Ma ráérek skype valaki? Írj üzit dobom a címet!
Igen nagyon szívesen
(Ez egy válasz MagicCouple üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 02:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok pár vagyunk és párral Viber
Sziasztok! Lányok, párok,... Skype?
Ma este valaki cam?? dildo-anál, tanga stb kedvelő vagyok, belefér sokminden, chat, nézhetsz is csak akár, bármi!! irj üzit.
Pár vagy hölgy most esetleg?
Ma délután skype ? Hölgy vagy pár?
Ma este valaki cam?? dildo-anál, tanga stb kedvelő vagyok, belefér sokminden, chat, nézhetsz is csak akár, bármi!! irj üzit.
sziasztok ! skype ? írj üzit dobom a címet!
Ma este skype -on ismerkednénk , irogatnánk egy jófej sráccal. Többit privátba megbeszélhetjük.
Sziasztok csajszik valaki nézne ahogy játszom?ha gondolod jelezd privin köszönöm
Szió csajszik sehol senki?
Kamoznék tangában skyp-on!
Sziasztok! Skypon valaki?
Sziasztok!
lányokkal / párokkal cameráznék a részleteket privátban megbeszéljük!
lányokkal / párokkal cameráznék a részleteket privátban megbeszéljük!
Helyes fiúkat és pasikat kukkolnék Skypon! Én 33 éves kiváncsi lány vagyok! Csak szexi képeim vannak!
Privátban kérd el a Skype cimem!
Privátban kérd el a Skype cimem!
Sziasztok! Hosszútávú szexchat partnert keresnék, lány esetleg pár személyében. Fantáziákat írni, képeket, videókat cserélni, egymást segíteni a masztiban. Ha pedig közel lakunk egymáshoz, akkor akár személyesen is élvezkedhetnénk.
Illetve ha valaki tudna utazni a közelből, akkor Szombathelyen tudnék foglalni helyet.
Illetve ha valaki tudna utazni a közelből, akkor Szombathelyen tudnék foglalni helyet.

Slimshadyyy

Daniela A