Miért nem mernek az emberek talàlkozni????
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#61   2021. 09. 05. vasárnap 06:38
X Törölt felhasználó (4615522)
Az a tapasztalatom, hogy sok a kamus, egyszer felsültem, új profillal hátha sikerül l. Bevallom en is ujraregisztraltam, mert volt par roasz tapasztalatom es besokalltam, de voltak pozitivak is. Van egy módszerem mi alapján szűrők az emberek kozott
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 08. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4513812) VIP
2021. 03. 08. hétfő 16:55
Nekem az a furcsa, hogy a 95% az iserkedések folyamán egyszercsak felszívódik, többet nem válaszol. Ha ennyi unatkozó ember van akkor miért nem sportolnak valamit vagy olvasnak könyveket, a helyett, hogy mások idejét rabolnák a barokságaikkal?! Szerencsére azért volt pozitív élményem is az ilyen jellegű kereséssel de a nagy átlag tényleg egy szánalom. Igen nyugodtan vegyétek magatokra!
A maradék 5%-nak meg további kellemes itt tartózkodást kívánok! smile
#62   2021. 11. 25. csütörtök 16:17
LordWardog75 LordWardog75
mert már nem olyan világot élünk! Régen még működtek a zenés-táncos ismerkedő estek! Ott nem volt zsákbamacska! de amikor már egyesek álnévvel álképpel ismerkednek...
#63   2021. 11. 25. csütörtök 20:23
RichardGere RichardGere
Miért van az hogy pár üzenet váltás után rögtön küldjek képet.Nem küldök mert nem ismerem sosem láttam.Irom neki(k)szivesen találkozom ismerkedjünk.Nagyrészük eltünik mások szerint kamu vagyok
#64   2021. 11. 25. csütörtök 21:03
X Törölt felhasználó (4532602)
Hiszen nem te vagy Richard Gere. “mások szerint kamu vagyok”
(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 25. csütörtök 20:23
Miért van az hogy pár üzenet váltás után rögtön küldjek képet.Nem küldök mert nem ismerem sosem láttam.Irom neki(k)szivesen találkozom ismerkedjünk.Nagyrészük eltünik mások szerint kamu vagyok
#65   2021. 11. 25. csütörtök 21:19
RichardGere RichardGere
Azert irják hogy kamu vagyok mert nem küldök rögtön fotot
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4532602)
2021. 11. 25. csütörtök 21:03
Hiszen nem te vagy Richard Gere. “mások szerint kamu vagyok”
#66   2021. 11. 25. csütörtök 21:29
X Törölt felhasználó (4532602)
Igen, értettem, csak nem tudtam ezt kihagyni. vigyor2
De például feltehetsz az oldalra olyan fotót is, ahol egyáltalán nem vagy beazonosítható, így nem tudnak visszaélni vele. Lehet én is hamarosan lecserélem a képemet, mert olyan semmitmondó egyszerű arckép… Ilyenre meg nem annyira kiváncsiak az ilyen oldalakon (véleményem szerint).
(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 25. csütörtök 21:19
Azert irják hogy kamu vagyok mert nem küldök rögtön fotot
#67   2021. 11. 26. péntek 02:22
STS011 STS011
Mert kamusok vagy most a COVID miatt
#68   2021. 12. 29. szerda 18:49
Harvinder Harvinder
A covid"már" nem lehet kifogás. Inkább az van, hogy a nagy többség agyatlanul írkàl mindenféle dolgot,amiről egynèmyelyiknek fogalma sincs hogy mit jelent, ès amikor olyan egyèn reagál, a kiírására,akiről"èrződik" hogy komolyan veszi, abban a pillanatban huss.... Eltűnik mint fing a szèlben. Èn csak úgy nevezem őket,hogy "funkcionàlis idióták"!!!!! Nèha szinte màr fàj az emberi gyàvaság.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 11. 26. péntek 02:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 26. péntek 02:22
Mert kamusok vagy most a COVID miatt
#69   2022. 01. 06. csütörtök 20:05
Albert8310 Albert8310
Mert kamusok.
A kamusok miatt meg nem hisznek annak akik nem kamuznak.
#70   2022. 01. 08. szombat 06:48
gabcse300 gabcse300
Elsősorban azért,mert a többség kamus.......másrészt,mert jóval nagyobb az elvárása mint amit a tükörbe lát....,harmadsorban,mert csak fantáziálni képes és túl gyáva ahhoz,hogy mindezt megélje!
#71   2022. 01. 12. szerda 15:44
vesz.pasi vesz.pasi
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 08. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4513812) VIP
2021. 03. 08. hétfő 16:55
Nekem az a furcsa, hogy a 95% az iserkedések folyamán egyszercsak felszívódik, többet nem válaszol. Ha ennyi unatkozó ember van akkor miért nem sportolnak valamit vagy olvasnak könyveket, a helyett, hogy mások idejét rabolnák a barokságaikkal?! Szerencsére azért volt pozitív élményem is az ilyen jellegű kereséssel de a nagy átlag tényleg egy szánalom. Igen nyugodtan vegyétek magatokra!
A maradék 5%-nak meg további kellemes itt tartózkodást kívánok! smile
#72   2022. 01. 17. hétfő 00:09
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Osztom a véleményed teljes mértékben, ahogy a korábban kommentelő Harvinder-ét is, és ezt a sor még a végtelenségig lehetne folytatni, hogy miért! Az a „tükör” bizony sokaknál nagyon ferde, erre mondom én, hogy olyat kellene elvárni a keresett partnertől, aminek magunk is megfelelünk és birtoklunk! Harvinder utolsó mondata: néha szinte már fáj az emberi gyávaság.
Ami meg még ettől is fájdalmasabb a primitívség és a minimális intelligencia hiánya!
(Ez egy válasz gabcse300 üzenetére (2022. 01. 08. szombat 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 08. szombat 06:48
Elsősorban azért,mert a többség kamus.......másrészt,mert jóval nagyobb az elvárása mint amit a tükörbe lát....,harmadsorban,mert csak fantáziálni képes és túl gyáva ahhoz,hogy mindezt megélje!
#73   2022. 01. 21. péntek 06:13
X Törölt felhasználó (4657694)
Csak kamuni tudnak
#74   2022. 01. 21. péntek 13:14
gabcse300 gabcse300
Maximálisan egyetértek veled én is az emberi primitívség,intelligencia hiánya is így igaz,ahogy írtad!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2022. 01. 17. hétfő 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 17. hétfő 00:09
Osztom a véleményed teljes mértékben, ahogy a korábban kommentelő Harvinder-ét is, és ezt a sor még a végtelenségig lehetne folytatni, hogy miért! Az a „tükör” bizony sokaknál nagyon ferde, erre mondom én, hogy olyat kellene elvárni a keresett partnertől, aminek magunk is megfelelünk és birtoklunk! Harvinder utolsó mondata: néha szinte már fáj az emberi gyávaság.
Ami meg még ettől is fájdalmasabb a primitívség és a minimális intelligencia hiánya!
#75   2022. 02. 14. hétfő 23:19
Hyman Hyman
Haha nyes Én "zöldfülű szexpartnerként" még nem tudom mitől féljek. De tényleg! Mi történhetne ami miatt ne merjek találkozni? Tényleg mindenki eltűnik és csak viharfelhők jönnek? Szerintem sokkal több napsütés van mint hurrikán. Bátorság!
#76   2022. 02. 20. vasárnap 19:43
Privát Masszőr Privát Masszőr
Nem tanulták meg? Nem tanították meg nekik? Esetleg példát sem láttak rá amit lemásolhatnak volna és elsajátíthatták volna a valódi emberi személyes kapcsolat igaziságát. Ki tudja... A lényeg, hogy bár csalódás, de jobb is így. Lehet a sok kapcsolatra képtelen emberrel szembesülni sem lenne jó.
Persze vannak a simán szélhámosok is. Ők is jobb, ha otthon maradnak.
#77   2022. 02. 26. szombat 12:20
emb63 emb63
Sziasztok! Akik általában egy héten többször is keresnek azok kepgyujtok vagy anyagi megfontolásból teszik! És legtöbbször hozzá teszik ők nem kamusok meg hogy mennyi kamus van az oldalon!
#78   2022. 03. 18. péntek 07:37
vesz.pasi vesz.pasi
Nem nagyon értem a kép kéregetést. Írtam egy párnak , hogy találkozzunk nem küldök arc képet erre az a válasz jött bizalom nélkül soha. Ez a bizalom dolog 2 oldalú. Érdekes , hogy mindig csak az egyik oldalra vonatkozik. Meg képet bárhonnan és bárki le tud szedni, és mikor találkozol ott jön a döbbenet. Miért nem jó elsőre ,úgy is ott dől el minden. Egyedülálló pasi ként sokszor futottam bele ,hogy a kép és az adatok jók voltak és a valóság teljesen más.Pl: 65kg helyett 110kg a hölgy nem gond ez ha valaki azt keresi.
#79   2022. 03. 22. kedd 11:51
X Törölt felhasználó (4513812)
Talápkozni?? Egy nyomorult levélre nem válaszoltok! Az utóbbi időkbem egyre gázabbak ezek az oldalak. Vagyis az itt lévő emberek. Az oldalnak semmi baja. Veletek van a baj!! Most kb 15-20 normális bemutatkozó levélből, szépen megfogalmazva, üdvözléssel 0 azaz nulla válasz érkezett.. Most komolyan, annyira megerőltető egy köszi nem érdekel a dolog egysoros választ kiböfögni legalább??
Régen más volt. 10 éve még lehetett kommunikálni az emberekkel de mostanra egy leszarom bagázs lettetek! mf1
#80   2022. 03. 22. kedd 12:15
X Törölt felhasználó (4656459) VIP
Ne aggódj , választ 100 ból egy ír nekünk is. Ezen már meg sem lepődünk , viszont mi minden levélre válaszolunk még ha nemleges a válasz akkor is. És normális hangvételben...itt ez a szint úgy látszik, nagyon el vannak billenve maguktól az emberek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 22. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4513812)
2022. 03. 22. kedd 11:51
Talápkozni?? Egy nyomorult levélre nem válaszoltok! Az utóbbi időkbem egyre gázabbak ezek az oldalak. Vagyis az itt lévő emberek. Az oldalnak semmi baja. Veletek van a baj!! Most kb 15-20 normális bemutatkozó levélből, szépen megfogalmazva, üdvözléssel 0 azaz nulla válasz érkezett.. Most komolyan, annyira megerőltető egy köszi nem érdekel a dolog egysoros választ kiböfögni legalább??
Régen más volt. 10 éve még lehetett kommunikálni az emberekkel de mostanra egy leszarom bagázs lettetek! mf1

... 2 3 4 5 6
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2020. 02. 13. csütörtök
Üzenetek: 113db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 06. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!