Tökéletes megfogalmazás. Én is írhattam volna!
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2020. 09. 21. hétfő 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 21. hétfő 06:57
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2020. 09. 21. hétfő 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szeretem ha több pasi érint egyszerre... Szeretem ha van több farok amivel játszhatok egyszerre... S imádom mikor a páromon meg érzem hogy a helyzet izgatja s ahogy ezt felém vissza adja az ami igazán izgató... Sajnos ritka az alkalom h meg tudjuk élni s általában nem rajtunk múlik
Én is szeretem ha több pasi érint egyszerre... Szeretem ha van több farok amivel játszhatok egyszerre... S imádom mikor a páromon meg érzem hogy a helyzet izgatja s ahogy ezt felém vissza adja az ami igazán izgató... Sajnos ritka az alkalom h meg tudjuk élni s általában nem rajtunk múlik
Nehéz eljutni egy ilyen szituációig, de ha összejön, akkor nagyon jó is lehet.
Nálunk is szeretné, csak nincsenek megfelelő jelentkezők erről az oldalról sajna...
Minimum 2 srác, max 40 év, szőr és túlsúly kizáró ok, ja és legyen helyetek , vagy tudjatok kivenni valami igényes helyet is és érjetek rá hétvégén... ugye hogy nincs ilyen kombináció?
Minimum 2 srác, max 40 év, szőr és túlsúly kizáró ok, ja és legyen helyetek , vagy tudjatok kivenni valami igényes helyet is és érjetek rá hétvégén... ugye hogy nincs ilyen kombináció?
Dettó
Nálunk is így van. Szeretné a párom de őneki ez már kurváskodás.
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2020. 09. 15. kedd 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 15. kedd 14:05
Nálunk a feleségem szeretné nagyon csak bátortalan bele vágni mivel aszt gondolja hogy kurvának nézném utána .
Nálunk a feleségem szeretné nagyon csak bátortalan bele vágni mivel aszt gondolja hogy kurvának nézném utána .
Örömmel csatlakoznék!
Nem társkeresésnek írtunk ide! Ezekkel meg hogy itt beír valaki higy ő szívesen tenne ezt azt... ettől nem lesz nedves a bugyim!
sziasztok
Én nagyon szívesen ismerkednék veletek..
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 13. vasárnap 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 13. vasárnap 11:47
Én nagyon szívesen ismerkednék veletek..
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 13. vasárnap 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk is meg van erre a vágy azonban a normális pasikat erre nem találunk. Talán bennünk is van hiba... szóval addig is keresgélünk.
Itt vagyok.
2020. 09. 13. vasárnap 11:47
Nálunk is meg van erre a vágy azonban a normális pasikat erre nem találunk. Talán bennünk is van hiba... szóval addig is keresgélünk.
Nagy álmom találni egy olyan házas(párt) találni hosszú távra ahol a férjel együtt kényeztethetjük a feleséget.
Én azt szeretem inkább, ha nem kényeztetnek, hanem bekeményítenek
Szenzációsan jó dolog, - mondjuk a magam részéről a mennyiség mellett a minőséget is nagyon fontosnak tartom...!
A megfelelően "kimunkált" body az alap!
(Sok férfi azt hiszi, ha van merevedése, akkor már minden rendben van!
)
A megfelelően "kimunkált" body az alap!
(Sok férfi azt hiszi, ha van merevedése, akkor már minden rendben van!
)
Én még nem próbáltam.
Ez nálunk is bejön neki!
Feleségem is nagyon élvezi, ha a haverommal kényeztetjük.
Nálunk szereti a feleség
a nők nagy része ha más nem fantáziájában ezt már megélte

david468

Ashley