Akkor már inkább a link. Szerintem sokan lennének kíváncsiak rá.
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 05. 15. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 16:23
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 05. 15. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali, akkor már én sem akarok kimaradni a jóbol. Belinkelhetnéd valahonnan , vagy jöhet az emilemre is, köszi.
Jó pár éve áthívott a szomszéd asszony ,hogy nézzem meg a pinceajtó zárját mert szerinte beakartak törni.
Nem láttam semmi rendelleneset, kérdeztem hogy mit látott. Lehajolt , itt van valami hiányosság szerintem, mondta és a combjai között hátra nyúlt.
Nem láttam semmi rendelleneset, kérdeztem hogy mit látott. Lehajolt , itt van valami hiányosság szerintem, mondta és a combjai között hátra nyúlt.
Valóban a szomszéd nő a legjobb, mert közel van és akár félórára is át lehet ugorni hozzá. Sajnos nekem nem voltak jó női szomszédaim, de a párom 18évesen összejött a 41éves pasival a szomszédukból. Több mint hat évig volt viszonyuk ami már átnyúlt a házasságunk idejére is. Egy idő után lebukott anyuci, akkor abban maradtunk, hogy hármasban is csinálhatjuk, de kettesben is találkozgattak. A körülményekhez képest így volt a legjobb mindenkinek.
Bejönne a szitu,ha valamelyik szomszédomat itt az oldalon meglátnám,és egymásra is hangolódnánk...
Imádom a szomszedaimat kukkolni. Budapest belvárosában sokan cserélődnek.

csabika31

moniika