Nők akik szeretik ha több pasi kényezteti egyszerre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#166   2021. 07. 30. péntek 16:16
Nagisa2 Nagisa2
Sajnos rossz hírem van számodra. Amennyiben a feleséged nem akarja ezt még fantáziálás szinten sem, akkor semmi esélyed erre.
(Ez egy válasz zsobe üzenetére (2021. 07. 28. szerda 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 28. szerda 11:56
Sziasztok!
Látom van néhány hölgy is itt, nem csak pasik és ez jó, mert kíváncsi lennék az ő véleményükre is.
Jó magam, nagy hármas ( 2 pasi, 1 nő ) rajongó vagyok, Volt egy párszor már szerencsém hozzá és ezt azért írom, hogy szerencsém, mert nem volt csalódás a dologban. Az előző párommal keresgéltünk még egy pasit és igen kellemes élményekben volt részünk. Egyet értek azokkal akik azt mondják, hogy ez olyan dolog a szexben, amit mindenkinek ki kellene próbálni.
Az a kapcsolatom megszakadt, újra nősültem és minden eddiginél jobban szeretem a feleségem, mégis szívesen megosztanám a testét egy szimpatikus pasival. Igen ám, csak, hogy ő hallani sem akar róla. Nagy kár!
Mit gondoltok, hogyan vehetném rá a dologra. Tudja ebbéli vágyam , és szerintem nem veszi komolyan. Milyen cselhez folyamodjak, persze jó értelemben, ocsmány becsapásról szó sem lehet?
#165   2021. 07. 30. péntek 10:32
kivancsiskodok kivancsiskodok
Nem szabad erőltetni ha nem akarja!
Szex közben kérdezz rá mit szólna hozzá ha plusz pasi kényeztetné közben...
(Ez egy válasz zsobe üzenetére (2021. 07. 28. szerda 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Látom van néhány hölgy is itt, nem csak pasik és ez jó, mert kíváncsi lennék az ő véleményükre is.
Jó magam, nagy hármas ( 2 pasi, 1 nő ) rajongó vagyok, Volt egy párszor már szerencsém hozzá és ezt azért írom, hogy szerencsém, mert nem volt csalódás a dologban. Az előző párommal keresgéltünk még egy pasit és igen kellemes élményekben volt részünk. Egyet értek azokkal akik azt mondják, hogy ez olyan dolog a szexben, amit mindenkinek ki kellene próbálni.
Az a kapcsolatom megszakadt, újra nősültem és minden eddiginél jobban szeretem a feleségem, mégis szívesen megosztanám a testét egy szimpatikus pasival. Igen ám, csak, hogy ő hallani sem akar róla. Nagy kár!
Mit gondoltok, hogyan vehetném rá a dologra. Tudja ebbéli vágyam , és szerintem nem veszi komolyan. Milyen cselhez folyamodjak, persze jó értelemben, ocsmány becsapásról szó sem lehet?
#164   2021. 07. 30. péntek 06:04
X Törölt felhasználó (4521202)
En szeretem
#163   2021. 07. 28. szerda 16:41
kezdoparbs kezdoparbs
Ha nem akarja sehogy!
Sziasztok!
#162   2021. 07. 28. szerda 11:56
zsobe zsobe
Sziasztok!
#161   2021. 07. 28. szerda 07:08
louies louies
Igazatok van !
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2021. 07. 26. hétfő 01:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 26. hétfő 01:15
A feleségem eléggé válogatós,egy közös baráttal történt meg,aki eléggé bejött neki,aztán egy alkalommal,kellő mennyiségű alkohol után dugtuk meg ketten.Ezt másnap józanul is kipróbáltuk,akkor már odafigyeltünk rá,nagyon tettszett neki,,de nem tudta elengedni magát miattam,Miután mindent megbeszéltünk, 20 éve vagyunk együtt, rájöttunk hogy imádjuk a hármas szexet,Én van hogy csak nézem,hogy kefélik,szopatják,aztán beszállok es egyszerre imádjuk őt.Olyankor királynőként bánunk vele,nem kurvaként,bár volt hogy kérte durvuljunk, basztuk vagy két órát ,felvátva vagy egyszerre. Néztem az arcát amikor először dugtuk meg a punciját két fasszal,hát felakadtak a szemei.Feldobta a szexuális életünket is,minden alkalom után százszor jobban kivántuk egymást. Nekunk csak pluszt adott,imádom őt,es örülök hogy ezt megadhattam neki,használja csak a pasikat kedvére,egyszer élünk,orgazmusból meg sose elég!
#160   2021. 07. 26. hétfő 14:06
Nagisa2 Nagisa2
Ez a kulcs rész: "Nekunk csak pluszt adott,imádom őt,es örülök hogy ezt megadhattam neki". Nálunk ez pont ugyanígy van és nagyon örülök neki, hogy a férjem is így érzi és én is.
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2021. 07. 26. hétfő 01:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 26. hétfő 01:15
A feleségem eléggé válogatós,egy közös baráttal történt meg,aki eléggé bejött neki,aztán egy alkalommal,kellő mennyiségű alkohol után dugtuk meg ketten.Ezt másnap józanul is kipróbáltuk,akkor már odafigyeltünk rá,nagyon tettszett neki,,de nem tudta elengedni magát miattam,Miután mindent megbeszéltünk, 20 éve vagyunk együtt, rájöttunk hogy imádjuk a hármas szexet,Én van hogy csak nézem,hogy kefélik,szopatják,aztán beszállok es egyszerre imádjuk őt.Olyankor királynőként bánunk vele,nem kurvaként,bár volt hogy kérte durvuljunk, basztuk vagy két órát ,felvátva vagy egyszerre. Néztem az arcát amikor először dugtuk meg a punciját két fasszal,hát felakadtak a szemei.Feldobta a szexuális életünket is,minden alkalom után százszor jobban kivántuk egymást. Nekunk csak pluszt adott,imádom őt,es örülök hogy ezt megadhattam neki,használja csak a pasikat kedvére,egyszer élünk,orgazmusból meg sose elég!
#159   2021. 07. 26. hétfő 08:47
X Törölt felhasználó (856058)
Szia érdekelne részletesebben is, ha van kedved leírni, akár itt akár pm, ben, nem kiverni szeretném a sztorira, hanem mi is előtte vagyunk, a vágy már megvan, vagyis a beismerés a páromnak önmaga felé hogy szeretné kiprobalni így, az lett meg, de semmi elképzelés plusz libidó függvénye hogy mennyire lenne benne ilyen játékokban, van mikor érzem rajta hogy most bevetette a fantáziáját és ugy élvezett el, el is szokta mesélni mik ezek. A megvalósítás még messze van, mi klubban gondoltuk elsőnek elmenni de csak megismerni nem kiprobalni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 26. hétfő 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4550812)
2021. 07. 26. hétfő 06:04
Parom,5ev utan mondott igent a +pasira.Nagyon izgatottan keresgéltünk itt a goldenon egy plusz ffit.Vegul sikerül egy fiatalabb talalni és el is jott hozzank!De természetesen elotte vagy két kotetlen randi volt vele.Felesegem nagyon izgult elotte amíg vártuk hogy jöjjön már!Bevallom én is izgultam,mivel meg nem láttam a paromat ilyen helyzetben.Vegul jól sült el a dolog a fiú erzekien csókkal kezdte es óvatosan xekxelt vele,vigyázott rá!jó élmény volt!reméljük meg lesz ilyen.De párokhoz is szivesen megyunk vagy fogadunk,mivel felesegem kicsit bi.pasit viszont egyre nehezebb talalni nem is gondoltuk!akik jelentkeznek annak a fele csak szórakozik.Jo lenne mar egy igazi pasi.
#158   2021. 07. 26. hétfő 06:04
X Törölt felhasználó (4550812)
Parom,5ev utan mondott igent a +pasira.Nagyon izgatottan keresgéltünk itt a goldenon egy plusz ffit.Vegul sikerül egy fiatalabb talalni és el is jott hozzank!De természetesen elotte vagy két kotetlen randi volt vele.Felesegem nagyon izgult elotte amíg vártuk hogy jöjjön már!Bevallom én is izgultam,mivel meg nem láttam a paromat ilyen helyzetben.Vegul jól sült el a dolog a fiú erzekien csókkal kezdte es óvatosan xekxelt vele,vigyázott rá!jó élmény volt!reméljük meg lesz ilyen.De párokhoz is szivesen megyunk vagy fogadunk,mivel felesegem kicsit bi.pasit viszont egyre nehezebb talalni nem is gondoltuk!akik jelentkeznek annak a fele csak szórakozik.Jo lenne mar egy igazi pasi.
#157   2021. 07. 26. hétfő 01:15
Vitya40 Vitya40
#156   2021. 07. 25. vasárnap 22:32
X Törölt felhasználó (4586882)
Nem mindegy, hogy kik kényeztetnek, hogy mennyien vannak és hogyan kényeztetnek.
#155   2021. 07. 25. vasárnap 21:07
Nagisa2 Nagisa2
A legjobb felállás nekünk nőnek! smile
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2021. 04. 26. hétfő 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 26. hétfő 06:30
Nekünk is nagyon bejött a hármas.Amelett hogy férjként megosztottam a feleségemet egy pasival,a feleségem is rájött hogy két fasszal sokkal jobb.Imádja ha két pasi kenyezteti,a dupla punci a kedvenc,szeretem nézni az arcát ahogy élvezi.Pár alkalom után volt hogy ketten nem tudtuk kielégiteni,mondtam is neki,hogy 3 pasit gond nélkül le tudna rendezni,szerintem tetszene neki, egyszer majd összehozom!
#154   2021. 07. 22. csütörtök 21:02
X Törölt felhasználó (4587782)
Imádom. wave
...és viszonzom is. vigyor4
#153   2021. 07. 22. csütörtök 20:31
X Törölt felhasználó (4576232)
vigyor2
#152   2021. 04. 27. kedd 05:49
Igen es ez jo csak sokan nem vallják be csak fantazia szintjen megmarad. Pedig ami jo az yoo es az ilyen nagyon az tud lenni ❤️
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 09. péntek 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4040052)
2021. 04. 09. péntek 13:15
vagyunk ezzel így páran wave wink
#151   2021. 04. 27. kedd 05:47
Szerintem teljesen jo, azaz ha ugy alakult es alakul nekem 2 pasi max eleg is nem kell tobb, 2 pasi meg kezelheto reszemrol, illetve nekik is kezelheto vagyok es igy mindharmunknak okes.
#150   2021. 04. 26. hétfő 06:30
Vitya40 Vitya40
Nekünk is nagyon bejött a hármas.Amelett hogy férjként megosztottam a feleségemet egy pasival,a feleségem is rájött hogy két fasszal sokkal jobb.Imádja ha két pasi kenyezteti,a dupla punci a kedvenc,szeretem nézni az arcát ahogy élvezi.Pár alkalom után volt hogy ketten nem tudtuk kielégiteni,mondtam is neki,hogy 3 pasit gond nélkül le tudna rendezni,szerintem tetszene neki, egyszer majd összehozom!
#149   2021. 04. 18. vasárnap 08:42
andrew88 andrew88
Minden nő szereti
#148   2021. 04. 13. kedd 15:46
RózsaKeheiy RózsaKeheiy
Igazad van, teljes mértékben. Én is keresztül mentem ezen.
(Ez egy válasz Triboro üzenetére (2021. 04. 05. hétfő 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 05. hétfő 09:53
Én úgy tapasztaltam, sok nő úgy érzi, hogy szerelem nélkül nem tudna lefeküdni egy pasival. A sex a szerelem kiteljesedése. Van akinél eljön egy pont, - talán a kellemes élmények hatására, vagy/és a beteljesületlen vágyak miatt -, szexuálisan kinyílnak, meglesz az önbizalmuk, érettebbé válnak, tisztában lesznek a vágyaikkal, és már inkább örömszerzésnek élik meg a szexet. De igazából erről a hölgyeknek kellene nyilatkozni. Még lehet hogy segítene is azoknak, akkik szeretnék kihozni a párjukból a vadmacskát.
#147   2021. 04. 13. kedd 15:12
HenZol HenZol
hát..:P:P:P mennzi az a több_ÉP

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: david468 david468
Nyitás ideje: 2020. 04. 03. péntek
Üzenetek: 466db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 18. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!