Amik nálam beváltak rövidtávú megoldásként, az alkohol, szex előtt maszti. De ezek tényleg csak az adott aktusra jelentek megoldást. Nekem átlag 5 p egy menet, de mivel ez átlag ebben van 2 perc és van 10 perc is. Rövidtávú célként a minimum 10 percet tűzném ki. majd fokozatosan tovább
Ötletek?

Ötletek?

Azt még lehagytam, egy egy jobban sikerült buli után az 1 óra sem példanélküli, de azért nem szeretnék alkoholistává válni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 23. csütörtök 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 23. csütörtök 16:33

Törölt felhasználó (4027982)

Amik nálam beváltak rövidtávú megoldásként, az alkohol, szex előtt maszti. De ezek tényleg csak az adott aktusra jelentek megoldást. Nekem átlag 5 p egy menet, de mivel ez átlag ebben van 2 perc és van 10 perc is. Rövidtávú célként a minimum 10 percet tűzném ki. majd fokozatosan tovább
Ötletek?

Ötletek?

Egy jó javaslat a nyugdíjas szex figura. Egymással háttal vagytok és mindenki akkor megy el amikor akar.
Nalam is az alkohol mukodik csak sajnos. Az jelentősen megnoveli az aktus hosszát. Egyébként sajnos hamar elmegyek. Ittasan elég jól bírom, 20perc-1 óra akár
nekem anno a lidokain kenőcs tett csodát. Attól függ mennyire kentem be.
Az valóban az elhúzására jó,de Te mit éreztél az aktusból? Érzéstelen farokkal nem sokat érzel,de a hölgyeknek valóban jó lehet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 24. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 24. péntek 09:28
Törölt felhasználó (3820042)

A partnert nem tette érzéketlenné?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 24. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem mert a csikló nem lett bekenve nem sok kell a makkra se éppen hogy kicsi
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 24. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 24. péntek 11:23
Törölt felhasználó (3918502)

A partnert nem tette érzéketlenné?
Van egy másik megoldás is a hideg vízbe mártás közösülés közben
Ezt egy amerikai szexológus elemezte és tanulmányozta pároknál
Ezt egy amerikai szexológus elemezte és tanulmányozta pároknál
Gondoltam hogy a csikló nem lett bekenve. Úgy értettem hogy a farkadról nem hatott-e át a partnerre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 24. péntek 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 24. péntek 11:39

Nem mert a csikló nem lett bekenve nem sok kell a makkra se éppen hogy kicsi
nem mert anno 3:1 nyerte a hölgy a menetet
Gondolom,hogy a zsibbadás után megmostad,azért nem zsibbasztotta a partneredet! Mert ha nem,akkor ő sem érezne semmit sem, ahogy Te sem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 24. péntek 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 24. péntek 13:25

nem mert anno 3:1 nyerte a hölgy a menetet
Valami nem “tüneti” kezelés? Aktus megszakitásával vagy esetleg önkielégîtésnél a csúcs előtt megàllás használt valakinek?Nyilván nem arra gondolom hogy abba hagyom, aztán úgy tényleg nem megyek el, hanem hogy ezáltal egy idő után a test is át áll a hosszabb időre?
Műpuncival próbáltál már gyakorolni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 24. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 24. péntek 14:01

Valami nem “tüneti” kezelés? Aktus megszakitásával vagy esetleg önkielégîtésnél a csúcs előtt megàllás használt valakinek?Nyilván nem arra gondolom hogy abba hagyom, aztán úgy tényleg nem megyek el, hanem hogy ezáltal egy idő után a test is át áll a hosszabb időre?
Ezt a kenőcsöt lehet vény nelkül kapni?

Szerintem igen mert a babáknak is használják mikor fogzanak. és kenik ínt a szülők
Én próbáltam már megszakitassal is. Maszti kozben gyakorlom sokat. Általában 1 órat szoktam masztizni kb, jól elnyujtom. De elesben semmit nem ér. Mikor erzem, hogy jön az orgazmusom, kiveszem, fél percig pihenek, visszarakom, de pár lökés után megint majdnem elmegyek. Gyakoroltam mupuncival is sokat. Hát ott is nehezen kontrollalom. Egyedul akkor ér valamit a megszakítás, ha csak simán kézzel masztozom
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 24. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 24. péntek 14:01

Kegel gyakorlatokat javasolnám, a pc izom erősítése megoldja a problémát. Ha ügyes vagy, magömlés nélkül lesz orgazmusod, és a farkad is állni fog, így többször is jó lehet! Olvass utána, működik.
Remélem tudtam segíteni!
Remélem tudtam segíteni!

Nekem az vált be, hogy pár órával szex előtt alaposan kiverem, aztán egy kis italozás is segít elnyújtani a dolgokat. Érdekes, mert ha nem készülök rá a fenti praktikákkal, akkor igen hamar el tudok sülni. Volt olyan csajom, akit gépelhettem akár 30percet,1 órát, és nem mentem el, de ha leszopott, szinte azonnal elélveztem. A feleségemnél fordítva van, neki a puncijától tör rám a kéj igen hamar. Amikor szájjal csinálja, azt sokkal jobban bírom, pedig brutál jól szopik.
Nekem a szilikon erekciós gyűrű vált be, lényegesen meghosszabbítja az aktust, orgazmus után is hamarabb lesz erekcióm vagy el sem múlik.