Szerintem nagyon jó
Az egyik legfinomabb mikor a hölgy fenéknyalás közben veri a farkam, majd 1-2 ujjal kényeztet és üresre szop
Nekem sajnos még nem volt ilyenben részem, de nagyon szeretném kipróbálni...
Az egyik exen imádta adni, nyalta a fenekem, közben verte a farkam... Én meg felakadt szemmel levegőt is alig tudtam venni
Aztán amikor élveztem, üresre is szívta a farkam, nekem meg megszűnt a külvilág.

Aztán amikor élveztem, üresre is szívta a farkam, nekem meg megszűnt a külvilág.
Hmm de kár hogy nem vagyok izmos csak átlagos , pedig nagyon szeretem a masszázst
Engem nagyon fel tud izgatni ha igy kényeztetem a partnerem és látom rajta azt,hogy mennyire élvezi.Persze én se ellenkezem ha igy közelit hozzám.Nagyon finom tud lenni.
Ha jól értem masszőr vagy, és ha oda téved a kezed, nem ellenkezik akkor ki is nyalod a seggét? Jól értem?

Sajnálom, hogy már nem kényeztet téged úgy a feleséged. :( Elég önző hölgy lehet.
(Ez egy válasz deep79 üzenetére (2020. 11. 09. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 09. hétfő 18:31

Sziasztok!
Sajnos a feleségem már nem csinálja, de mikor frissebb volt a kapcsolatunk, megesett többször, hogy kinyalta a fenekem..
Szamomra ez annyira erős inger és olyan gyönyör, hogy hamar elélvezek tőle úgy, hogy a farkamhoz hozzá sem kell nyúlni..
Van még aki el tud így élvezni?
Sajnos a feleségem már nem csinálja, de mikor frissebb volt a kapcsolatunk, megesett többször, hogy kinyalta a fenekem..
Szamomra ez annyira erős inger és olyan gyönyör, hogy hamar elélvezek tőle úgy, hogy a farkamhoz hozzá sem kell nyúlni..
Sziasztok!
Én szeretem, ha szopás közben ujjal vagy nyelvvel ott is izgatnak. De egy anál vibri is jöhet.
Orál közben én előszeretettel "elviselem", ha a zacskóról letévednek a gáthoz. Plusz löket az elélvezéshez.
Meg tudom érteni. Én bárhol...
Maga az ha nyalnak különösebben nem izgat. Nem rossz, de annyira nem vonz. Viszont egy finom 2-3 ujjas, vagy inkább egy vibris prosztata masszázsnál nem nagyon van jobb érzés

Jól hangzik! Ilyenben még nem volt részem...
(Ez egy válasz Tetszőleges üzenetére (2020. 10. 10. szombat 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 20:07

Annyira szeretem ha nyalják a popsim!!! Körbe korbe nyalakodik, bebe tolja a popsimba a nyelvét én meg nem győzök vonaglani közben, feltolja az újját én meg csak tolom bele magam. Végén az ujjával a popsimban farkam a szájában és így élvezzek el.
Annyira szeretem ha nyalják a popsim!!! Körbe korbe nyalakodik, bebe tolja a popsimba a nyelvét én meg nem győzök vonaglani közben, feltolja az újját én meg csak tolom bele magam. Végén az ujjával a popsimban farkam a szájában és így élvezzek el.
sziasztok)
én nagyon szeretek nyalni... popsit is..))
és azt is élvezem mikor az enyémet nyalják... és ha óvatos, akkor az ujja is becsúszhat...
én nagyon szeretek nyalni... popsit is..))
és azt is élvezem mikor az enyémet nyalják... és ha óvatos, akkor az ujja is becsúszhat...
Én úgy vagyok ezzel,hogy ha egy férfi is részesít ebben a gyönyörben,hogy nem csak a puncimat kényezteti a nyelvével,akkor miért ne tehetném meg én is neki

Mi ezt nagyon szeretjük a feleségemmel.
Ő is az enyémet és én is az övét.
Eleinte attól elzárkózott, hogy a barátunkét is nyalja, de aztán rájött, hogy nagyon hamar elélvez ő is, ha nyalja neki miközben én hátulról benne vagyok. A barátunk pedig veri közben a saját farkát.
Ilyenkor sokszor előfordul, hogy egyszerre élvezünk el mind a hárman.
Ő is az enyémet és én is az övét.
Eleinte attól elzárkózott, hogy a barátunkét is nyalja, de aztán rájött, hogy nagyon hamar elélvez ő is, ha nyalja neki miközben én hátulról benne vagyok. A barátunk pedig veri közben a saját farkát.
Ilyenkor sokszor előfordul, hogy egyszerre élvezünk el mind a hárman.

Imádom és szeretném kipróbálni hogy egy nő megdug!? Közben én meg akár a férjét kényeztetném?!
Annyira nem érdekel, de szopás közben egy jó ujjazás az nagyon finom