Ha majd megint kerestek hozzá pasit én szívesen benne lennék
(Ez egy válasz Bevállalósak40 üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 18. vasárnap 08:54

Sziasztok.
Ezzel én is mi is így vagyunk. Nagy szeretnénk a több pasis felállást mindketten izgalomba jövünk tőle!
De sajnos mi vagyis párom nem preferálja a férfi bit. Ezt nagyon sokan nem értik meg és utolsó pillanatig titkolják. Már, hogy ők azok! És persze maximálisan igaza van annak aki azt állítja hogy egyet sem könnyű hát még többet egyszere találni össze hozni. Sajnos van már elég negatív tapasztalatunk az elmúlt egy évből. Persze tisztelet a kivételnek!!
Ezzel én is mi is így vagyunk. Nagy szeretnénk a több pasis felállást mindketten izgalomba jövünk tőle!
De sajnos mi vagyis párom nem preferálja a férfi bit. Ezt nagyon sokan nem értik meg és utolsó pillanatig titkolják. Már, hogy ők azok! És persze maximálisan igaza van annak aki azt állítja hogy egyet sem könnyű hát még többet egyszere találni össze hozni. Sajnos van már elég negatív tapasztalatunk az elmúlt egy évből. Persze tisztelet a kivételnek!!
Csodálatos asszony!
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2025. 03. 19. szerda 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 19. szerda 14:02

A párom direktben nem mondja ki, hogy szereti, de nem tiltakozik a swingerek ellen, sőt, szeret járni.
És mindig sikeresebbnek érezzük az estét, ha úgy megyünk haza, hogy nehezen számoljuk össze, hogy hány férfival is volt dolga. Eddig az volt a rekord, amikor egyszerre öt férfi vette körül, és egy este hat különböző férfi dugta meg. Persze mindkettőbe engem is bele kell érteni...
Ha ez annyira ellenére lenne, akkor nem járnánk azóta is...!
És coupleforSam másnak feltett kérdésére reagálva, mivel természetesen nyalnak is a páromnak, és egy dugás alatt többször is elmegy, egy este a tíz orgazmus a páromnál a minimum!
És mindig sikeresebbnek érezzük az estét, ha úgy megyünk haza, hogy nehezen számoljuk össze, hogy hány férfival is volt dolga. Eddig az volt a rekord, amikor egyszerre öt férfi vette körül, és egy este hat különböző férfi dugta meg. Persze mindkettőbe engem is bele kell érteni...

És coupleforSam másnak feltett kérdésére reagálva, mivel természetesen nyalnak is a páromnak, és egy dugás alatt többször is elmegy, egy este a tíz orgazmus a páromnál a minimum!

A párom direktben nem mondja ki, hogy szereti, de nem tiltakozik a swingerek ellen, sőt, szeret járni.

Bocsi a kérdésért, ami lehet költői is, de ez azt jelenti, hogy neked 5x volt “jó” aznap este?!?
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2025. 03. 18. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Az első, a harmadik és az ötödik
(Ez egy válasz szexelmenyek üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 16. vasárnap 15:01

Az nagyon izgalmas lehetett! Hányadik volt a férjed a sorban?
Akkor még sok-sok ilyen élményt mindenkinek
Csütörtökön újra megyünk.
(Ez egy válasz playmaker üzenetére (2025. 03. 18. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Szombaton is megtörtént ugyanott!
:P
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 16. vasárnap 10:23

Olyan is előfordul, mint például most csütörtökön a Fouryou-ban

Az nagyon izgalmas lehetett! Hányadik volt a férjed a sorban?
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 16. vasárnap 10:23

(Ez egy válasz Bisex6 üzenetére (2025. 03. 15. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Valóban így van,fenoenális.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2025. 03. 15. szombat 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Föleg ha férj varakozik a felesegénél a sorára
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 18. vasárnap 08:55

Ez így van. Nézőnek lenni míg vársz a sorodra még fokozza az izgalmat. A látvány maga az előjáték.
Nézni is rendkívül vágykeltő, de egy idő után az agyam ki kell kapcsolni, mert nem bírok magammal!
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 18. vasárnap 09:13

Ezt mi is tanusithatjuk. Nagyon fel spanolja, az embert, és a vágyakat.
Minden szavaddal egyetértek!
(Ez egy válasz baloghkati01 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is így vagyok vele!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 27. csütörtök 15:47

Törölt felhasználó (4703614)

Igen imádom, minél többen annál jobb nekem.
Így igaz! Így tettem én is! Szeretkezésünk közben kérdeztem tőle, bírnád, ha itt lenne még egy hapsi, fognád a farkát vagy szopnád. Szinte azonnal éreztem a hüvelyén a reakciót!
Éveken keresztül többeseztünk, bulikba, klubokba jártunk. Fantasztikus volt!
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 12:48

Miért nem? Próbáld meg sex közben elmondani neki. Olyankor fogékonyabbak vagyunk

Szinte ugyanez történt nálunk is. Izgatja, ugyanígy megbeszéltük, hogy akár gabalyodás nélkül megnézzük milyen,aztán kihátrált. Mintha megijedt volna, hogy valósággá válhat :(
(Ez egy válasz Ketten Mi üzenetére (2025. 03. 12. szerda 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 12. szerda 00:27

Párosunk férfi tagja vagyok.
Ez az a dolog, ami engem is nagyon vonz. Sajnos párom, valamiért tart tőle, pedig tudom, hogy Őt is izgatja a dolog. Már eljutottunk odáig, hogy megbeszéltük, hogy elmegyünk swinger klubba. (Ha nem is történik semmi, legalább megnézzük, hogy milyen.) Sajnos az utolsó pillanatban nemet mondott.
Talán attól fél, hogy én keveredek más nőhöz, vagy nőkhöz (ezt nem szeretné), talán attól, hogy a kapcsolatunk rovására megy, talán magát nem érzi vonzónak, talán attól, hogy nem bírná (nagyon hamar el tud élvezni). Nem tudom.
Ha van ötletetek, hogyan vegyem rá, szívesen fogadom.
Pedig tényleg csak neki szeretnék felejthetetlen élményt nyújtani és tudom, hogy neki is vágya, hogy több férfival legyen.
Valójában azt sem tudom, hogy nálam hol lenne a határ. Lehet, hogy én mondanám az utolsó pillanatban, hogy mégsem.
Pedig izgat a gondolat, hogy többen símogassuk, kinyaljuk, szoptassuk, keféljük és teleélvezzük a száját, arcát, melleit. Lehet, hogy ezek között valamelyiknél én mondanám, hogy elég.
De Ő már teljesen elzárkózott ettől. Azt mondta, ez megmarad vágynak.
Ez az a dolog, ami engem is nagyon vonz. Sajnos párom, valamiért tart tőle, pedig tudom, hogy Őt is izgatja a dolog. Már eljutottunk odáig, hogy megbeszéltük, hogy elmegyünk swinger klubba. (Ha nem is történik semmi, legalább megnézzük, hogy milyen.) Sajnos az utolsó pillanatban nemet mondott.
Talán attól fél, hogy én keveredek más nőhöz, vagy nőkhöz (ezt nem szeretné), talán attól, hogy a kapcsolatunk rovására megy, talán magát nem érzi vonzónak, talán attól, hogy nem bírná (nagyon hamar el tud élvezni). Nem tudom.
Pedig tényleg csak neki szeretnék felejthetetlen élményt nyújtani és tudom, hogy neki is vágya, hogy több férfival legyen.
Valójában azt sem tudom, hogy nálam hol lenne a határ. Lehet, hogy én mondanám az utolsó pillanatban, hogy mégsem.
Pedig izgat a gondolat, hogy többen símogassuk, kinyaljuk, szoptassuk, keféljük és teleélvezzük a száját, arcát, melleit. Lehet, hogy ezek között valamelyiknél én mondanám, hogy elég.
Párosunk férfi tagja vagyok.
Én sem tudom rávenni a feleségemet erre
Ez sajnos nem ilyen egyszerű. Teljesen észnél van bármennyire fel van izgulva.
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 12:48

Miért nem? Próbáld meg sex közben elmondani neki. Olyankor fogékonyabbak vagyunk

(Ez egy válasz Huhtamaki43 üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 10:13

Sziasztok. Nagyon izgatna ha a párom mással szexelne jelenlétében de nem szeretném ezt neki nyíltan elmondani. Tarok tőle nem lenne jó a reakciója. Arra gondoltam hogy valami ilyen témájú film talán előre lenditené a projektet. Tudnátok valami erotikus filmet ajánlani aminélilyen témája van? Előre is köszönöm