Intim történet masszőrnél, vagy masszörként!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#166   2022. 08. 02. kedd 18:46
X Törölt felhasználó (4658943)
-Profi masszőr az szabadidejében nem hiszem hogy pont masszirozásra vágyik.
-Nem hiszem hogy GG-n számara full idegen masszírozására vágyik
-Profi masszőr nem hiszem,hogy masszírozásra vágyik számára idegen nővel majd szexre fotókkal,videókkal arccal!!
Tehát ez a történet igen csak életszerűtlen.
Srác nem kockáztatná a vállakozását a havi keresetét,a preszrizsét azzal hogy arccal szexel masszázs utan
Szóval jónéhány helyen igen érdekes a meséd
(Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 12:14
Érdekes ami írtál és enyhén életszerűtlen is.

A történet nem hogy életszerútlen, hanem teljesen igaz. Legfőképp mert mikor más néven voltam itt, akkor fényképek, és videók voltak feltöltve a masszázsról, és persze ami azután történt, természetesen arc nélkül.
Arról nem beszélve, hogy van itt egy pár, náluk ugyanaz a masszőr srác volt, hasonló masszázs ügyben, nekik fotóik is vannak, arcal, mert a srác belement ebbe.
Na most miután pár éve látogatott hozzánk a masszőr srác, erotikus masszázst kapott a párom azután pedig......
Elfogadom hogy nem hiszel nekem, nem baj. Nekem videóim, fotóim vannak mindenről.
#165   2022. 08. 02. kedd 17:03
kipruszov kipruszov
Sziasztok! Mórahalom Colosseum szállodáról van valakinek élménye? Milyenek a masszőrök? Van aki többet kért és kapott, mint sima masszázs?
#164   2022. 07. 31. vasárnap 12:14
kameraman1 kameraman1

A történet nem hogy életszerútlen, hanem teljesen igaz. Legfőképp mert mikor más néven voltam itt, akkor fényképek, és videók voltak feltöltve a masszázsról, és persze ami azután történt, természetesen arc nélkül.
Arról nem beszélve, hogy van itt egy pár, náluk ugyanaz a masszőr srác volt, hasonló masszázs ügyben, nekik fotóik is vannak, arcal, mert a srác belement ebbe.
Na most miután pár éve látogatott hozzánk a masszőr srác, erotikus masszázst kapott a párom azután pedig......
Elfogadom hogy nem hiszel nekem, nem baj. Nekem videóim, fotóim vannak mindenről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658943)
2022. 07. 31. vasárnap 11:36
Vegyük példának a mi masszőrünket.
Annyi a vendége,hogy már nem akarja,nem tudja bővíteni a vendégkörét.
Nem tudom mennyit masszizik napinta havonta
De legyen napi csak napi 2
Nrm hiszem hogy ő még szabadidejében is masszírozni szeretne csak ugy ingyen számara vad idegen nőket.
Az mondjuk más hogy volt olyan hogy tavaly nyáron 3szor hívtuk 1 hónap alatt és ezért ingyen megmasszirozta a talpamat de a történeted nem életszerű.
#163   2022. 07. 31. vasárnap 11:38
Egy ilyen masszi 2-2.5 óra és akkor még szabad idejében is masszitozna számára vad idegen nőket hobbiból.
Ez igeeen
(Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2022. 07. 30. szombat 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 30. szombat 17:25
30 e meg 50 e? Csak kapkodom a fejem. Megismerkedtünk itt egy masszőrrel. Pár üzenetváltás képcsere után elmentünk hozzá. Megbeszéltük előre hogy a párom kap egy erotikus vagy szexmasszázst ki hogy nevezi. Ha pedig ez alatt kialakul bővebb szimpátia más is történhet ha benne vagyunk. Ingyen, nem amatőr, punxcihoz csak így jutó srácról beszélek.
#162   2022. 07. 31. vasárnap 11:36
Vegyük példának a mi masszőrünket.
Annyi a vendége,hogy már nem akarja,nem tudja bővíteni a vendégkörét.
Nem tudom mennyit masszizik napinta havonta
De legyen napi csak napi 2
Nrm hiszem hogy ő még szabadidejében is masszírozni szeretne csak ugy ingyen számara vad idegen nőket.
Az mondjuk más hogy volt olyan hogy tavaly nyáron 3szor hívtuk 1 hónap alatt és ezért ingyen megmasszirozta a talpamat de a történeted nem életszerű.
(Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2022. 07. 30. szombat 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 30. szombat 17:25
30 e meg 50 e? Csak kapkodom a fejem. Megismerkedtünk itt egy masszőrrel. Pár üzenetváltás képcsere után elmentünk hozzá. Megbeszéltük előre hogy a párom kap egy erotikus vagy szexmasszázst ki hogy nevezi. Ha pedig ez alatt kialakul bővebb szimpátia más is történhet ha benne vagyunk. Ingyen, nem amatőr, punxcihoz csak így jutó srácról beszélek.
#161   2022. 07. 31. vasárnap 10:21
Darinkagirl Darinkagirl
Régebben én is jártam svédmasszőzként a környéken házhoz és volt,hogy nehezen szállt le az ágyról az úriember...de konkrétan én nem kezdeményeztem egyebet.Meg nem is voltak annyira bátor vendégeim,hogy igy ezt szóba hozzák.
#160   2022. 07. 31. vasárnap 07:09
hay hay
Sopron környékén nincs valaki ilyen masszőr, esetleg tud valaki ezen a vidéken profi masszőr srácot? Én is befizetném a barinőmet egy ilyen erotikus joni masszázsra.Ha lehet privátban.
#159   2022. 07. 30. szombat 17:25
kameraman1 kameraman1
#158   2022. 07. 30. szombat 12:32
X Törölt felhasználó (856058)
Talán csak aki hüvelyi úton is el tud élvezni, én párom undorodik tőle, nekem sincs különösebb vágyam hogy ujjazgassam, meg az nekem is visszataszító gondolat hogy jön egy idegen akinek fene tudja milyen tiszta a keze, körme, és az ott hozzá érjen. Én pl rágom a körmöm, ez van de tudom hogy e miatt éles szálkás is tud lenni a köröm, na ha az illető is pl rágja csomó bajt tud okozni. Egy lehetőség ahogy pl a Jeti szokta a casting videoiban hogy gumi kesztyűben ujjazza rommá a lányokat, az már jobb, de látványra az meg olyan kiábrándító a kesztyű miatt. Gondolom egy ilyen Joni masszázs is tud jó lenni ujjazás nélkül is, és megbeszélés kérdése hogy mit szabad mit nem, én is szívesen meglepném a párom vele.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1464492)
2022. 01. 02. vasárnap 11:08
Nagyon igazad van, viszont észre vettem nem minden nő rajong az ujjazásért...
#157   2022. 07. 30. szombat 10:16
SarmosPasiJoNoT SarmosPasiJoNoT
Hozzánk is jár rendszeresen egy férfi. Alapvetően joni masszázst nyújt a baratnomnek. Mindig az erogen zonakkal kezdi, ez már eleve felizgatja és utánna kezdődik a joni masszázs rész az intim helyeken, kis simogatásnak, ujjazassal. Volt már, hogy külön kérésre nyelvvel fejezte be, de volt, hogy engem is bevont és fergeteges hármassal végződött. A párom hatalmasakat élvez, többször is, spriccelve. Miután vége a masszázsnak én veszem “birtokba” és órákon at szeretkezunk. Ha valakit érdekel, privátban szívesen megadom az elerhetoseget.
#156   2022. 07. 30. szombat 09:03
Hozzánk jár 1 baranyai masszőr srác(joni és talp masszőr is most ennek nem jut eszembe a hivatalos neve de gyógyít talpon keresztül)
Jóni 30.000 forint és a barátnőmet 2-2.5 órán át masszírozza barátnőmnek annyira eltorzul az arca mint ha más bolygón lenne egyszerűen hihetetlen és annyi folyadék jön ki belőle néha spriccelve néha csak úgy folyik hogy az valami hihetetlen,Ami az egyedüli negatívum,hogy mostanában már a barátnőm kettesben akar lenni a sráccal.Viszont a srác nem akarta megdugni.
#155   2022. 07. 30. szombat 00:39
82112 82112
Infót szeretnék kérni. Ősszel készülünk wellnessre, melyik hotelt ajánlanátok ahol egy szimpla masszázsnál többet is kaphatna az én kis feleségem? Segítségeteket előre is köszönöm worship
#154   2022. 01. 02. vasárnap 11:08
X Törölt felhasználó (1464492)
Nagyon igazad van, viszont észre vettem nem minden nő rajong az ujjazásért...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 01. szombat 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3949992)
2022. 01. 01. szombat 14:34
Na hát en masszor vagyok amugy úgyhogy tudnek jo pár sztorirol meselni... Azota mar csinalom az intim masszázst is es brutal hogy a nők mekkorat es mennyit tudnak élvezni és semmi testiseg, csakis kizárólag az erogen zónák "maszirozasa" max a belso comb tajekan egy finom kis laza ovatos ujjazassal rasegiteni... Ha ezzel kapcsolatban kerdes van azt kerem privatban tegye meg a kerdezo
#153   2022. 01. 01. szombat 21:49
X Törölt felhasználó (4457522)
varjuk a sztorikat circling
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 01. szombat 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Na hát en masszor vagyok amugy úgyhogy tudnek jo pár sztorirol meselni... Azota mar csinalom az intim masszázst is es brutal hogy a nők mekkorat es mennyit tudnak élvezni és semmi testiseg, csakis kizárólag az erogen zónák "maszirozasa" max a belso comb tajekan egy finom kis laza ovatos ujjazassal rasegiteni... Ha ezzel kapcsolatban kerdes van azt kerem privatban tegye meg a kerdezo
#152   2022. 01. 01. szombat 15:19
X Törölt felhasználó (4304862)
Oh! Kérlek írj le pár "eseményt"!
#151   2022. 01. 01. szombat 14:34
X Törölt felhasználó (3949992)
#150   2021. 11. 02. kedd 18:48
X Törölt felhasználó (4630582)
esetleg Tibort ajánlanám, de nála nagyban függ a végeredmény a hangulatától, nagyon szenzibilis ember!
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2021. 11. 02. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 02. kedd 12:40
Én is keresek olyan masszőrt,aki a masszázs végén vagy orállal fejezi be a hapy finist ! Vagy akár egy finom szeretkezéssel zárja le,amit kézzel elkezdett. Most Salgótarjánban lakom ! Jó lenne itt ilyen masszőrt találni... De Pestegyébe is elutaznék érte,ha valaki tudna ajánlani egy ilyen masszőrt. Mindegy,hogy férfi,vagy nő !
#149   2021. 11. 02. kedd 18:46
X Törölt felhasználó (4630582)
Tibor, el kellene engedned a témáét végre! barátnők átküldték levélváltásotokat, ugye főként fotókról és természetbeni kifizetésről volt abban szó, de nemcsak....szóval mindent tudok! figyelj oda kérlek, nem mindenki verekedős!
#148   2021. 11. 02. kedd 12:40
cincogi cincogi
Én is keresek olyan masszőrt,aki a masszázs végén vagy orállal fejezi be a hapy finist ! Vagy akár egy finom szeretkezéssel zárja le,amit kézzel elkezdett. Most Salgótarjánban lakom ! Jó lenne itt ilyen masszőrt találni... De Pestegyébe is elutaznék érte,ha valaki tudna ajánlani egy ilyen masszőrt. Mindegy,hogy férfi,vagy nő !
#147   2021. 11. 02. kedd 11:13
steps955 steps955
Szalonban dolgoztam jó pár évig, mint masszőr. Hogy beinduljon az ipar, hirdettem is és ennek hála kialakult a vendégköröm.
Következetesen ellen álltam az erotikus masszázs felkéréseknek!
Nem keverem a munkát az erotikával…
Vidéki úriember többszöri látogatás és persze noszogatás után azt kérte, hogy masszírozzam meg a prosztatáját! Valahogy úgy voltam vele, hogy máshogyan nem fogom kényeztetni, de bevállalom nála ezt a kényes “beavatkozást”!
A következő alkalomra előkészültem! Síkosító, gumigesztű, törlőkendő.
Természetesen az előző masszázsok során kialakult egy bizalmi kapcsolat, ami mindkettőnk részéről oldotta a “kellemetlen” szituációt.
A bevezető masszázs után rátértem a “beavatkozásra”. Kesztyű, síkosító, óvatos behatolás! Hamar megtaláltam a prosztatát! Óvatos, körkörös mozdulatokkal, nem túl erős nyomással masszíroztam! Azonnal jelét adta megelégedésének, mind látványban, mind hangban!
Nem tartott sokáig és a csúcsra röpítettem úgy hogy még csak megérintenem sem kellet máshol!
A masszázs végeztével, tisztálkodás és a levezető csevegés. Jelezte, hogy még mindig orgazmusa van, ami kisebb-nagyobb rángások, összehúzódások formájában él át!
Többszőr is felkeresett és kimondottan ezt kérte befejezés képen!!!
Nem tapasztaltam eddig ilyet én sem!
Valószínű, hogy nagyon szenzitív volt erre a “beavatkozásra”!
Köszönöm, hogy elolvastad az én történetem!!!!

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kukker38 kukker38
Nyitás ideje: 2020. 06. 16. kedd
Üzenetek: 226db
Utolsó üzenet: ma 10:57

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!