Sziasztok!
Engem is lepisilhetne : ) (Ez egy válasz harisnyáspár üzenetére (2020. 07. 22. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 22. szerda 08:12
Engem is lepisilhetne : ) (Ez egy válasz harisnyáspár üzenetére (2020. 07. 22. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Mi szeretjük csinállni!
De leginkább a feleségem szereti lepisilni a pasikat!
Mi szeretjük csinállni!
Sziasztok!
Mi szeretjük csinállni!
Mi szeretjük csinállni!
Mi erre abszolút nem bukunk. Egyszer együtt zuhanyoztunk, és ott poénból elkezdtem rá pisilni a paromra. A popsijara meg a cickoira. Aztán nevettünk egyet és abbahagytam.egyikunket se izgatta
Szerintem többen vagyunk csak kevesen merik bevállalni!
Sajnos nehéz olyan partnerre akadni akit tényleg izgaat is a dolog, nem csak benne van. Pedig nekem az az igazán élvezetes, mindegy épp ado vgy kapok.
1-2 lányt sikerült befűzni rá, de ők is inkább csak hagyták hogy mondjuk a kádban a puncijukra pisiljek és elnevetgéltünk. Lassan azért remélem csak belefutok valakibe aki csillogó szemmel, guggol a számra.
1-2 lányt sikerült befűzni rá, de ők is inkább csak hagyták hogy mondjuk a kádban a puncijukra pisiljek és elnevetgéltünk. Lassan azért remélem csak belefutok valakibe aki csillogó szemmel, guggol a számra.
Nagyon izgató lehetett. Kipróbálnám...
(Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2020. 04. 13. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 13. hétfő 09:47

KB 2 héttel ezelőtt a feleségem arra kért hogy miután a szájába élveztem pisiljek az arcára, szájába. Azóta már többször megtörtént. Szerintetek ez mennyire perverz. Kivel történt már ilyen?
Velem. Nem volt rossz.
(Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2020. 04. 13. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 13. hétfő 09:47

KB 2 héttel ezelőtt a feleségem arra kért hogy miután a szájába élveztem pisiljek az arcára, szájába. Azóta már többször megtörtént. Szerintetek ez mennyire perverz. Kivel történt már ilyen?