Úgy néz ki, hogy van egy piaci rés. De kíváncsi lennék, hogy hogyan lehetne egy ilyen vállalkozást hatékonyan működtetni...
Ti láttok ebben fantáziát?
Ti láttok ebben fantáziát?
Szerintem ott nincs masszázs. Legalábbis nem láttam kiírva.
(Ez egy válasz varró üzenetére (2024. 10. 11. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 11. péntek 09:58

Sziasztok!
Corvin Hotel Gyula
Szeretném barátnömet meglepni,milyen lehetőségek vannak?
Esetleg valakinek infó?
Corvin Hotel Gyula
Esetleg valakinek infó?
Sziasztok!
Corvin Hotel Gyula
Esetleg valakinek infó?
Corvin Hotel Gyula
Esetleg valakinek infó?
Sziasztok!
Tudtok olyan helyet ahol páros " erotikus " masszást vállalnak?
Alany : Nő Férfi , Masszírozók : Nők.
Találtam ugyan egy weboldalt , de jobb lenne ha többől lehetne választani .
THx
Tudtok olyan helyet ahol páros " erotikus " masszást vállalnak?
Alany : Nő Férfi , Masszírozók : Nők.
Találtam ugyan egy weboldalt , de jobb lenne ha többől lehetne választani .
THx
Székesfehérváron esetleg tudtok olyan hölgyet akinél van extra szolgáltatás??
Veszprém megyében van ilyen?
Szia, kaphatok több infót erről?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 04. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 04. péntek 13:09
Törölt felhasználó (4755394)

Nyíregyházán a Bocskain, Pazonyin, és a Színház utcán is van extra szolgáltatás, van amikor megkérdezi a hölgy de ha te kérdezel rá akkor sincs gond, a Bocskain például a feleségemnek is ajánlott a masszőr hölgy extrákat amit igénybe is vett természetesen
Szia! Engem érdekelne!
(Ez egy válasz Toronto11 üzenetére (2024. 10. 09. szerda 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak olyat tudok aki férfit kényeztet
(Ez egy válasz erik-erikne üzenetére (2024. 05. 27. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 27. hétfő 13:00

Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék.Kaposvaron van(létezik) erotikus masszázs pároknak.A fő cél a Hölgy kényeztetése.
Érdeklődni szeretnék.Kaposvaron van(létezik) erotikus masszázs pároknak.A fő cél a Hölgy kényeztetése.
Nyíregyházán a Bocskain, Pazonyin, és a Színház utcán is van extra szolgáltatás, van amikor megkérdezi a hölgy de ha te kérdezel rá akkor sincs gond, a Bocskain például a feleségemnek is ajánlott a masszőr hölgy extrákat amit igénybe is vett természetesen
Hát, nálam nincs ilyen merész vendég, hogy happy finisht kérjen. :(
Miskolcon tud valaki ajánlani masszőrt? Nyilván hölgy masszőrt keresek.
Nyíregyházán intim masszőr- masszőz ? Tudtok ilyet, engem is érdekelne és a férjemet is. Nem ilyen thai szalonos dolgokról beszélek, azokat nem preferáljuk, tehát nem fogok fizetni azért hogy orgazmusaink legyenek

Sziasztok.
Én Szegeden keresek ilyen masszőrt, aki vállal páros masszázst. Nem is feltétlen boldog befejezéssel, de egy nagyon erős feltüzeléssel. (Ez egy válasz erik-erikne üzenetére (2024. 05. 27. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 27. hétfő 13:00
Én Szegeden keresek ilyen masszőrt, aki vállal páros masszázst. Nem is feltétlen boldog befejezéssel, de egy nagyon erős feltüzeléssel. (Ez egy válasz erik-erikne üzenetére (2024. 05. 27. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Sziasztok.
Izgi lehet egy aktív bi masszőr kezei közè kerülni.

Mi régebben voltunk, páros masszázson, csak egy függöny választott el bennünket! Páromat férfi masszírozta-akinek egyből le is dobta a textilt- engem egy fiatal lány... Semmi nem történt egyik oldalon sem!
(Ez egy válasz Kzg99 üzenetére (2024. 05. 27. hétfő 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 27. hétfő 08:35

Sziasztok! Balatonfüred Flamingó hotelbe van valakinek masszázs élménye,tapasztalata?
Sziasztok! Balatonfüred Flamingó hotelbe van valakinek masszázs élménye,tapasztalata?
igen !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 26. szerda 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 26. szerda 10:35
Törölt felhasználó (4681872)

Bástya Hotel Miskolctapolca

Sziasztok! Tud valaki profi női Lingam masszőrt Egerben?