 09:05
Ha még szeretnéd én megcsinálom. (Ez egy válasz CoupleGirl üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Keresünk fiúkat akik küldenek tribute videot. Kérnénk csak olyan írjon aki küld is, mert lehangoló az arány

Persze, beszéljük meg priviben!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 02. vasárnap 22:50
Törölt felhasználó (4695034)

Küldenénk mi is képet ha készítesz hasonló képeket
Küldenénk mi is képet ha készítesz hasonló képeket
(Ez egy válasz butch üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen készítek tibute, spriccelős videot feleség, barátnő képére.fontos feleség tudjon róla!!!
Örülök neki
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 02. vasárnap 19:50
Törölt felhasználó (4695034)

Ez tetszik
Ez tetszik
(Ez egy válasz butch üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 02. vasárnap 10:47

Üdv mindenkinek!
Készitenèk videot és képet azoknak a hölgyeknek/pároknak akit izgat az ilyesmi keresetek privátban vagy skypon: dldsub9
Szép estét
Készitenèk videot és képet azoknak a hölgyeknek/pároknak akit izgat az ilyesmi keresetek privátban vagy skypon: dldsub9
Szép estét
Mi is szeretjük
Ezt már én is próbáltam. Kaptam valami random képet és érhem be azzal. Mint ha akkora kérés lenne egy friss kép amit nekem készítenek. Add fel. Megkíméled magad egy csomó fárasztó és felesleges szájtépéstől.
(Ez egy válasz approx üzenetére (2023. 03. 29. szerda 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 29. szerda 11:47

Bár sajnos azt tapasztalom, a legtöbbeknél a tribute azt jelenti, "itt egy fotó a páromról, várjuk a videót", ha van itt olyan nő vagy pár, akit izgatna, ha levelezés során megbeszélt, egymásnak készített képekre készülne tribute, keressen meg!

Szívesen készítek tibute, spriccelős videot feleség, barátnő képére.fontos feleség tudjon róla!!!