Imádom!
Sima ügy. Előtte tusolás, aztán szopás közben elkalandozok arra is

Imádóm ha jol kinyalják a popsim, ujazák, de még nem dugot meg egy nő. -ji próbálnám Budapesten
Én nem tolnám el!imádom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 26. szerda 04:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 26. szerda 04:29

Törölt felhasználó (4402432)
VIP

Én imádom csinálni, olyan izgatóan megalázó tud lenni!
Én speciel nagyon csiklandós vagyok ott.
én is szeretem csinálni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 03. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 03. csütörtök 09:01

Törölt felhasználó (4351582)

Sima ügy. Előtte tusolás, aztán szopás közben elkalandozok arra is

Annyira nem érdekel, de szopás közben egy jó ujjazás az nagyon finom

Imádom és szeretném kipróbálni hogy egy nő megdug!? Közben én meg akár a férjét kényeztetném?!
Mi ezt nagyon szeretjük a feleségemmel.
Ő is az enyémet és én is az övét.
Eleinte attól elzárkózott, hogy a barátunkét is nyalja, de aztán rájött, hogy nagyon hamar elélvez ő is, ha nyalja neki miközben én hátulról benne vagyok. A barátunk pedig veri közben a saját farkát.
Ilyenkor sokszor előfordul, hogy egyszerre élvezünk el mind a hárman.
Ő is az enyémet és én is az övét.
Eleinte attól elzárkózott, hogy a barátunkét is nyalja, de aztán rájött, hogy nagyon hamar elélvez ő is, ha nyalja neki miközben én hátulról benne vagyok. A barátunk pedig veri közben a saját farkát.
Ilyenkor sokszor előfordul, hogy egyszerre élvezünk el mind a hárman.

Én úgy vagyok ezzel,hogy ha egy férfi is részesít ebben a gyönyörben,hogy nem csak a puncimat kényezteti a nyelvével,akkor miért ne tehetném meg én is neki

sziasztok)
én nagyon szeretek nyalni... popsit is..))
és azt is élvezem mikor az enyémet nyalják... és ha óvatos, akkor az ujja is becsúszhat...
én nagyon szeretek nyalni... popsit is..))
és azt is élvezem mikor az enyémet nyalják... és ha óvatos, akkor az ujja is becsúszhat...
Annyira szeretem ha nyalják a popsim!!! Körbe korbe nyalakodik, bebe tolja a popsimba a nyelvét én meg nem győzök vonaglani közben, feltolja az újját én meg csak tolom bele magam. Végén az ujjával a popsimban farkam a szájában és így élvezzek el.
Jól hangzik! Ilyenben még nem volt részem...
(Ez egy válasz Tetszőleges üzenetére (2020. 10. 10. szombat 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 20:07

Annyira szeretem ha nyalják a popsim!!! Körbe korbe nyalakodik, bebe tolja a popsimba a nyelvét én meg nem győzök vonaglani közben, feltolja az újját én meg csak tolom bele magam. Végén az ujjával a popsimban farkam a szájában és így élvezzek el.
Maga az ha nyalnak különösebben nem izgat. Nem rossz, de annyira nem vonz. Viszont egy finom 2-3 ujjas, vagy inkább egy vibris prosztata masszázsnál nem nagyon van jobb érzés

Meg tudom érteni. Én bárhol...
Orál közben én előszeretettel "elviselem", ha a zacskóról letévednek a gáthoz. Plusz löket az elélvezéshez.
Én szeretem, ha szopás közben ujjal vagy nyelvvel ott is izgatnak. De egy anál vibri is jöhet.
Sziasztok!
Sajnos a feleségem már nem csinálja, de mikor frissebb volt a kapcsolatunk, megesett többször, hogy kinyalta a fenekem..
Szamomra ez annyira erős inger és olyan gyönyör, hogy hamar elélvezek tőle úgy, hogy a farkamhoz hozzá sem kell nyúlni..
Van még aki el tud így élvezni?
Sajnos a feleségem már nem csinálja, de mikor frissebb volt a kapcsolatunk, megesett többször, hogy kinyalta a fenekem..
Szamomra ez annyira erős inger és olyan gyönyör, hogy hamar elélvezek tőle úgy, hogy a farkamhoz hozzá sem kell nyúlni..
Sajnálom, hogy már nem kényeztet téged úgy a feleséged. :( Elég önző hölgy lehet.
(Ez egy válasz deep79 üzenetére (2020. 11. 09. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 09. hétfő 18:31

Sziasztok!
Ha jól értem masszőr vagy, és ha oda téved a kezed, nem ellenkezik akkor ki is nyalod a seggét? Jól értem?