Most valaki a felesegemre? Google chat vagy hasonlo helyen.
Olyan irjon aki meg is teszi es nem csak hiteget!
Olyan irjon aki meg is teszi es nem csak hiteget!
Tribute videót/képet szívesen készítek. Üzenetben írjon, akit érdekel.
Én nagyon szeretem ha az asszonyról készít valaki…
Nem sok jelentkező volt, de ha most spriccelne valaki, írjon privibe
Szívesen készítek pároknak/hölgynek.. tribute-videot/kepet! Nem csak élvezésről,hanem elmondanám,leírnám a tribute mellé izgatóan hogy mit tennék egy adott szituban,hogyan lettem kő kemény a hölgytől stb..
Szeretem a lábakat,szép melleket,feneket,illetve nagyon felizgat ha beszél a hölgy a videóban..arc nem szempont,csak a hang
Ha valamilyen párt/hölgyet lázba hozna a dolog,keressen privátban mindenképpen!
Szeretem a lábakat,szép melleket,feneket,illetve nagyon felizgat ha beszél a hölgy a videóban..arc nem szempont,csak a hang
Ha valamilyen párt/hölgyet lázba hozna a dolog,keressen privátban mindenképpen!
Sziasztok, most valakinek van kedve videot csinálni?
Sziasztok! Idősebb kb. 60-as nagy mellű nőre csinálna nekem valaki egy jó ráélvezős vidit?
Sziasztok szivesen keszitenek kepeket NOnek
Van fent “némi” tartalmunk, kedvetekre válogathattok! Hajrá! Privátban nem kell elküldeni, elegendő ha ide a megfelelő helyre feltöltitek!
Valaki akar saját magára(nő) vagy feleségre/barátnőre tributeot átlag feletti mérettől? Jó nagy adaggal
Orál témájú tribute-öt szívesen készítenék.
Jó gondolat
Szivesen külldünk arcra ,szájba èlvezős videót,kèpet privátban a felesègemről,a bullja szopatja vehemensen.Vagy jobb lenne egy baráti társaság,izgat ha többen ráèlveznek a képeire.
Készítene valaki nekünk tribute videót?
Kép/videó van az oldalunkon.
Kép/videó van az oldalunkon.
kis motivációs videó...
jó szórakozást! https://www.goldengate.hu/video/843448-Orulok-ha-tetszem
jó szórakozást! https://www.goldengate.hu/video/843448-Orulok-ha-tetszem
Keresnék egy nagy farkú pasit,aki a feleségem képére készítene egy videót! Google chaten kommunikálnánk, örülnék neki!
Én is szeretnek ilyet.
(Ez egy válasz CoupleGirl üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 29. vasárnap 17:30
Megbízható, valóban videót készítő srácot keresünk, izgat ha ráspriccelsz.
Ma délelőtt valakinek egy tribute készítés?
Megbízható, valóban videót készítő srácot keresünk, izgat ha ráspriccelsz.
Sziasztok! Keresek a 30 eves roma parom kepeire olyan embert aki csinal tribute videot. Elony , ha 50+ a korod! Google chat!

tributeferi

xerox11
Ivone