Nekem van egy lány ismerősöm.
Elég közvetlen nyílt a barátságunk.
Pár éve kettesben dumáltunk iszogattunk nála.
Valahogy szóba került h ki mit szeret a szexben.
Megjegyeztem neki h megnézném szex közben.
Hát tud mutatni képeket,videókat.
Kiderült h szereti ha fotózzák,videózzák.
Elég nagy mennyiségű felvétel volt róla.
Sajnos a párom nem szereti az ilyet.
Elég közvetlen nyílt a barátságunk.
Pár éve kettesben dumáltunk iszogattunk nála.
Valahogy szóba került h ki mit szeret a szexben.
Megjegyeztem neki h megnézném szex közben.
Hát tud mutatni képeket,videókat.
Kiderült h szereti ha fotózzák,videózzák.
Elég nagy mennyiségű felvétel volt róla.
Sajnos a párom nem szereti az ilyet.
Láttam. Egy szopósat,egy dugást,meg egyet amit nekem küldött miután lecumizott valakit és utána a spermával játszott a szájában.
Láttam ..night clubos képeit illetve szex shopba elarusitoi videoit
Ő látott rólam

Sajnos csak közös videókat láttam, pedig mindent megadnek egy olyanert amin mással elelvez. Van pár videónk , amin misszionárius pózban dugom, hátulról dugom, kinyalom, szopatom, a hatalmas cickoival veri ki nekem... Szeretek masztizni rájuk
Képet és videót is sose beszélt fiatalkori kalandozasairol,de megkért hogy rakjam újra a gépét. Nagyon izgató dolgokat talaltam. Volt egy napló hogy mikor kivel hol szexelt. Sajnos nem készült mindegyikrol kép vagy videó. Nagyon izgató volt mikor ittasan 2 pasi kenyezteti. És már tudom hogy nem az enyém a legnagyobb fasz ami benne volt.
Videót sajnos nem, de régi laptopján képeket igen a korábbi pasijával. Szopta a srác farkát, meg hátulról dugta a nem kis méretű farkával.
Láttam igen.
Pár ève egy közös ismerős mutatta meg.
16 éve vagyunk házasok ès ezek előtte készültek.
Pár ève egy közös ismerős mutatta meg.
16 éve vagyunk házasok ès ezek előtte készültek.
Igen láttam, párom vette fel videóra ahogy a szeretője szétkefélte majd a végén tele élvezte.
A napokban Goldengate archívumba találtam egy videót. Teljes bizonyossággal nem állítom hogy a volt feleségem szerepel benne, de a lába a keze,puncija az teljesen az ővé. Az arca sajnos nem látszik. Ami nem szól mellette,hogy sosem szerette ha gumiba kefélik.
Van jópár cuckold saját videonk
Megismerkedtem egy nővel, összejártunk, szexeltünk. Aztán ki kellett mennem külföldre és sikerült “rávennem”, hogy keféljen nyugodtan mással, csak kapjak videókat. Ha úgy volt időm akkor kamerán figyeltem ahogy dugnak, ha épp dolgoztam videókat küldött. Iszonyatosan izgalmas volt
Sziasztok. Mi is rajta vagyunk szeretnénk a feleségemmel home videót hol én kameráz ák hol más vagy így úgy. Legjobb lenne 3 vagy 4 es
))

ha a többi megegyezik, akkor szerintem nem a gumi dönt, akkor valsz ő az, nem gondolod?
(Ez egy válasz Tiszai üzenetére (2025. 03. 15. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 15. szombat 14:21

A napokban Goldengate archívumba találtam egy videót. Teljes bizonyossággal nem állítom hogy a volt feleségem szerepel benne, de a lába a keze,puncija az teljesen az ővé. Az arca sajnos nem látszik. Ami nem szól mellette,hogy sosem szerette ha gumiba kefélik.