Nagyon izgató , igaz nem a barátom volt. A volt feleségemet láttam a főnökével.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 17. szombat 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 13:44
Törölt felhasználó (4658466)

Nálam majdnem megtörtént,csak heves csók volt az autóban,egyikük sem tudja hogy láttam.Kár hogy nem volt több,engem ez izgat,de csak ha kukkolhatom tudtuk nélkül.Remélem lesz olyan helyzet,ahol több is lehet.
A megcsalás, az megcsalás és nem egy izgalmas közös játék. Baráttal meg olyan, mintha beleszarnál a leveses tálba az ünnepi asztalon.
Ennyi.
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 09. 17. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 17:44

A megcsalás, az megcsalás és nem egy izgalmas közös játék. Baráttal meg olyan, mintha beleszarnál a leveses tálba az ünnepi asztalon.
Mi a franc izgató abban hogy a feleséged a tudtodon kívül, más pasival, pláne a főnökével csókolózik? Szereted ha felszarvaznak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 17. szombat 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 15:59
Törölt felhasználó (1339692)

Miértne lehetne az?Több hasonló fórum van,de talán ez a legközelebbi vágyaimhoz.Aki cuckoldra,vagy,bármi más,idegennel stb.,azt sem szólnám meg,vagy házibarát,az mind “beleszarik a leveses tálba”?
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 09. 17. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Öcsyke,kályhát csinálsz még?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2022. 09. 17. szombat 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Főzhetnél kávét,megkínálnálak,nem bravos,cortez!
Ti is jártok kanári szigetekre,juj,akkor nem csak mi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 17. szombat 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 15:59
Törölt felhasználó (1339692)

Parosszexnek írtam.
Debasz!
Jogos! Teljesen más, egy többes, vagy egy olyan szex, hogy végig nézed a párodat egy pasival, majd te jössz, mint egy félrelépés. A megcsalás az kb. arról szól, hogy valami nem kerek otthon. Ott már (főleg nőnél) érzelem is van a dologban. Baráttal pedig?! Hmm... az nem barát aki ilyet megtesz.

Ez az emberek 90%-ával megtörténik haver,ismerős,munkatárs
Magyarországon történt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 17. szombat 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 21:15
Törölt felhasználó (4658466)

Ti is jártok kanári szigetekre,juj,akkor nem csak mi!
Velem sajnos nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 17. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 23:04

Törölt felhasználó (4658943)

Ez az emberek 90%-ával megtörténik haver,ismerős,munkatárs
Ez velem is megtörtént!
Míg én külföldön melóztam addig az akkori feleségem és a legjobb barátom ithol kamatyolgattak
Eggyáltalán nem olyan érzés mintha a egy cukkold lett volna vagy egy hármas sex
A kettő nem ugyan az!
Míg én külföldön melóztam addig az akkori feleségem és a legjobb barátom ithol kamatyolgattak
A kettő nem ugyan az!
Legalàbb te is lekurtad a cimbid pàrjàt,csajàt?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 18. vasárnap 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 18. vasárnap 08:50

Törölt felhasználó (4683268)

Ez velem is megtörtént!
A kettő nem ugyan az!
A kettő nem ugyan az!
Nem mert nem volt neki
Ki is álna össze egy ilyen szarházival (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 18. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 18. vasárnap 09:19
Ki is álna össze egy ilyen szarházival (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 18. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1123022)

Legalàbb te is lekurtad a cimbid pàrjàt,csajàt?!

A megcsalást elítélem. De a legjobb barátomnak megengedném hogy kúrogassa az asszonykámat

Haverom felesége volt a mellényzseb nagyságú cégem könyvelője.
A haver külföldön melózik.
Az esedékes adminisztrációval betérek az asszonyához.
Combközépen felüli szoknya. Egymás mellett nyálazzuk a számlákat.
"Rátéved" a combjára a kezem. Nemcsak tűri. Elérhetőbbé teszi a combot.
Heves csók.Csöcsörészés. Pinavacskolás. Csak hát a helyszín és az időpont nem éppen baszásra alkalmas.
Két nap múlva hív.
Szégyenkezve megyek a házukba.
Látszik rajtam a bűntudat.
Elnézést kérek tőle (és magamban a barátomtól)
"Milyen buta vagy!" szól le kiábrándultan.
Tudom, hogy a hölgy megcsalta a barátomat. Nem is eggyel. És nem is egyszer.
De az is biztos, hogy a szemébe tudok nézni L.-nek amikor koccintok vele.
A haver külföldön melózik.
Az esedékes adminisztrációval betérek az asszonyához.
Combközépen felüli szoknya. Egymás mellett nyálazzuk a számlákat.
"Rátéved" a combjára a kezem. Nemcsak tűri. Elérhetőbbé teszi a combot.
Heves csók.Csöcsörészés. Pinavacskolás. Csak hát a helyszín és az időpont nem éppen baszásra alkalmas.
Két nap múlva hív.
Szégyenkezve megyek a házukba.
Látszik rajtam a bűntudat.
Elnézést kérek tőle (és magamban a barátomtól)
"Milyen buta vagy!" szól le kiábrándultan.
Tudom, hogy a hölgy megcsalta a barátomat. Nem is eggyel. És nem is egyszer.
De az is biztos, hogy a szemébe tudok nézni L.-nek amikor koccintok vele.
Ez valami idilli képzelet, ami a gyakorlatban szinte soha nem működik. Az emberek folyamatosan változnak. Nem feltétlen ugyanabba az irányba, a vágyink sem. Kizárt dolog,hogy egy mono kapcsolat hosszútávon alárendelés és lemondások nélkül működne. Esetleg abban az esetben ha 2 aszexuális szerelmesről szól a történet, de még ott is megvan a bökkenő, hogy beleszeret másba IS, hiszen a szeretet osztható, a vágyak jönnek. Egy kapcsolat akkor lesz jó,ha a kommunikáció őszinte,ha ezen dolgoznak és önmagukon is, hogy letudják vetkőzni a birtoklást,a kisebbségi komplexusokból fakadó féltékenységet. Más esetben előbb vagy utóbb vége lesz
( vagy együtt maradnak boldogtalanul)
(Ez egy válasz kata44katica üzenetére (2020. 03. 19. csütörtök 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 19. csütörtök 17:04

"Ettöl mennek tönkre jól működő kapcsolatok" Ha jol működne nem lépnének félre a felek!!! Szerintem