Megcsinálják bizony, napközben, munkaidben, munkahelyen, nem kell ahhoz túlórázniuk
De a csapatépítőkön.....
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2021. 03. 05. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 05. péntek 13:55

Nem kell ahhoz csapatépítő , megcsinálják napközben vagy túlórában.

nalunk ma mar nem hiszem hogy mukodik mivel eloiras hogy az oktato autok be legyenek kamerazva
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 21. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 21. vasárnap 20:42
Törölt felhasználó (856058)

ez hogy működik? elcsábítják ügyesek? vagy kerekperec könnyebben megy úgy a levizsgázás ha van egy kis motivációja az oktatónak? vagy csak a csajok gondolták hogyha le pippantják akkor simábban megy az ügyük?
Mit kel hogy vegyen a kamera? Amúgy meg ha két ember kefélni akar megfogják oldani.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2021. 03. 06. szombat 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 06. szombat 20:52

nalunk ma mar nem hiszem hogy mukodik mivel eloiras hogy az oktato autok be legyenek kamerazva
Rajta vagyok az ügyön. Igaz nem munkatársakkal.
sztem az én párom is kúrják a 11 kerben dolgozik 31 éves ha esetleg ott d olgozik valaki sáfárny utcában jelentkezzenen
ki tudja hátha

De jó lenne!
Volt feleségem is 31 körül volt amikor kiderült hogy a főnöke keféli , aztán most 15 évvel később tudtam meg hogy rendes partik voltak a munkahelyén. 3 főnök végig baszta az összes elfogadhatóan kinéző nőt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 17. szerda 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 17. szerda 15:58
Törölt felhasználó (873260)

sztem az én párom is kúrják a 11 kerben dolgozik 31 éves ha esetleg ott d olgozik valaki sáfárny utcában jelentkezzenen
ki tudja hátha

At én párom is a legjobb csaj az irodában és a legfiatalabb
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2021. 03. 17. szerda 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 17. szerda 17:47

Volt feleségem is 31 körül volt amikor kiderült hogy a főnöke keféli , aztán most 15 évvel később tudtam meg hogy rendes partik voltak a munkahelyén. 3 főnök végig baszta az összes elfogadhatóan kinéző nőt.
A feleséged is Németországban él?
Én annakidején a főnököm csaját kezelgettem kb két éven keresztül!
Feleségem is jópárszor van felfektetve az íróasztalra, az irodában.Szeretik is a kollegái

Tesztelném én is!
(Ez egy válasz közösfeleség üzenetére (2021. 03. 17. szerda 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 17. szerda 22:35

Feleségem is jópárszor van felfektetve az íróasztalra, az irodában.Szeretik is a kollegái

Nálunk mindkettőnk munkahelyén megesett nagyon sokszor hogy meglátogattuk egymást és sex lett a vége , ahhoz képest h hány alkalommal esett meg alig 2-4 alkalommal volt h megláttak minket

Igen ilyen munkahelyről én is tudok Kaposváron!
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2021. 03. 17. szerda 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 17. szerda 17:47

Csak nem állami munkahely amiről tudsz?
(Ez egy válasz fridar üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindegy, hogy állami vagy magán, ha meg lehet dugni, megdugják a feleséget

Szerintem nagyon sok nő sexel a fönökével,köztük nejem is,de nálunk ezt közös megbeszélés előzte meg
Érdekes .
(Ez egy válasz fridar üzenetére (2021. 03. 19. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Valamikor réges régen egy kastélyszállóban voltam pincér a Zselici erdők mélyén. Ha sok volt a vendég a faluból hívtak kisegítőket. Egy 17- 18 éves lányka szinte minden lehetőséget kihasznált a tanulás mellett hogy dolgozhasson. Jó 10 évvel idősebb voltam nála , családos is voltam, de azért próbálkoztam sajnos eredménytelenül. Egyszer szolt a főnök hogy a lány érettségizik nálunk tartanák a bulit segítsünk hogy minél olcsóbb legyen, csináljam meg a rendezvényt pénz nélkül, el vállaltam. Koradélután érkezett az osztály ,21 lány 3 fiú . Meg volt a vacsora is páran az utolsó busszal a városba mentek. Zene, tánc, iszogatás ahogy emelkedett a hangulat hívtak a lányok táncolni . Kicsit összemelegedtem az egyik lánnyal , kimentünk a borozó elé kis csókolózás tipi-tapi gondoltam nem lesz haszontalan az ingyen munka. Vissza mentünk, mert a vendégeket nem akartam magukra hagyni gyorsan rendet tettem , közben a kisegítő lányka jött hogy segít. Mikor végeztünk megkérdezte hogy nem jöhetne e fel a szobámba átöltözni mert bele izzadt a ruhájába. Mondtam neki menjünk együtt , nekem sem ártana egy tiszta ing .Gyors öltözködés vártam hogy kijöjjön a fürdőszobából. Amikor kilépett le esett az állam. Fekete melltartó csipke bugyi combfiksz harisnya meg a magas sarkú cipő volt csak rajta. Azt hittem most meg lesz De nem , csak csókolózás petting , 69 és a végén leszopott , azon az éjszakán még négyszer . Mikor meglátta hogy fűzögetem valamelyik osztálytársát azonnal jött hogy át öltözne. Sajnos soha nem dugtam meg , nem volt folytatás.