Én szívesen csatlakozom hozzátok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 18. kedd 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 07:08
Törölt felhasználó (4357372)

Sziasztok!
Nagyon izgalmas téma,mi is részesei lennénk egy gyors,több fiús kalandban,ahol a páromat egyszerre több fiú kényezteti,élvezi tele a punciját,testét.
Nagyon izgalmas téma,mi is részesei lennénk egy gyors,több fiús kalandban,ahol a páromat egyszerre több fiú kényezteti,élvezi tele a punciját,testét.
Sziasztok! Engem az izgatna ha valaki arcomra verné. De senki sem akar ilyesmit. Bp- i 40 éves férfi vagyok.
Én is benne vagyok! Írjatok majd!
Szia! Ha szerveztek ilyesmit, szólj! Benne vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 18. kedd 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 00:23
Törölt felhasználó (2083082)

Ha van ilyen hölgy, pár, keressen bátran!

Én nagyon benne lennék.
(Ez egy válasz jklove2 üzenetére (2020. 07. 22. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ha van ilyen hölgy, pár, keressen bátran!

Rengeteg spermám van Édes, szivesen csorgatnám le végig a combodon!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 31. péntek 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 31. péntek 18:43

Nálunk favorit a Bukkake, idegenektől csak a cicimre élvezés, kettesben a férjemmel arcra, hajra mehet. Szeretem kenegetni magamon. Van egy tabumentes tarsaságunk, ahol gumi nélküli a party, és mindenki elég perverz a teleélvezett punciba élvezeshez. Imádom, ha közben folyik a combomon....
Tudom, hogy durva, de ne bántsatok
Köszi♡♡

Köszi♡♡
Szívesen adók akinek kell. Csak Kecskeméten!
A mi párosunkban a hölgy nincs oda èrte, a pasi viszont spermaimádó
A fotód alapján én is szívesen rád vagy beléd verném az összes cuccot ami csak kijön belőlem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 09. vasárnap 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 09. vasárnap 07:00

Törölt felhasználó (1474922)

Sziasztok
peldaul imadom en is a spermat magamon barhol illetve a szamban is spermas csokra.
Szeretem ha a parom ram spricceli es kenem magamon szet, masszirozom magamba!
Szerencsere jo adottsagai vannak, ezen a téren, mivel van bőségesen ejakulatum ❤️❤️❤️
Imadom magamon, erezni latni kenni minden minden ilyesmit.
Ez az egyik fetisem
peldaul imadom en is a spermat magamon barhol illetve a szamban is spermas csokra.
Szerencsere jo adottsagai vannak, ezen a téren, mivel van bőségesen ejakulatum ❤️❤️❤️
Ez az egyik fetisem
Engem miótakb 12 évesen kibuggyant az első csepp spermám izgat nagyon a dolog..
Azóta szeretem nézni filmekben másét..szeretek ide- oda spriccelni..stb..
Ha van olyan , akit szintén a sperma felizgat és vannak kalandjai, amikről levelezne..írjon..akár hölgy is..
Azóta szeretem nézni filmekben másét..szeretek ide- oda spriccelni..stb..
Ha van olyan , akit szintén a sperma felizgat és vannak kalandjai, amikről levelezne..írjon..akár hölgy is..

A teljes elfogadás jele és kis perverzség is ha lenyeli az ember a partnere vagy partnerei spermáját. Ez a szépsége is egyben.
Imádom ha a partnerem az arcomra élvez és csurog végig rajtam.

Sziasztok
Ez az egyik fetisem
Ez az egyik fetisem
Sziasztok. Nagyon jó lehet mindig is szerettem volna egy ilyen társaság tagja lenni de sajnos ezidáig nem sikerült csatlakoznom sehová. Szerintem ebben semmi rossz nincs élni és élvezni kell az életet!!!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 31. péntek 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 31. péntek 18:43

Nálunk favorit a Bukkake, idegenektől csak a cicimre élvezés, kettesben a férjemmel arcra, hajra mehet. Szeretem kenegetni magamon. Van egy tabumentes tarsaságunk, ahol gumi nélküli a party, és mindenki elég perverz a teleélvezett punciba élvezeshez. Imádom, ha közben folyik a combomon....
Köszi♡♡

Köszi♡♡
Állatira beindulok ha látom ahogy a leendő partneremet elöttem egy másik pasi dugja és a puncijára vagy beleélvez egy nagyot! De bárhova pricc felizgat ha látom, hogy jó gecis!

Kimondottan izgat hogy ha spriccelhetek valakire!
Szeretettel várunk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 31. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 31. péntek 07:47

Törölt felhasználó (4064012)

En meg szivesen lennek az aki radspriccel, hogy legyen mit lenyalnia a parodnak.
Ha ma este, vagy holnap szeretkezik, megteszem
attól nem félek hogy megbannam, mert nagyon is izgat. Viszont nem tudom mit fog szólni... Igazából attól tartok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 15:43

Törölt felhasználó (4304862)

Szerintem nagyon szexi!