A legtöbben csak szeretnénk! Visszafog minket a neveltetésünk, pláne van egy bolond elvárás velünk, nőkkel szemben. Csak néhány olyan barátom van, akikkel bármiről tudunk csevegni, azt hiszem őszintébben, mint barátnőimmel. Feljött már többször is ez a téma, és értették, nem táncba hívás volt feléjük részemről, de még bennük, a barátaimban is volt némi kurvás lenézésféleség, hogy neked két pasi kell egyszerre!? A mulatságos az, hogy az ő vágyuk, inkább álmuk, hogy két nővel lehessenek egy időben, akik naná, hogy egymást is nyalják és falják....és ez, rendben is volna szerintük.
Az a pasi aki ellene van az 1 nő 2 férfi felallásnak meg sem érdemli. Nekem semmi bajom vele ha csak a nő fogja a farkamat.
(Ez egy válasz Pokrócvasaló üzenetére (2025. 06. 25. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 15:46

A legtöbben csak szeretnénk! Visszafog minket a neveltetésünk, pláne van egy bolond elvárás velünk, nőkkel szemben. Csak néhány olyan barátom van, akikkel bármiről tudunk csevegni, azt hiszem őszintébben, mint barátnőimmel. Feljött már többször is ez a téma, és értették, nem táncba hívás volt feléjük részemről, de még bennük, a barátaimban is volt némi kurvás lenézésféleség, hogy neked két pasi kell egyszerre!? A mulatságos az, hogy az ő vágyuk, inkább álmuk, hogy két nővel lehessenek egy időben, akik naná, hogy egymást is nyalják és falják....és ez, rendben is volna szerintük.
Mi is átéltük már a feleségemmel a két pasi egy nő felállást és láttam rajta, hogy nagyon élvezi mikor két farokkal van dolga! Én is élveztem a látványt, hogy feleségem mennyire élvezi a két farkat! Az volt az első hármasunk, de nem az utolsó
Ugyanaz kijár nektek is. Régebben én is sokat fantáziáltam a két nő egy férfi felállásról, de mostanában csak a dp-ről. Szerintem jobb is, mert mindenki kap mindenki benne van teljesen. Az FFM-ben az egyik hölgy csak orált kap, még a DP-ben dupla élményt, és mi is benne lehetünk a hölgyben. Az orál is izgató, de egy hölgyet teljesen kitölteni, és látni, érezni ahogy a testét atjarja a gyönyör. No, ez mindennél jobb lehet. Remékem nekem is kesz esélyem egyszer.
(Ez egy válasz Pokrócvasaló üzenetére (2025. 06. 25. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 15:46