sziasztok szivesen csinalnak tribute kepeket .
Ugyanezt én is szívesen
(Ez egy válasz Nagy.eva42 üzenetére (2023. 05. 23. kedd 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 23. kedd 15:50

Sziasztok. Tribute videót készítenék szép szőrös puncira. Akit érdekel írjon

Sziasztok. Tribute videót készítenék szép szőrös puncira. Akit érdekel írjon

Személyesen, autóban? Telefonon vannak képek.
(Ez egy válasz feleségintéző üzenetére (2023. 05. 15. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 15. hétfő 10:06

Sziasztok
Szívesen készítek tribute videokat hölgyekre ha szeretne valaki írjon nyugodtan.
Szívesen készítek tribute videokat hölgyekre ha szeretne valaki írjon nyugodtan.
sziasztok
Valaki csinálna a páromra videót,vagy képet amint rá élvez? És el küldenè? Kép van fent
Valaki csinálna a páromra videót,vagy képet amint rá élvez? És el küldenè? Kép van fent
Sziasztok
Hát sok sikert.
Én is csak személyre szabott képre csinálok, de még GG-ről senki sem volt hajlandó.
Random netes fotókat küldenek. (Ez egy válasz Alexixx üzenetére (2023. 05. 14. vasárnap 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 14. vasárnap 15:29
Én is csak személyre szabott képre csinálok, de még GG-ről senki sem volt hajlandó.
Random netes fotókat küldenek. (Ez egy válasz Alexixx üzenetére (2023. 05. 14. vasárnap 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Keressetek privátban.
Bárki más is kereshet, feleségre készítek privát tribute videót. Személyre szabott kép szükséges lesz, a netes csalások miatt..
Bárki más is kereshet, feleségre készítek privát tribute videót. Személyre szabott kép szükséges lesz, a netes csalások miatt..
Keressetek privátban.
Bárki más is kereshet, feleségre készítek privát tribute videót. Személyre szabott kép szükséges lesz, a netes csalások miatt.. (Ez egy válasz Noiro üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 09. vasárnap 11:19
Bárki más is kereshet, feleségre készítek privát tribute videót. Személyre szabott kép szükséges lesz, a netes csalások miatt.. (Ez egy válasz Noiro üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Valaki meglephetné a párom egy virtuális húsvéti locsoló keppel vagy videóval!
Én ma is bizosan meglocsolom el ne hervadjon!
Valaki meglephetné a párom egy virtuális húsvéti locsoló keppel vagy videóval!

Én ma is bizosan meglocsolom el ne hervadjon!

Sziasztok. Tribute képeket készítek. Küldjétek bátran. Privátban
Szia. Érdekelne.
(Ez egy válasz feleségintéző üzenetére (2023. 04. 08. szombat 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 08. szombat 15:59

Sziasztok
Szia. Én is kérnék egy tribute ot a feleségemre.
Tribute video a paromra? Irj privatba !

Személyesen valaki párom képére, autóban? Érden.
Lett végül belőle valami ? Sikerült személyre szabott képet kapnod ? Mert úgy már van értelme a tributnak akkor én is szívesen jelentkeznék !
(Ez egy válasz lefti84 üzenetére (2023. 05. 07. vasárnap 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 07. vasárnap 10:30

Sziasztok ! Nagyon szívesen, ha hajlandóaka vagytok egy személyre szabott képet készíteni.
Sziasztok ! Nagyon szívesen, ha hajlandóaka vagytok egy személyre szabott képet készíteni.
(Ez egy válasz Liliam üzenetére (2023. 05. 07. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretnénk egy tribute felvételt ha valaki segítene benne
Tribute videót/képet készítünk! Privátban várjuk a megkereséseket!
Szép napot!
Szép napot!
szivesen vállalok tributot, ha kölcsönös a szimpátia.
Sziasztok! Valaki nem szeretne egy fiatal anyukára videót vagy képet készíteni?