Jogos! Teljesen más, egy többes, vagy egy olyan szex, hogy végig nézed a párodat egy pasival, majd te jössz, mint egy félrelépés. A megcsalás az kb. arról szól, hogy valami nem kerek otthon. Ott már (főleg nőnél) érzelem is van a dologban. Baráttal pedig?! Hmm... az nem barát aki ilyet megtesz.
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 09. 17. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 17:44

A megcsalás, az megcsalás és nem egy izgalmas közös játék. Baráttal meg olyan, mintha beleszarnál a leveses tálba az ünnepi asztalon.
Debasz!
Parosszexnek írtam.
Ti is jártok kanári szigetekre,juj,akkor nem csak mi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 17. szombat 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 15:59
Törölt felhasználó (1339692)

Nagyon izgató , igaz nem a barátom volt. A volt feleségemet láttam a főnökével.
Főzhetnél kávét,megkínálnálak,nem bravos,cortez!
Öcsyke,kályhát csinálsz még?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2022. 09. 17. szombat 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Miértne lehetne az?Több hasonló fórum van,de talán ez a legközelebbi vágyaimhoz.Aki cuckoldra,vagy,bármi más,idegennel stb.,azt sem szólnám meg,vagy házibarát,az mind “beleszarik a leveses tálba”?
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 09. 17. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)

A megcsalás, az megcsalás és nem egy izgalmas közös játék. Baráttal meg olyan, mintha beleszarnál a leveses tálba az ünnepi asztalon.
Mi a franc izgató abban hogy a feleséged a tudtodon kívül, más pasival, pláne a főnökével csókolózik? Szereted ha felszarvaznak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 17. szombat 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 15:59
Törölt felhasználó (1339692)

Ennyi.

(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 17. szombat 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 17. szombat 13:44
Törölt felhasználó (4658466)

Nálam majdnem megtörtént,csak heves csók volt az autóban,egyikük sem tudja hogy láttam.Kár hogy nem volt több,engem ez izgat,de csak ha kukkolhatom tudtuk nélkül.Remélem lesz olyan helyzet,ahol több is lehet.
Nálam majdnem megtörtént,csak heves csók volt az autóban,egyikük sem tudja hogy láttam.Kár hogy nem volt több,engem ez izgat,de csak ha kukkolhatom tudtuk nélkül.Remélem lesz olyan helyzet,ahol több is lehet.
Ez jól hangzik.
Nàlunk is volt igaz csk kis behatolàs , mikor dolgoztam, elözmènye volt hogy egy pàr nappal elötte kicsit iszogattunk ès tapi, nyali volt.
"Férjet a barátjával megcsalni....?"
a topic címéhez reagálok csupán, szerintem full gyökérség ilyet tenni- ez nálam kizárt dolog.
a topic címéhez reagálok csupán, szerintem full gyökérség ilyet tenni- ez nálam kizárt dolog.
Szerintem ha valakit megcsalnak Neki is igen csak el kellene gondolkodni mit nem adott meg a párjának amit máshol keresett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 25. hétfő 13:57
Törölt felhasználó (4069062)

Egyébként mindegy melyik fél csalja a másikat, ha kiderül, szerintetek van olyan aki el gondolkodik azon miért is történt ez?? Bár melyik nemről kérdezem!!! Vagy csak a mocskolódás mehet utána!!! Vagy válás!
Emberek vagyunk és érett személyiségeknél azt gondolom a botlás belefér. Nem a folyamatos bukdácsolás. De egy ilyen helyzetet mindenki másként dolgoz fel, nagyon függ a kapcsolat milyenségétől, emberektől és képesek vagyunk e feltenni önmagunknak az önkritikus kérdést "hogyan jutottunk idáig". Kérdés van e még elég szeret, vonzalom a kapcsolatban ami elég tartalék ahhoz, hogy ne kezdődjön a mocskos háború, hanem a béke felé vezető érzelmi hullámvasút.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 25. hétfő 13:57
Törölt felhasználó (4069062)

Egyébként mindegy melyik fél csalja a másikat, ha kiderül, szerintetek van olyan aki el gondolkodik azon miért is történt ez?? Bár melyik nemről kérdezem!!! Vagy csak a mocskolódás mehet utána!!! Vagy válás!
Szerintem tök mindegy kivel csalnak, a megcsalás a fő motívum a lelki tökön rúgásban. Az hogy kivel maximum érdekesebbé teszi a szitut. Egyébként meg ha megvan a bukta, akkor bizonyos formaságok mint pl. ismerkedés a partnerrel eleve kihagyható. Egyből a lényegre lehet térni ahogy Bruce az utolsó cserkészben: "Fej vagy gyomor?
Egyébként a probléma körüli moralizálásnak nem sok értelme van. Ha megtetted hát megtetted és ha nagyon szenvedsz rajta hát elő a rózsafüzért, üdvözlégy, hiszekegy és meg is vagyunk esetleg legjobb barinőd vérét szívhatod a hosszas önváddal melyben napi szinten langyos kádfürdőt veszel. (Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 25. hétfő 08:49
Egyébként a probléma körüli moralizálásnak nem sok értelme van. Ha megtetted hát megtetted és ha nagyon szenvedsz rajta hát elő a rózsafüzért, üdvözlégy, hiszekegy és meg is vagyunk esetleg legjobb barinőd vérét szívhatod a hosszas önváddal melyben napi szinten langyos kádfürdőt veszel. (Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem csetes nőkről, vagy kollégákról szól ez,hanem amikor a barát vagy épp nő eseteben a barátnőd a harmadik. Kiderul,hogy nezel a szemebe? Es a parodnak is megalazobb mint egy idegennel. Szerintem
Ha már úgy alakul akkor viszont sokkal egyszerűbb össze hozni baráttal ismerőssel mint egy idegennel. És a lebukás esélye ugyan akkor. A kérdés pedig mindig a miért .
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 05. 25. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 25. hétfő 08:49

Nem csetes nőkről, vagy kollégákról szól ez,hanem amikor a barát vagy épp nő eseteben a barátnőd a harmadik. Kiderul,hogy nezel a szemebe? Es a parodnak is megalazobb mint egy idegennel. Szerintem