Egy élvezetes chatszex után összegecizném most egy nagymellű nő képét

Az említett pasi én voltam
Ha esetleg mást is érdekelne hasonló tartalom, nyugodtan írjatok privátban (Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2025. 08. 04. hétfő 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 04. hétfő 16:36

Ha esetleg mást is érdekelne hasonló tartalom, nyugodtan írjatok privátban (Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2025. 08. 04. hétfő 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, feleségemmel kipróbáltuk pár hónapja a tribute videókat és volt egy része ami nagyon nagyon bejött neki.
Volt egy pasi aki végig nyomta a dumát, igazi durva dirty talk szöveget, hogy milyen nagy kur... és hogy így meg úgy miket csinálna vele és ez a rész feleségemnek nagyon bejött, azt hogy úgy kezelik mint egy xxx-t. Nagyon nagyon. Szóval aki úgy érzi hogy igazán jó szöveget tud mondani videózás közben, igazi mocskos dumát, az jelezze és szívesen küldök képeket.
Volt egy pasi aki végig nyomta a dumát, igazi durva dirty talk szöveget, hogy milyen nagy kur... és hogy így meg úgy miket csinálna vele és ez a rész feleségemnek nagyon bejött, azt hogy úgy kezelik mint egy xxx-t. Nagyon nagyon. Szóval aki úgy érzi hogy igazán jó szöveget tud mondani videózás közben, igazi mocskos dumát, az jelezze és szívesen küldök képeket.
Egyetértek. Nekem is volt, van ilyen tapasztalatom.
(Ez egy válasz alommola üzenetére (2025. 08. 19. kedd 02:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 02:47

Ne keseredj el. A másik oldalon se korrekt mindenki. Amikor küldtem egy videót, semmi válasz rá. A másik lány meg küld két ruhás , három éves fotót, de kommunikáció semmi, egy mondatot sem írt. Abban se vagyok biztos, hogy nő az illető... és ezek a szereplők itt vannak, a nem régi hozzászólók közt.
Ne keseredj el. A másik oldalon se korrekt mindenki. Amikor küldtem egy videót, semmi válasz rá. A másik lány meg küld két ruhás , három éves fotót, de kommunikáció semmi, egy mondatot sem írt. Abban se vagyok biztos, hogy nő az illető... és ezek a szereplők itt vannak, a nem régi hozzászólók közt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 18. hétfő 16:08
Törölt felhasználó (4747201)

Ezek szerint Ti is több kèpet küldtetek feleslegesen. Ez azért elég elkeserítő, hogy itt tartunk
Világos, el lett.
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Olvas adatlapot és megtudod mihez kell szám
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezek szerint Ti is több kèpet küldtetek feleslegesen. Ez azért elég elkeserítő, hogy itt tartunk
nem képet telefon számot de nem merik vállalni magukat

(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
mi is egyetértünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 18. hétfő 14:30

Ezt alátámasztom
Ezt alátámasztom
(Ez egy válasz naughtycpl üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 14:44

Sajnálom hogy ezt kell mondjam de itt 99% kamus
megszámolni se tudom hány embernek küldtünk képet aztán semmi válasz... pedíg ha találnánk itt egy "barátot" akkor sokkal több is lehetne mint fotó csere de mit csináljunk ha csak fotókéregetők vannak akik kapnak 1 fotót és arra élvezkednek eltünve mithogy küldjék amit ígértek aztán lehet kapnának több mindent

Szerintem bárki
(Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Van aki csinál tribute videókat?
Szia, a múltkor küldtem videót, tele mocskosnál mocskosabb dumákkal, láttad, sikerült megnyitni a linket? Ha tetszett, küldhetsz fotókat, ahogy írtad itt, lentebb.
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2025. 08. 04. hétfő 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 04. hétfő 16:36

Sziasztok, feleségemmel kipróbáltuk pár hónapja a tribute videókat és volt egy része ami nagyon nagyon bejött neki.
Sziasztok!
Elsősorban a fiúkhoz szólnék!
Nagyon örülnék, ha minél több videóval árasztanátok el engem a szobának megfelelő tartalmakkal!
Elsősorban a fiúkhoz szólnék!

Nagyon örülnék, ha minél több videóval árasztanátok el engem a szobának megfelelő tartalmakkal!

Ha te is imádod a lábakat,és felizgatna ha ráélveznék a barátnőd/feleséged lábikós képeire/videóira és tribute képeket/videót készítsek,akkor keress privátban és megoldjuk

Tribute ot kesziteniek, kep/video az adatlapon! uzenetet varok. Elonyben aki maganak/parjanak keri.
Azt elfelejtettem még írni, hogy kaptunk néhány semmi beszéd videót és képet aminél azt írta a pasi hogy dirty talk de max kicsi nyögés volt... Az sajnos nem jött be páromnak
Szívesen készítek tributeot egy szép puncira, lehet akár a párodé is. Írj nyugodtan, ha látni szeretnéd, hogy egy nagy fasz hatalmasat élvez rád vagy a párodra

Szia.
Kapható vagyok ilyenekre. Ki fejtenéd bővebben mire gondolsz? Köszi. (Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 13:00
Kapható vagyok ilyenekre. Ki fejtenéd bővebben mire gondolsz? Köszi. (Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Van itt valaki, aki most készitene egy videót és képeket a feleségemre? Most google chaten?