Csak nem egy nagy pincében a domb tetején volt a kaland

köszi a bókot, valóban szemre és minden másra való, de mi a kalandozást közösen szoktuk, nem a másik háta mögött. Már ha találunk partnert. Amikor felhivtam az embert, hogy inkább közösen ha gondolja, azt is letagadta hogy ismeri a nejemet, miközben ott chatelt vele. Szóval ennyit a vagányságról. Ja persze a nejemet is itatta az eset előtt, majd másnap kifizettette a cechet. Gavallér.
(Ez egy válasz jakabszab üzenetére (2025. 10. 09. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 09. csütörtök 20:43

Mondjuk szemrevaló a kedves feleseged. “érthető” volt a közeledése
(bóknak szántam)

köszi a bókot, valóban szemre és minden másra való, de mi a kalandozást közösen szoktuk, nem a másik háta mögött. Amikor felhivtam az embert, hogy inkább közösen ha gondolja, azt is letagadta hogy ismeri a nejemet, miközben ott chatelt vele. Szóval ennyit a vagányságról. Ja persze a nejemet is itatta az eset előtt, majd másnap kifizettette a cechet. Gavallér.
(Ez egy válasz jakabszab üzenetére (2025. 10. 09. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 09. csütörtök 20:43

(bóknak szántam)

(bóknak szántam)
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2025. 10. 09. csütörtök 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 09. csütörtök 19:44

Sajnos a nejem is járt arrafelé egy borkóstolós hotelben, és vele is hasonló történt. Lehet ugyanott volt? Én mondjuk nem örültem neki, hogy nyugodtan nem lehet elmenni egy hotelbe, és persze tudom, hogy a nejem is kellett valamennyire hozzá.
Sajnos a nejem is járt arrafelé egy borkóstolós hotelben, és vele is hasonló történt. Lehet ugyanott volt? Én mondjuk nem örültem neki, hogy nyugodtan nem lehet elmenni egy hotelbe, és persze tudom, hogy a nejem is kellett valamennyire hozzá.
(Ez egy válasz ladyL76 üzenetére (2025. 10. 09. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 09. csütörtök 14:52

Nem feltétlen masszázs, de Kaposvár-Nagybajom mellett van egy borhotel, ami felnőttbarátként hirdeti magát, és mint megtapasztaltuk leginkább valószinűleg azért, mert a szálloda vezetője szivesen kezd ki a hölgyvendégekkel, akár féjük jelenlétében is. Kis borkóstolón alapoz, aztán beindul a direktor úr. Velem is megtette, pedig a férjem is ott volt.
Nagyon izgalmas lehetett!
(Ez egy válasz ladyL76 üzenetére (2025. 10. 09. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 09. csütörtök 16:14

kellően rámenős. Laza incselkedés után elkapott amikor a férjem nem volt mellettem.
kellően rámenős. Laza incselkedés után elkapott amikor a férjem nem volt mellettem.
(Ez egy válasz szexelmenyek üzenetére (2025. 10. 09. csütörtök 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
És meddig jutott a direktor úr?
(Ez egy válasz ladyL76 üzenetére (2025. 10. 09. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem feltétlen masszázs, de Kaposvár-Nagybajom mellett van egy borhotel, ami felnőttbarátként hirdeti magát, és mint megtapasztaltuk leginkább valószinűleg azért, mert a szálloda vezetője szivesen kezd ki a hölgyvendégekkel, akár féjük jelenlétében is. Kis borkóstolón alapoz, aztán beindul a direktor úr. Velem is megtette, pedig a férjem is ott volt.
Ez izgi....

(Ez egy válasz Stag_Vixen_ZEG üzenetére (2025. 09. 10. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 10. szerda 19:29

Na erre én is kíváncsi lennék! Ha tudtok valamit írjatok kérlek.
Sziasztok!
Sopronban esetleg tud valaki férfi masszőrt ajánlani, aki foglalkozik pasikkal is?
Sopronban esetleg tud valaki férfi masszőrt ajánlani, aki foglalkozik pasikkal is?
Nike Best,Keszthelyen,ismeri valaki,volt nála?
Sziasztok, rendesen maszírozni tudó emberke érdekelne engem is.Köszönöm

Pesten tudok ilyen lehetőséget.
(Ez egy válasz tomidodo1 üzenetére (2025. 09. 11. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 11. csütörtök 13:34

Masszőr aki nem csak hobbiból maszíroz hanem hivatása a masszőrködés és vállal plusszot is feleségem számára érdekes lehet meglepném a páromat vele. Székesfehérvár környékén lehetőleg ne az ország másikfeléről.
Sziasztok! Mosonmagyaróvár vagy Győrben tud valaki masszázst happy finissel? Nem a rosszlányokos érdekel hanem aki rendesen masszíroz is. Lehet akár thai masszázs is .
mi egy debreceni pasit ismerünk, ő elég profi...(igaz, nem wellness hotelben dolgozik, de elhívható szobátokba)
(Ez egy válasz Stag_Vixen_ZEG üzenetére (2025. 09. 10. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 10. szerda 19:29

Masszőr aki nem csak hobbiból maszíroz hanem hivatása a masszőrködés és vállal plusszot is feleségem számára érdekes lehet meglepném a páromat vele. Székesfehérvár környékén lehetőleg ne az ország másikfeléről.
(Ez egy válasz fpar25 üzenetére (2025. 08. 21. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 21. csütörtök 11:11

Sziasztok!
Tudnátok olyan wellnes hotelt mondani, ahol van olyan masszázsra lehetőség ahol férfi masszőrtől lehet kérni a feleségemnek erotikus masszázst ?
Tudnátok olyan wellnes hotelt mondani, ahol van olyan masszázsra lehetőség ahol férfi masszőrtől lehet kérni a feleségemnek erotikus masszázst ?

Nekünk is megírod? Pusziii
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 09. 05. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 05. péntek 09:17
Törölt felhasználó (4751362)

privátban megírtuk Nektek is!
vagy aki fogad és valósan masszázságya is van, nem csak kokler masszázst igér, sexet akarva