Engem nagyon fel tud izgatni ha igy kényeztetem a partnerem és látom rajta azt,hogy mennyire élvezi.Persze én se ellenkezem ha igy közelit hozzám.Nagyon finom tud lenni.
Hmm de kár hogy nem vagyok izmos csak átlagos , pedig nagyon szeretem a masszázst
Az egyik exen imádta adni, nyalta a fenekem, közben verte a farkam... Én meg felakadt szemmel levegőt is alig tudtam venni
Aztán amikor élveztem, üresre is szívta a farkam, nekem meg megszűnt a külvilág.

Aztán amikor élveztem, üresre is szívta a farkam, nekem meg megszűnt a külvilág.
Nekem sajnos még nem volt ilyenben részem, de nagyon szeretném kipróbálni...
Az egyik legfinomabb mikor a hölgy fenéknyalás közben veri a farkam, majd 1-2 ujjal kényeztet és üresre szop
Szerintem nagyon jó
Nem sok nő csinálja mert nem tartjagusztusosnak pedig milyen izgato
De a női seggét is fantasztikus nyalni ha hagyjak
De a női seggét is fantasztikus nyalni ha hagyjak
Csodálatos élmény amikor kapom a barátnőmtől.
Én is élvezem, amikor kapom. De igazából az is jó érzés, amikor csak simogatják, dörzsölik ezt a területet. Nálunk (legutóbbi kapcsolatomban) teljesen random módon volt ez, de ahhoz képest sokszor kaptam. Előjátékként és utójátékként is akár. Ha nem konzervatív és kellően nyitott egy nő, akkor szerintem simán megteszi kérés nélkül is ezt. Pláne, ha vizuálisan is felizgatja a látvány.
(mint ahogy mi pasik is kérés nélkül is nyaljuk a nő popóját (ha engedi és nem zárkózott ilyen irányban), mert izgató nekünk.... és mert jó.)

Nálunk talán ez az egyetlen dolog amit kérnem kell ha vágyom rá mert magától a párom soha nem csinálja. Viszont egy jó kis izgalmas szopás közben ha mondom neki, hogy a fenekemet is nyalja ki akkor megteszi nekem. Én szinte mindig nyalok popsit is ha a punciját kinyalom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 06. vasárnap 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 06. vasárnap 06:30
Törölt felhasználó (1339692)

Csodálatos élmény amikor kapom a barátnőmtől.
Nálunk természetes a nyalás-szopás közbeni fenék kényeztetés, ingerlés is. Nagyon élvezetes tud lenni.
Hát nem tudom.. nem hiszem, hogy egészséges dolog a nyelvemmel más sebbében turkálni. Még ha jól meg is mossa ilyen közelről akkor is van némi bukéja és nem is túl higénikus. Annyi más hely van egy testen amit lehet nyalni falni, szóval nekem a segg az kimarad asszem.
pl;´én!
(Ez egy válasz deep79 üzenetére (2020. 11. 09. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 09. hétfő 18:31

Sziasztok!
Sajnos a feleségem már nem csinálja, de mikor frissebb volt a kapcsolatunk, megesett többször, hogy kinyalta a fenekem..
Szamomra ez annyira erős inger és olyan gyönyör, hogy hamar elélvezek tőle úgy, hogy a farkamhoz hozzá sem kell nyúlni..
Van még aki el tud így élvezni?
Sajnos a feleségem már nem csinálja, de mikor frissebb volt a kapcsolatunk, megesett többször, hogy kinyalta a fenekem..
Szamomra ez annyira erős inger és olyan gyönyör, hogy hamar elélvezek tőle úgy, hogy a farkamhoz hozzá sem kell nyúlni..
Van még aki el tud így élvezni?
nálunk ez oda vissza-
nincs ebben semmi extra úgymond. Ápolt embereknél ez nem lehet gond

Mi lenne a gond vele ha már egyszer a francia megy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 28. hétfő 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 28. hétfő 11:33
Törölt felhasználó (4521202)

nálunk ez oda vissza-

Ezt mi is így gondoljuk! Amit mindkét ember élvez és jó neki akkor miért ne csináljak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 28. hétfő 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 28. hétfő 11:33
Törölt felhasználó (4521202)

nálunk ez oda vissza-

Szopás közben mikor a zacsit izgatja Kedvesem, akkor néha néha végig nyalja a gátat is. Az kifejezetten izgató. De eléggé homofob, és a fenék izgatás szerinte ez a kategória. Ezért se ő nem izgatja az anusom, de még csak nem is engedi, hogy konyaljam az ő popsiját. Pedig a gátja izgatását ő is imádja!
Imádom, főleg mikor 1-2-3 újj is becsusszan
Izgató
Sajnos sok nő el se tudja képzelni se hogy csinálja a partnerének
Sajnos sok nő el se tudja képzelni se hogy csinálja a partnerének
Kimondottan izgat. Oda vissza