Mi erre abszolút nem bukunk. Egyszer együtt zuhanyoztunk, és ott poénból elkezdtem rá
pi
a paromra. A popsijara meg a cickoira. Aztán nevettünk egyet és abbahagytam.egyikunket se izgatta
alf
si alf
ln alf
i
Szerintem többen vagyunk csak kevesen merik bevállalni!
Sajnos nehéz olyan partnerre akadni akit tényleg izgaat is a dolog, nem csak benne van. Pedig nekem az az igazán élvezetes, mindegy épp ado vgy kapok.
1-2 lányt sikerült befűzni rá, de ők is inkább csak hagyták hogy mondjuk a kádban a puncijukra
1-2 lányt sikerült befűzni rá, de ők is inkább csak hagyták hogy mondjuk a kádban a puncijukra
pi
és elnevetgéltünk. Lassan azért remélem csak belefutok valakibe aki csillogó szemmel, guggol a számra.
alf
si alf
lj alf
ek
Nagyon izgató lehetett. Kipróbálnám...
(Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2020. 04. 13. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 13. hétfő 09:47
KB 2 héttel ezelőtt a feleségem arra kért hogy miután a szájába élveztem
pi
az arcára, szájába. Azóta már többször megtörtént. Szerintetek ez mennyire perverz. Kivel történt már ilyen?
alf
si alf
lj alf
ek
Velem. Nem volt rossz.
(Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2020. 04. 13. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 13. hétfő 09:47
pi
az arcára, szájába. Azóta már többször megtörtént. Szerintetek ez mennyire perverz. Kivel történt már ilyen?
alf
si alf
lj alf
ek
pi
alf
si alf
lj alf
ek

Csppáros

Diana Gold