Mesélhetnél bővebben is, pl. egy-egy alkalmat részletesebben, az a topic címe is, nem?
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (ma 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:29
Sziasztok.
Már jó néhány évvel ezelőtt, amikor egy budapesti wellness hotelben voltam beugrós masszőr, nagyon sok minden történt, ami ebbe a topikba beillik. Természetesen kerestem is a lehetőséget, hogy bevigyem a masszázsba az erotikát és a nők is általában nyitottak voltak, úgyhogy nagyon sok történetem van. Nagyon izgalmasak voltak az előre lebeszélt ilyen jellegű esetek is, de mégis a spontán a legkülönlegesebb. Aki még nem élt át ilyet, mindenképpen próbálja ki akár férfi, akár nő! Csak bátran, mert egyszer élünk. Keressétek a lehetőséget és ha adódik alkalom, ne csak álmodozzatok róla!
Már jó néhány évvel ezelőtt, amikor egy budapesti wellness hotelben voltam beugrós masszőr, nagyon sok minden történt, ami ebbe a topikba beillik. Természetesen kerestem is a lehetőséget, hogy bevigyem a masszázsba az erotikát és a nők is általában nyitottak voltak, úgyhogy nagyon sok történetem van. Nagyon izgalmasak voltak az előre lebeszélt ilyen jellegű esetek is, de mégis a spontán a legkülönlegesebb. Aki még nem élt át ilyet, mindenképpen próbálja ki akár férfi, akár nő! Csak bátran, mert egyszer élünk. Keressétek a lehetőséget és ha adódik alkalom, ne csak álmodozzatok róla!
Sziasztok.
Most kisvárosban élek. Van néhány masszőz néni itt, már csak azért is, mert van egy helyi termálfürdő is. Úgy hírlik a többségnel van lehetőség extrának. De nem biztos, hogy első alkalommal ez kiderül. Bizalomra és szimpátiára is épülnek.
nem szeretnék belemenni a részletekbe, itt maga az a tahó hozzáállás ahogy a diri viselkedett a feleségemmel, az a bicskanyitogató. Nem érdekes hogy 8 év swingerezés után eggyel több vagy kevesebb, innen az oldalról is több beszállónk volt. Falnak lökni egy wc-ről kijövő nőt és csoportos iszogatás után szexet kezdeményezni egy hotel vezetőjének szerintem nem etikus. Fizettetni nem gavallér, és igen, megbánta ami történt. Én próbálok úriember maradni de a csávó wudubabája folyamatos stressz alatt van.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (tegnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:41
De még nem tiszta meg lett dugva az asszony vagy nem? Ha igen az alkoholos befolyásolás miatt lett kedve és megbánta ?
De még nem tiszta meg lett dugva az asszony vagy nem? Ha igen az alkoholos befolyásolás miatt lett kedve és megbánta ?
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (tegnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:53
Ismerte a határait, nem csatak részeg volt mielőtt ezt sugallnád. Ha a feleségedet is letámadta és megdugta a diri, és ez neked tetszett, hát akkor szerencséd volt. Mondjuk eggyel több a palettán.
Előzetesként! Végzett sportmasszőr vagyok. Volt időszak amikor ebből éltem!
Az exem masszőze gyakran megmasszírozott engem is!
Amikor a lakására mentem masszázsra, mondta, hogy ha akarom vetkőzzek nyugodtan meztelenre. Természetesen levetkőztem, vártam, hogy majd lesz egy kellemes befejezés!
Sajnos nem lett, pedig többször is voltam nála. Mindig "véletlenül" hozzáért a farkamhoz, de nem fogta meg soha!
Nemrég egy közös ismerősnél ott alvósra sikeredett parti után egy szobába kerültünk! Lefekvés után megkérdeztem megmasszírozzam e, Igennel válaszolt! Profi módra kezdtem masszírozni, húztam az időt. de aztán a combját masszírozva egyre közelebb kerültem a puncihoz, de még nem értem hozzá! Aztán egyszer csak elkezdte emelgetni a csípőjét . Erre a jelzésre felbátorodtam és már jött a jóni masszázs -nagyon élvezte- majd olyan orális kényeztetést kapott, hogy sorozatosan elélvezett.....de a farkamat nem fogta meg, padig fínoman próbálkoztam a kezébe rakni.....!
A kérdés:
Vajon én voltam hülye, vagy csak azért mert a (volt exemnek a barátnője) nem kényeztetett engem!
Talán a nők véleménye lenne érdekes számomra!
Az exem masszőze gyakran megmasszírozott engem is!
Amikor a lakására mentem masszázsra, mondta, hogy ha akarom vetkőzzek nyugodtan meztelenre. Természetesen levetkőztem, vártam, hogy majd lesz egy kellemes befejezés!
Sajnos nem lett, pedig többször is voltam nála. Mindig "véletlenül" hozzáért a farkamhoz, de nem fogta meg soha!
Nemrég egy közös ismerősnél ott alvósra sikeredett parti után egy szobába kerültünk! Lefekvés után megkérdeztem megmasszírozzam e, Igennel válaszolt! Profi módra kezdtem masszírozni, húztam az időt. de aztán a combját masszírozva egyre közelebb kerültem a puncihoz, de még nem értem hozzá! Aztán egyszer csak elkezdte emelgetni a csípőjét . Erre a jelzésre felbátorodtam és már jött a jóni masszázs -nagyon élvezte- majd olyan orális kényeztetést kapott, hogy sorozatosan elélvezett.....de a farkamat nem fogta meg, padig fínoman próbálkoztam a kezébe rakni.....!
A kérdés:
Vajon én voltam hülye, vagy csak azért mert a (volt exemnek a barátnője) nem kényeztetett engem!
Talán a nők véleménye lenne érdekes számomra!
Salgótarján kórnyékén bármilyen történet masszőrnél.
Ismerte a határait, nem csatak részeg volt mielőtt ezt sugallnád. Ha a feleségedet is letámadta és megdugta a diri, és ez neked tetszett, hát akkor szerencséd volt. Mondjuk eggyel több a palettán.
(Ez egy válasz spencer01 üzenetére (2026. 01. 06. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 06. kedd 10:03
Azért többnyire felnőtt emberek járnak borkóstolásra, ismerni kéne a saját határait. A feleségem is járt itt, ő élvezte a helyzetet, nekem se volt bajom vele
Azért többnyire felnőtt emberek járnak borkóstolásra, ismerni kéne a saját határait. A feleségem is járt itt, ő élvezte a helyzetet, nekem se volt bajom vele
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2025. 10. 26. vasárnap 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 26. vasárnap 08:38
Ha egy nő az elfogyasztott alkohol hatására beszámíthatatlanná, döntés és ellenállás képtelenné válik, és úgy dugja meg valaki, az nemi erőszak. Tök mindegy, hogy ki milyen kifogásokkal akarja hajlíthatni a valóságot.
A bor kifizettetése...
Gusztustalan dolog, jól megmutatja a fickó erkölcsi tartását.
Másrészt ha nagy mennyiség szerepel a számlán, akkor bizony az is lehet bizonyíték a szándékos leitatásra...
A bor kifizettetése...
Gusztustalan dolog, jól megmutatja a fickó erkölcsi tartását.
Másrészt ha nagy mennyiség szerepel a számlán, akkor bizony az is lehet bizonyíték a szándékos leitatásra...
olvasom az érdekesnél érdekesebb történeteket... vágyakat... és csak remélni tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki megkérdezi a vendégét, hogy ő mit szeretne... mert e nélkül minden intim érintés tolakodás... főleg hölgy vendég esetén ennek alapnak kellene lennie... ilyen a behatolás vágya is... az óvszer és a masszázsolaj komoly kihívás... aki belemegy a védekezés nélküli szexbe, az nem vigyáz a többi vendégére sem... szerintem, ha egy hölgy vendég tudja, hogy mi várhat rá, könnyebben engedi el magát és jobban is tudja élvezni azt, amire vágyott... a férfi vendég teljesen más... de tőle is ér megkérdezni, hogy mit szeretne érezni... ami azért nehéz, mert a férfi vendégnek már a vetkőzéskor is félig merev az állapota, főleg ha már másodszor jön... szóval a masszázs egy izgalmas helyzet... remek játék pároknak is... de tegyétek ezt is ésszel...
Siófok tudtok olyan masszőrt akinél van extra?
Én rendszeresen masszíroztatok a sport miatt. Az a tapasztalatom, hogy a masszőzök nagy százalékban vállalnak happy finisht. Úgy gondolom természetes dolog, hogy egy egészséges férfinek feláll a farka, amikor a comjait, vagy fenekét masszírozza egy nő és ebből nem is csinálnak gondot. Az esetemben 10-ből 1 masszőz nem csinál egy kellemes kézi izgatast a végén, nekem ez hozzá tartozik és természetesen a végén ezt honorálom is, sőt nem egyszer történt olyan is, hogy beszélgetés közben kiderült, hogy én is masszírozom és a hölgy ilyen jellegű viszonzást várt, ami nagyon szívesen teljesítettem, mert imadom csinálni. Az is nagyon izgalmas helyzet, ha egy par holgytagjának masszázsára kérnek fel. Az is megesett, hogy ketten a férjjel kényeztettük a hölgyet, de van olyan is, akit az a látvány izgat, hogy a feleségét egy masik férfi keze által láthatja élvezkedni. Száz szónak is egy a vége, a masszázst adni és kapni is fantasztikus véleményem szerint
Persze, masszőre gondolt Autoskalandok.
Számotokra is izgalmas ha a párotokat egy idegen pasi masszirozza? És látni rajta hogy felizgul..
Férfi "masszőz" nincs , mert az nő...
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 28. vasárnap 12:40
Sziasztok!
Tudtok Bp-n olyan FÉRFI masszőzt, aki nőknek vállal happy finisht? 35 év alatti férfi kellene.
Tudtok Bp-n olyan FÉRFI masszőzt, aki nőknek vállal happy finisht? 35 év alatti férfi kellene.
izgalmas lehet nézni
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 28. vasárnap 12:40
Sziasztok!
Sziasztok!
Békés megyében tudtok ilyen masszőrcsajt?
Sok "izgalmas torténet"
Nike Best masszőrt ismeri valaki,járt nála?

kukker38