25 éves, sportos, frissen borotvalt eres farokkal keresnék online szórakozásra nőket. Kép a profilomon
Sziasztok! Sportos, 190cm magas 30-as pasiként hölgyet, párt, esetleg férfit aki szeret fehérneműben lenni keresek titkos kis skype légyottokra! Ha gondolod írj!

Sziasztok!
Ma este pár párt vagy lányt keres
Ma este pár párt vagy lányt keres
Skypon spricc?
Helo ! Sweet párja vagyok ( férfi !)
Szívesen cserélnék képeket ( természetesen Sweet-ről is és az Ő engedélyével !) és irkálnék . Webcam engem - minket nem érdekelne csak így ezek.
Párom jelenleg még itt van így mind a ketten vagyunk.
Kb 30-40 percig még , utána fekszik le sajnos.
Szívesen cserélnék képeket ( természetesen Sweet-ről is és az Ő engedélyével !) és irkálnék . Webcam engem - minket nem érdekelne csak így ezek.
Párom jelenleg még itt van így mind a ketten vagyunk.
Kb 30-40 percig még , utána fekszik le sajnos.
Sziasztok!
Ma délután van valakinek kedve egy kis skype kalandhoz? Privát üzenetben beszéljünk.
Ma délután van valakinek kedve egy kis skype kalandhoz? Privát üzenetben beszéljünk.
Sziasztok! Párokkal , hölgyekkel camoznék, akár férfiakkal is képcsere ,stb , minden szóbajöhet ! Írjatok itt elérhetőségért !

Még , azaz újra , aktuális .
(Ez egy válasz SweetD üzenetére (2025. 03. 08. szombat 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 08. szombat 00:59

Szívesen cserélnék képeket ( természetesen Sweet-ről is és az Ő engedélyével !) és irkálnék . Webcam engem nem érdekelne csak így ezek.
Párom most feküdt le , nincs itt !
Természetesen holnap megmutatom neki a másik fél képeit .
Szívesen cserélnék képeket ( természetesen Sweet-ről is és az Ő engedélyével !) és irkálnék . Webcam engem nem érdekelne csak így ezek.
Valaki most?
Szeretek kamozni skyp-on tangában! Ha érdekel írj!
Sziasztok, nőt keresek, esetleg part szombat esti kamozásra, feleségemnek!
hello valaki esetleg jön Skypeon kamerába? írj privátban köszi
Kameraznek valakivel irjatok perverzek

Sziasztok! Sportos, 190cm magas 30-as pasiként hölgyet keresek titkos kis skype légyottokra! Ha gondolod írj!

Most pár/lány?
Teló vagy viber partnert keresek hölgy személyében, esetleg pár akit lehetne hallgatni időnkéntre, megbeszélés alapján. Írj üzit.
Most skype?
Sziasztok!
Kíváncsi hölgy, aki benne lenne közös, webcamos masztiban?
Írj privát üzit...
Van skype és gmail is...
Üdv,
Norbi
Kíváncsi hölgy, aki benne lenne közös, webcamos masztiban?
Írj privát üzit...
Van skype és gmail is...
Üdv,
Norbi