Tribute-ra lehet nálam is jelendkezni. Én először képet csinálnék. Utána meglátjuk :P

Szívesen készítenék tribute videót, írjatok privátban akit érdekelne.
Azt el is hiszem !
Én is imádom csinálni. (Ez egy válasz koviBoy üzenetére (2025. 10. 14. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is imádom csinálni. (Ez egy válasz koviBoy üzenetére (2025. 10. 14. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretem csinálni és tetszeni szokott a lányoknak.
Én csináltam neki és úgy vettem észre hogy tetszett neki, élvezte.
(Ez egy válasz UnlimitedFantasies üzenetére (2025. 10. 13. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 13. hétfő 08:43

Nálunk az a helyzet állt fent
hogy a feleségemet is izgatta ez a téma és próbált is beszélgetni pasikkal de szinte senki nem csinálja meg végül. Gondolom sokan eleve azt hiszik hogy így kaphatnak csak képeket és csak ezért tesznek úgy mintha érdekelné őket ez a téma.

Sajnálom a negatív tapasztalatot, látjátok én nem vagyok ilyen.
(Ez egy válasz UnlimitedFantasies üzenetére (2025. 10. 13. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 13. hétfő 08:43

hogy a feleségemet is izgatta ez a téma és próbált is beszélgetni pasikkal de szinte senki nem csinálja meg végül. Gondolom sokan eleve azt hiszik hogy így kaphatnak csak képeket és csak ezért tesznek úgy mintha érdekelné őket ez a téma.

Írtam.

Sziasztok,párom sexy lábfejére csinál valaki tribute videót?

Szia írtam privát üzenetet ezzel kapcsolatban.
(Ez egy válasz Oralday üzenetére (2025. 10. 09. csütörtök 04:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 09. csütörtök 04:08

Nekem kimondottan tetszene ha a páromról valaki készítene így képeket-vagy videót és utána feltöltené az oldalra.
Sajnos volt aki ígért itt mindent csak semmit nem csinált. Mondjuk azt nem értem , hogy akkor meg minek neki a kép ha ahhoz is hülye , hogy kiverje rá ….
Sajnos volt aki ígért itt mindent csak semmit nem csinált. Mondjuk azt nem értem , hogy akkor meg minek neki a kép ha ahhoz is hülye , hogy kiverje rá ….
Nekem kimondottan tetszene ha a páromról valaki készítene így képeket-vagy videót és utána feltöltené az oldalra.
Sziasztok!
Szívesen készítenék tribute videókat, képeket igény szerint
Szívesen készítenék tribute videókat, képeket igény szerint

Kívánatosságra vágyó, igényes hölgyeknek szívesen küldök intim képre tributeot, akár videót is. Átlag feletti méret, nagy adagot lövök

Sziasztok! Párom roma puncijara valaki aki keszitene?
A feleségemről szívesen nézegetnék tribute videókat.
Hétvégi szabadidőm eltöltéséhez keresek hölgyet ,vagy párból hölgyet akit izgat a tribute ha rá verik.
Van pár képem egy barátnőmről akire csinálni lehet tribute képet, videót. Privátban keressen akit érdekel.
Szerintem erre biztos van esély, magamból kiindúlva.
(Ez egy válasz zoty12a üzenetére (2025. 09. 23. kedd 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljes igazad van!
Rengeteg a kép kéregető.
Rengeteg a kép kéregető.