Az a tapasztalatom, hogy sok a kamus, egyszer felsültem, új profillal hátha sikerül l. Bevallom en is ujraregisztraltam, mert volt par roasz tapasztalatom es besokalltam, de voltak pozitivak is. Van egy módszerem mi alapján szűrők az emberek kozott
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 08. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 08. hétfő 16:55
Törölt felhasználó (4513812)
VIP

Nekem az a furcsa, hogy a 95% az iserkedések folyamán egyszercsak felszívódik, többet nem válaszol. Ha ennyi unatkozó ember van akkor miért nem sportolnak valamit vagy olvasnak könyveket, a helyett, hogy mások idejét rabolnák a barokságaikkal?! Szerencsére azért volt pozitív élményem is az ilyen jellegű kereséssel de a nagy átlag tényleg egy szánalom. Igen nyugodtan vegyétek magatokra!
A maradék 5%-nak meg további kellemes itt tartózkodást kívánok!

mert már nem olyan világot élünk! Régen még működtek a zenés-táncos ismerkedő estek! Ott nem volt zsákbamacska! de amikor már egyesek álnévvel álképpel ismerkednek...
Miért van az hogy pár üzenet váltás után rögtön küldjek képet.Nem küldök mert nem ismerem sosem láttam.Irom neki(k)szivesen találkozom ismerkedjünk.Nagyrészük eltünik mások szerint kamu vagyok
Hiszen nem te vagy Richard Gere. “mások szerint kamu vagyok”
(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 25. csütörtök 20:23

Miért van az hogy pár üzenet váltás után rögtön küldjek képet.Nem küldök mert nem ismerem sosem láttam.Irom neki(k)szivesen találkozom ismerkedjünk.Nagyrészük eltünik mások szerint kamu vagyok
Azert irják hogy kamu vagyok mert nem küldök rögtön fotot
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 25. csütörtök 21:03
Törölt felhasználó (4532602)

Hiszen nem te vagy Richard Gere. “mások szerint kamu vagyok”
Igen, értettem, csak nem tudtam ezt kihagyni.
De például feltehetsz az oldalra olyan fotót is, ahol egyáltalán nem vagy beazonosítható, így nem tudnak visszaélni vele. Lehet én is hamarosan lecserélem a képemet, mert olyan semmitmondó egyszerű arckép… Ilyenre meg nem annyira kiváncsiak az ilyen oldalakon (véleményem szerint). (Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)

De például feltehetsz az oldalra olyan fotót is, ahol egyáltalán nem vagy beazonosítható, így nem tudnak visszaélni vele. Lehet én is hamarosan lecserélem a képemet, mert olyan semmitmondó egyszerű arckép… Ilyenre meg nem annyira kiváncsiak az ilyen oldalakon (véleményem szerint). (Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert kamusok vagy most a COVID miatt
A covid"már" nem lehet kifogás. Inkább az van, hogy a nagy többség agyatlanul írkàl mindenféle dolgot,amiről egynèmyelyiknek fogalma sincs hogy mit jelent, ès amikor olyan egyèn reagál, a kiírására,akiről"èrződik" hogy komolyan veszi, abban a pillanatban huss.... Eltűnik mint fing a szèlben. Èn csak úgy nevezem őket,hogy "funkcionàlis idióták"!!!!! Nèha szinte màr fàj az emberi gyàvaság.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 11. 26. péntek 02:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert kamusok.
A kamusok miatt meg nem hisznek annak akik nem kamuznak.
A kamusok miatt meg nem hisznek annak akik nem kamuznak.
Elsősorban azért,mert a többség kamus.......másrészt,mert jóval nagyobb az elvárása mint amit a tükörbe lát....,harmadsorban,mert csak fantáziálni képes és túl gyáva ahhoz,hogy mindezt megélje!

VIP

Nekem az a furcsa, hogy a 95% az iserkedések folyamán egyszercsak felszívódik, többet nem válaszol. Ha ennyi unatkozó ember van akkor miért nem sportolnak valamit vagy olvasnak könyveket, a helyett, hogy mások idejét rabolnák a barokságaikkal?! Szerencsére azért volt pozitív élményem is az ilyen jellegű kereséssel de a nagy átlag tényleg egy szánalom. Igen nyugodtan vegyétek magatokra!

Osztom a véleményed teljes mértékben, ahogy a korábban kommentelő Harvinder-ét is, és ezt a sor még a végtelenségig lehetne folytatni, hogy miért! Az a „tükör” bizony sokaknál nagyon ferde, erre mondom én, hogy olyat kellene elvárni a keresett partnertől, aminek magunk is megfelelünk és birtoklunk! Harvinder utolsó mondata: néha szinte már fáj az emberi gyávaság.
Ami meg még ettől is fájdalmasabb a primitívség és a minimális intelligencia hiánya! (Ez egy válasz gabcse300 üzenetére (2022. 01. 08. szombat 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 08. szombat 06:48
Ami meg még ettől is fájdalmasabb a primitívség és a minimális intelligencia hiánya! (Ez egy válasz gabcse300 üzenetére (2022. 01. 08. szombat 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Elsősorban azért,mert a többség kamus.......másrészt,mert jóval nagyobb az elvárása mint amit a tükörbe lát....,harmadsorban,mert csak fantáziálni képes és túl gyáva ahhoz,hogy mindezt megélje!
Csak kamuni tudnak
Maximálisan egyetértek veled én is az emberi primitívség,intelligencia hiánya is így igaz,ahogy írtad!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2022. 01. 17. hétfő 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 17. hétfő 00:09

Osztom a véleményed teljes mértékben, ahogy a korábban kommentelő Harvinder-ét is, és ezt a sor még a végtelenségig lehetne folytatni, hogy miért! Az a „tükör” bizony sokaknál nagyon ferde, erre mondom én, hogy olyat kellene elvárni a keresett partnertől, aminek magunk is megfelelünk és birtoklunk! Harvinder utolsó mondata: néha szinte már fáj az emberi gyávaság.
Ami meg még ettől is fájdalmasabb a primitívség és a minimális intelligencia hiánya!
Ami meg még ettől is fájdalmasabb a primitívség és a minimális intelligencia hiánya!
Haha
Én "zöldfülű szexpartnerként" még nem tudom mitől féljek. De tényleg! Mi történhetne ami miatt ne merjek találkozni? Tényleg mindenki eltűnik és csak viharfelhők jönnek? Szerintem sokkal több napsütés van mint hurrikán. Bátorság!

Nem tanulták meg? Nem tanították meg nekik? Esetleg példát sem láttak rá amit lemásolhatnak volna és elsajátíthatták volna a valódi emberi személyes kapcsolat igaziságát. Ki tudja... A lényeg, hogy bár csalódás, de jobb is így. Lehet a sok kapcsolatra képtelen emberrel szembesülni sem lenne jó.
Persze vannak a simán szélhámosok is. Ők is jobb, ha otthon maradnak.
Persze vannak a simán szélhámosok is. Ők is jobb, ha otthon maradnak.
Sziasztok! Akik általában egy héten többször is keresnek azok kepgyujtok vagy anyagi megfontolásból teszik! És legtöbbször hozzá teszik ők nem kamusok meg hogy mennyi kamus van az oldalon!
Nem nagyon értem a kép kéregetést. Írtam egy párnak , hogy találkozzunk nem küldök arc képet erre az a válasz jött bizalom nélkül soha. Ez a bizalom dolog 2 oldalú. Érdekes , hogy mindig csak az egyik oldalra vonatkozik. Meg képet bárhonnan és bárki le tud szedni, és mikor találkozol ott jön a döbbenet. Miért nem jó elsőre ,úgy is ott dől el minden. Egyedülálló pasi ként sokszor futottam bele ,hogy a kép és az adatok jók voltak és a valóság teljesen más.Pl: 65kg helyett 110kg a hölgy nem gond ez ha valaki azt keresi.
Talápkozni?? Egy nyomorult levélre nem válaszoltok! Az utóbbi időkbem egyre gázabbak ezek az oldalak. Vagyis az itt lévő emberek. Az oldalnak semmi baja. Veletek van a baj!! Most kb 15-20 normális bemutatkozó levélből, szépen megfogalmazva, üdvözléssel 0 azaz nulla válasz érkezett.. Most komolyan, annyira megerőltető egy köszi nem érdekel a dolog egysoros választ kiböfögni legalább??
Régen más volt. 10 éve még lehetett kommunikálni az emberekkel de mostanra egy leszarom bagázs lettetek!
Régen más volt. 10 éve még lehetett kommunikálni az emberekkel de mostanra egy leszarom bagázs lettetek!

Ne aggódj , választ 100 ból egy ír nekünk is. Ezen már meg sem lepődünk , viszont mi minden levélre válaszolunk még ha nemleges a válasz akkor is. És normális hangvételben...itt ez a szint úgy látszik, nagyon el vannak billenve maguktól az emberek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 22. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 22. kedd 11:51

Talápkozni?? Egy nyomorult levélre nem válaszoltok! Az utóbbi időkbem egyre gázabbak ezek az oldalak. Vagyis az itt lévő emberek. Az oldalnak semmi baja. Veletek van a baj!! Most kb 15-20 normális bemutatkozó levélből, szépen megfogalmazva, üdvözléssel 0 azaz nulla válasz érkezett.. Most komolyan, annyira megerőltető egy köszi nem érdekel a dolog egysoros választ kiböfögni legalább??