Nők akik szeretik ha több pasi kényezteti egyszerre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#433   2025. 04. 05. szombat 10:40
ofrys ofrys
Első lépcsőben a swinger lehet a megoldás, a páromnak is ott jött össze az egyszerre öt férfi. Csak az teljesen más, mint az lehet, amikor az összes figyelem egyetlen nőre koncentrál...
#432   2025. 04. 04. péntek 23:57
kivancsiskodok kivancsiskodok
Egyet is nehéz találni de hármat....
#431   2025. 04. 04. péntek 23:12
X Törölt felhasználó (4767636)
Nagyon jó élmény, csak nehéz összehozni.
#430   2025. 04. 04. péntek 21:21
Vitya40 Vitya40
A feleségem vágya három jókèpű rosszfiú,akik egyszerre feszegetik a határait,nem érti hogy izgat engem ha így látom őt.
#429   2025. 04. 03. csütörtök 18:02
Szerintem sok nő élvezi ezt csak nem merik kipróbálni, bevallani vagy nem tudnak feloldódni ilyen helyzetben esetleg. Nem tudják.egy plusz jelenlétébe elengedni magukat!
#428   2025. 04. 03. csütörtök 16:03
ofrys ofrys
Én ezt nudizás közben a Duna-partra képzelem el, 8-10 véletlenül megjelent fiatal sráccal...
De persze, ez is csak ábránd...
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 03. csütörtök 07:21
A minap arról fantáziáltam masztizás közben, hogy a feleségem kimegy egy legénybúcsúra (fizetős lányként), és miután végigmennek rajta 10en, körbe állják, és egy szaftos bukkakéval zárják az estét smile na igen, ez csak fantázia...
#427   2025. 04. 03. csütörtök 07:21
viking1988 viking1988
A minap arról fantáziáltam masztizás közben, hogy a feleségem kimegy egy legénybúcsúra (fizetős lányként), és miután végigmennek rajta 10en, körbe állják, és egy szaftos bukkakéval zárják az estét smile na igen, ez csak fantázia...
#426   2025. 04. 02. szerda 11:42
Nem is szerencsés barátokat beavatni!
#425   2025. 04. 02. szerda 11:41
Keresgélni kell akár itt! Attól hogy nem nyitottak a barátai még siman mással össze lehet hozni! Lehet jobb is hogy nem közeli barát!
#424   2025. 04. 02. szerda 10:54
ofrys ofrys
Hát, sajnos a páromnak csak egy-egy egyedüli fiú barátja van, azok sem olyanok, akikkel intim viszonyban lenne, főleg nem többes társaság, akikkel olyan laza lenne a viszony, hogy ilyesmi bekövetkezzen. Ez túl szép lenne...! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 02. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4744222)
2025. 04. 02. szerda 10:06
Nálnk volt csajom ezt úgy oldotta meg hogy szinte csak fiú barátai voltak, mint kiderült nem egyszer volt az a vége a haverokkal iszogatásnak, hogy a végén mindenki megtartotta benne.
#423   2025. 04. 02. szerda 10:06
X Törölt felhasználó (4744222)
Nálnk volt csajom ezt úgy oldotta meg hogy szinte csak fiú barátai voltak, mint kiderült nem egyszer volt az a vége a haverokkal iszogatásnak, hogy a végén mindenki megtartotta benne.
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2025. 04. 01. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 01. kedd 10:03
Ilyet mi is már nagyon régóta pontosan ilyet keresünk, de nem akarlak elkeseríteni: nem létezik...! :(
#422   2025. 04. 01. kedd 10:03
ofrys ofrys
Ilyet mi is már nagyon régóta pontosan ilyet keresünk, de nem akarlak elkeseríteni: nem létezik...! :(
(Ez egy válasz Husigang üzenetére (2025. 03. 31. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 31. hétfő 16:02
Sziasztok mi egy összeszokot baráti/haveri társaságot keresünk ahová csatlakozhatunk. Sok sok pasi és 1 lány felállás lenne a cél. Min 5-6 max 8-10 pasi
#421   2025. 03. 31. hétfő 16:02
Husigang Husigang
Sziasztok mi egy összeszokot baráti/haveri társaságot keresünk ahová csatlakozhatunk. Sok sok pasi és 1 lány felállás lenne a cél. Min 5-6 max 8-10 pasi
#420   2025. 03. 28. péntek 16:10
Erzekipar2 Erzekipar2
Mi olyan párt keresünk, ahol mindketten biszexek egy kicsit. Voltunk ilyen helyzetben, együtt szoptunk, szopattam, a lányok csókolóztak, izgatták egymást, aztán párcsere és szex következett. Megismételnénk. smile
#419   2025. 03. 28. péntek 14:07
ofrys ofrys
Olyan van, hogy képtelen elmondani, de ha nem izgatja, vagy nem gondolkozott rajta, akkor sajnos nincs neki...
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2025. 03. 28. péntek 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 13:37
Sziasztok! Van aki képtelen elmomdani a vágyait vagy egyszerűen nem izgatja vagy nem gondolkozott ezen még. Van ilyen!
#418   2025. 03. 28. péntek 13:37
Sziasztok! Van aki képtelen elmomdani a vágyait vagy egyszerűen nem izgatja vagy nem gondolkozott ezen még. Van ilyen!
#417   2025. 03. 28. péntek 11:21
ofrys ofrys
Egyetértek veled, én is nagyon imponálónak találom azt a páromban, hogy ennyire fel meri vállalni a vágyait. Azért abban biztosan egyetértünk, hogy abszolút nem ez az általános a nőknél. Csak miért ne lehetne az? Miért baj az, ha nudizunk a Duna parton, jön egy srác és egy idő után már álló farokkal nézegeti a páromat, és ő nem küldi el a búsba. Miért baj az, hogy ez neki izgató és élvezi? Persze, azt szoktuk meg, hogy ilyen esetben a nők 95 %-a ezt kikérné magának, mert ez a társadalmi elvárás feléjük. De, ha valójában ez izgalmas a számukra, akkor miért ne élhetnék meg ezt az élményt? Az ilyen dolgok csak a férfiaknak járnak?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 03. 28. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 07:47
Érdekes, mert nekem is ezek a nők imponálnak. Egyszerűen hihetetlenül nőiessé teszi nekem a hölgyet, akiről tudom, hogy ilyen vágyai, igényei vannak. A leggyönyörűbb az egészben, hogy a feleségem is belül erről álmodozik, viszont sajnos egyszerűen képtelen ezt bevallani nekem sajnos. Pedig nekem ez a legnagyobb vágyam vele kapcsolatban. Mindent megadnek érte hogy láthassam mással, másokkal. A tarsaságunkban több olyan pár, illetve szóló lány van aki ezekről gátlás nélkül tud beszélni. Az ilyen beszélgetések alkalmával a párom rengeteget szokott kérdezni, totálisan felizgul. De egyszerűen nem képes bevallani, hogy mennyire mozgatja.

Egész életemben egyetlen exem volt, akivel ezt volt szerencsém megvalósítani, ráadásul többször is. Ő egy nálam idősebb nő volt. Teljesen nyíltan beszélt velem a szexről. Nagyon sokmindent vele próbáltam ki. A többes témát is olyan könnyedén dobta be, hogy először azt gondoltam, csak tesztel. Beszélgettünk, hogy ki, mit szeret a szexben, ő még halál lazán bemondta, hogy imádja ha több pasival van egyszerre, és többen kényeztetik. Elsőre megütött a dolog, mert nagyon nem számítottam erre a nyitottságára, de ahogy beszélgettünk, pontosabban átbeszéltük az egészet, baromira felizgultam rá. Hamar el is jutottunk odáig, hogy egy fiú barátja , akit én odáig csak "barát -baratnak" gondoltam, átjött, és "segített" elrendezni az exem. Baromi izgató volt látni, hogy mással van az akkori párom, illetve a látvány ahogy vadul szopja a farkát, miközben hátulról dugtam, eszméletlen volt... Megmondta, hogy megcsalni sosem fog (ez így is történt), Viszont szeretné kiélni ezeket a vágyait is.

Na ez a fajta őszinteség, bevállalósság hiányzik sajnos a feleségemből. Pedig én többször is bedobtam neki, hogy mennyire izgatna
#416   2025. 03. 28. péntek 10:50
viking1988 viking1988
Igen, valóban felszabadító lehet.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 03. 28. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 08:19
Nem vagyok megmondó ember meg pszichológus , de az igazi őszinte párkapcsolatban ezek természetesek hogy az ember nyíltan megbeszéli a vágyait. Természetesen nem éltem én sem mindig ilyen kapcsolatban. Most a második házasságimban adatott meg nekem és a páromnak is, hogy teljesen természetes, hogy mindent őszintén megbeszélünk. Megnyugtató, hogy nem kell hazudoznunk. Megéljük a vágyainkat.
#415   2025. 03. 28. péntek 08:19
Felhőék Felhőék
Nem vagyok megmondó ember meg pszichológus , de az igazi őszinte párkapcsolatban ezek természetesek hogy az ember nyíltan megbeszéli a vágyait. Természetesen nem éltem én sem mindig ilyen kapcsolatban. Most a második házasságimban adatott meg nekem és a páromnak is, hogy teljesen természetes, hogy mindent őszintén megbeszélünk. Megnyugtató, hogy nem kell hazudoznunk. Megéljük a vágyainkat.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 03. 28. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 07:47
Érdekes, mert nekem is ezek a nők imponálnak. Egyszerűen hihetetlenül nőiessé teszi nekem a hölgyet, akiről tudom, hogy ilyen vágyai, igényei vannak. A leggyönyörűbb az egészben, hogy a feleségem is belül erről álmodozik, viszont sajnos egyszerűen képtelen ezt bevallani nekem sajnos. Pedig nekem ez a legnagyobb vágyam vele kapcsolatban. Mindent megadnek érte hogy láthassam mással, másokkal. A tarsaságunkban több olyan pár, illetve szóló lány van aki ezekről gátlás nélkül tud beszélni. Az ilyen beszélgetések alkalmával a párom rengeteget szokott kérdezni, totálisan felizgul. De egyszerűen nem képes bevallani, hogy mennyire mozgatja.

Egész életemben egyetlen exem volt, akivel ezt volt szerencsém megvalósítani, ráadásul többször is. Ő egy nálam idősebb nő volt. Teljesen nyíltan beszélt velem a szexről. Nagyon sokmindent vele próbáltam ki. A többes témát is olyan könnyedén dobta be, hogy először azt gondoltam, csak tesztel. Beszélgettünk, hogy ki, mit szeret a szexben, ő még halál lazán bemondta, hogy imádja ha több pasival van egyszerre, és többen kényeztetik. Elsőre megütött a dolog, mert nagyon nem számítottam erre a nyitottságára, de ahogy beszélgettünk, pontosabban átbeszéltük az egészet, baromira felizgultam rá. Hamar el is jutottunk odáig, hogy egy fiú barátja , akit én odáig csak "barát -baratnak" gondoltam, átjött, és "segített" elrendezni az exem. Baromi izgató volt látni, hogy mással van az akkori párom, illetve a látvány ahogy vadul szopja a farkát, miközben hátulról dugtam, eszméletlen volt... Megmondta, hogy megcsalni sosem fog (ez így is történt), Viszont szeretné kiélni ezeket a vágyait is.

Na ez a fajta őszinteség, bevállalósság hiányzik sajnos a feleségemből. Pedig én többször is bedobtam neki, hogy mennyire izgatna
#414   2025. 03. 28. péntek 07:47
viking1988 viking1988

(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2025. 03. 22. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 22. szombat 09:32
Bullpasit-tal egyetértve, tényleg nehéz még egy normális beszállót is találni, nemhogy többet. Pedig én is örülnék, ha egyszer 5-6 férfi csak a párommal foglalkozna, mert swingeren azért megoszlik a figyelem, ott mindig ott a lehetőség nekik más hölgyre is.
55ösPasi-nak: Igen, sajnos az, ami egy férfinál elfogadott, sőt, dicsőség, az egy nőnél már lenézésre ad okot a társadalomtól. Nekem meg pont ezek a nők imponálnak, akik igenis, meg merik élni a vágyaikat!

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: david468 david468
Nyitás ideje: 2020. 04. 03. péntek
Üzenetek: 493db
Utolsó üzenet: tegnap 16:22

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!