Skype srácok?
Sziasztok, idősebb pasik, párok? 50 éves kortól
Domináns hölgy/lány jelentkezését várom aki Skypeon kukkolnál/dominálná/irányítaná a masztizásom ma kora délután?
Skype?
Szívesen skypolok
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2023. 10. 21. szombat 02:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 21. szombat 02:17

Sziasztok. Reméljük van meg valaki. Parommal keresunk fiut aki kiverné velem a masztizo felesegemre.
Jelen igen èn mèg vagyok
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2023. 10. 21. szombat 02:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 21. szombat 02:17

Sziasztok. Reméljük van meg valaki. Parommal keresunk fiut aki kiverné velem a masztizo felesegemre.
Kamoznék skyp-on!
Hölgyekkel párokkal kamoznek beszélgetnék :P ízelítő video az oldalamon :P
sziasztok hölgyekkel urakkal camoznék rendszeresen is akár hölgyeknél tudok mutatni pervibb dolgokat is ha kell 40es ápolt magyar pasi vagyok skype viber messenger bármin jó
Sziasztok. Camsex most? Skype?
Skype-on huncutkodnék nővel, párral. Ha tetszenek a képeim, videóim akkor írj és vágjunk bele

Skypon kukkolnék fiúkat! 32 éves kíváncsi lány vagyok! Csak intim képeim vannak és egy szexi videóm! Privibe adj Skype címet és felveszlek vagy én adok cimet!
Délelőtt valaki Skype -on? Szívesen vennék párok levelét, de lehet egyedülálló is.
Skype most
Hi! Most valaki?
Valaki kozos maszti? Par ferfi tagja vagyok
Skypolhatunk
Valaki most? Esetleg irányítani is skype-on?
Szia, vegyél fel skypra
(Ez egy válasz Hannah üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 12. csütörtök 12:49

Sziasztok!
Pasit néznék webcamon miközben játszik magával.
Imádom nézni a farokverést.
Írjatok!
Pasit néznék webcamon miközben játszik magával.
Imádom nézni a farokverést.
Írjatok!