Az én kedvesem kedveli ezt, de én inkább vagyok néző, vagy éppen puszilgatom közben, amíg más keféli.
A nők szeretik bizony, aki tagadja, az csak nem meri felvállalni.
(szerintem)
Van tapasztalatom az ilyenbe, sőt…..

Van tapasztalatom az ilyenbe, sőt…..

Nálunk ugyanez,nagyon izgatja ha több fasszal vesszük körül.A dupla punci pedig a legjobb a szexben.
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2024. 02. 03. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 03. szombat 13:09

Sziasztok! Én is imádom mikor férjemmel egyszerre többen kényeztetnek benne is lennék még sok ilyenben akár fiatal fiuk baráti társaságát is élvezném ❤️
Hmm, sounds great
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 04. 18. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 18. csütörtök 08:26

Mi is nagyon kedveljük a több pasis dolgokat, de mindenki mindenkivel alapon.
Izgató amikor 2 farok van a punciban, és még izgatóbb, ha közben be is lehet kapni még valakit...
Izgató amikor 2 farok van a punciban, és még izgatóbb, ha közben be is lehet kapni még valakit...

igazad van
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 07. szerda 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 09:23

Törölt felhasználó (916769)

Amikor ketten simogatnak , szeretgenek , kényeztetnek.... A többi már csak hab a tortán
Én meg lennék gyertya a tortán

Hát, én lennék hab a tortádon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 07. szerda 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 09:23

Törölt felhasználó (916769)

Amikor ketten simogatnak , szeretgenek , kényeztetnek.... A többi már csak hab a tortán
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 07. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 09:11
Törölt felhasználó (4730698)

van amikor igen és igénylem a 2 pasit, de ez megvan akkor is ha párral vagyunk
van amikor igen és igénylem a 2 pasit, de ez megvan akkor is ha párral vagyunk
Nagyon szeretem én is. Jó a férjemmel,de plusz 1-2 pasi :P
Sziasztok! Én is imádom mikor férjemmel egyszerre többen kényeztetnek benne is lennék még sok ilyenben akár fiatal fiuk baráti társaságát is élvezném ❤️
Melyik nő ne szeretné..
Én is imádom,mikor férjem mellett van még 1
Nálunk is tökéletes a sex,de néha jó a két farok..
Én is imádom,mikor férjem mellett van még 1

Nálunk is tökéletes a sex,de néha jó a két farok..
Sziasztok,
Mi hölgytagunk is rendkívül szereti, ha idegennel szexelhet. Sajnos egyre ritkábban van (a mi időhiányunkból adódóan) erre lehetőség. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 27. csütörtök 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 27. csütörtök 05:29
Mi hölgytagunk is rendkívül szereti, ha idegennel szexelhet. Sajnos egyre ritkábban van (a mi időhiányunkból adódóan) erre lehetőség. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 27. csütörtök 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4700626)

én szeretem . csak partnert mire talál az ember ááááá férjemmel együtt a legjobb
Mi a keresés fázisába tartunk!
én szeretem . csak partnert mire talál az ember ááááá férjemmel együtt a legjobb
Nálunk tegnap volt ízelítő.De ma is akarja.
A gang bangre reagáltam végig, nem a privátban történő 3asra
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 17. hétfő 22:05

Imádja a jóképű pasikat, és azt is ha tolják mint a lopott biciklit.Kényeztetni tudom én is otthon, kettesben,nincs magas mérce nálunk, méretbeli meg főleg, akár lehet idősebb is a partner,ha megvan a szimpátia mindenki részéről,akkor kefélhetünk egy hatalmasat,mivel szereti ha több pasival van együtt.De nem sietjük el ,ha pedig mindenki tetszik mindenkinek,sokkal minőségibb ,intimebb a szex,főleg egy pár dugás után.Az a fontos hogy ha visszagondol egy frankó hármasra,nedves legyen a punci.