Sziasztok!
Egy anyuka, nő lenne Teamsre ?
Egy anyuka, nő lenne Teamsre ?

Mondjuk aki úgy képzeli el a kamerázást, hogy odatolja a kamera elé a farkát és a seggét,
és semmi más nem is látszik, azzal inkább hagyjuk.
Emberrel akarok kamerázni, nem seggel, meg farokkal... oké megmutatja azt is, de azért látszódjon már más is...
Egyébként is a csajokhoz vonzódom, szóval konkrétan behányok, ha pasas a seggét akarja mutogatni.
Én egész alakosan mutatom magam, tiszteljen már meg, akivel kamerázok, hogy akkor ő is...
és semmi más nem is látszik, azzal inkább hagyjuk.
Emberrel akarok kamerázni, nem seggel, meg farokkal... oké megmutatja azt is, de azért látszódjon már más is...
Egyébként is a csajokhoz vonzódom, szóval konkrétan behányok, ha pasas a seggét akarja mutogatni.

Én egész alakosan mutatom magam, tiszteljen már meg, akivel kamerázok, hogy akkor ő is...
Én is csatlakoznék
Teamsen nő vagy pár?
Valaki teamsen maszti?
Sziasztok én is szívesen csatlakoznék! ha nincs még ilyen akkor csináljunk!
(Ez egy válasz bisrac1616 üzenetére (2025. 09. 08. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Csatlakoznak én is!!!!
(Ez egy válasz bisrac1616 üzenetére (2025. 09. 08. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki előtt szeretném kiverni. Van ilyenre lehetőség?
Sziasztok!
Szívesen teams-ezek. Privátban írjatok, ha aktuális.
Szívesen teams-ezek. Privátban írjatok, ha aktuális.
Van teams maszti csoport? Csatlakoznék.
Nő vagy pár teamsen most?
Sziasztok, 25 éves, sportos test, borotvált, eres farok. Közös masztira keresnék valós nőket.
sziasztok teams csoportos is érdekes lehet nektek ?
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2025. 09. 08. hétfő 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Aki masztizna teamsen írjon.
Sziasztok! Este nem lesz valami akció?
Sziasztok lányok hölgyek ismerkedés beszélgetés camozás. Mindenre nyitot vagyok.
Sziasztok szívesen kamerázunk párokkal.
Szívesen! Teams ok!
(Ez egy válasz De-bi-cuckold üzenetére (2025. 09. 08. hétfő 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Teams, vagy gmail-chat, kamerás huncutság most?
Skype valaki ???