Közös hoki vibrren?
Ma valaki 14-15 körül ?
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Sziasztok
Lányok, párok esteleg valakinek van kedve Skype kalandhoz ?
Lányok, párok esteleg valakinek van kedve Skype kalandhoz ?
Sziasztok kamerazni keresek partnereket fiatalokat maximum 30 évesig lehet lány pár fiatal srác vegyetek fel. Skypom: live:.cid.14b9959b8cb4cf0
Sziasztok. Valaki skypre? skypem: ismeretlen00
Skype valaki? En passziv
Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párral camoznánk
33, bi pasi, jó mérettel kiváncsi heteró vagy bi pasit keres Skype kamozásra. Duma, verjük csajom képeire...stb. Vegyél fel ha érdekel, diszkréció adott és elvárt: live:.cid.9ebcb5d125ea1f7b
Most valaki közös hoki viberen?
Szia!
Mindig van lehetőség
úgyis kellenek az új és rendszeres barátok erre a célra
izgalmas az ilyen.
(Ez egy válasz Balivagyok üzenetére (2022. 12. 03. szombat 03:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 03. szombat 03:46
Mindig van lehetőség

Sziasztok. Ha leszmég lehetőség , szívesen csatlakoznék hozzátok! Kérhetek elérhetőséget? Puszi
Sziasztok. Ha leszmég lehetőség , szívesen csatlakoznék hozzátok! Kérhetek elérhetőséget? Puszi
(Ez egy válasz Parocska85 üzenetére (2022. 11. 30. szerda 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 30. szerda 19:21

Sziasztok!Párokat illetve normális Pasikat keresünk ma este kamerázásra!
Vékony v. sportos fiú maszturbálását nézném skype-on. Hetero, bi, mindegy. Én is pasi vagyok, én csak nézném.
sziasztok
Lányként lányt vagy párt keresek közös masztihoz.Valaki esetleg?
Lányként lányt vagy párt keresek közös masztihoz.Valaki esetleg?
persze. de zoom-on lehet, nem Skype vagy viber.
Írj privátot és adok elérhetőséget neked is
(Ez egy válasz mrperfect94 üzenetére (2022. 12. 01. csütörtök 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Írj privátot és adok elérhetőséget neked is

Sziasztok. Skype valaki? Skype nevem bikakolbi
Fehérneműs szex chat valaki?
33, bi pasi, kiváncsi heteró vagy bi pasit keres Skype kamozásra. Duma, verjük csajom képeire...stb. Vegyél fel ha érdekel, diszkréció adott és elvárt: live:.cid.9ebcb5d125ea1f7b
Hali esetleg még megszabad nézni barátnődet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 26. szombat 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 26. szombat 10:49

Törölt felhasználó (4394842)

én kedvelem, ha a barátnőmet kamerán nézik. de élőben is szeretem
szerintem izgalmas!

Sajnos lemaradtam : (
(Ez egy válasz Parocska85 üzenetére (2022. 11. 30. szerda 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 30. szerda 19:21

Sziasztok!Párokat illetve normális Pasikat keresünk ma este kamerázásra!