Mivel szexre jövünk ösze ez természetes.
Alkohol mennyiség függvényében igen

az én párom minden további nélkül levetközik bármikor ha a helyzet ugy kívánja. Szeretünk meztelenkedni és itthon is midig ugy vagyunk , az egész család. nincs tabu nálunk és szégyenlősség.
Igen ez szàmomra is ismerős vàlasz!
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2024. 05. 03. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 03. péntek 09:45

Az én párom azt mondja, hogy mikor fehérneműre vetkőzik (igen, más előtt
), átkapcsol az agya ribanc üzemmódba

Biztos nem akarták, hogy látszódjon a "fizikai elváltozás"!
Egyébként nagyon jó az análos videó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 18. szombat 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 18. szombat 14:26

Egyébként nagyon jó az análos videó!

Törölt felhasználó (4294812)

Elsö volt aki strandon toplesezet guvadtak a szemek meg hasra a faszik.
Régen hármasozás közben, meg amikor kettesben volt mással, meg aztán a nudista strandon, textilmentes szaunában, de a fürdőben is, ha olyanban voltunk, de az Adrián is a textiles strandon, amikor kezdett divatba jönni a topless, az elsők között dobta le a bikin felső részét. Szép, nagy kerek mellei voltak.
Sziasztok.
Igen. Rendszeresen,de a képeinken ez látszik is. Kicsit sincs gátlás benne ha olyan a hangulata. Kedv hangulat függő.
Nagyon jó élmény !!
Igen. Rendszeresen,de a képeinken ez látszik is. Kicsit sincs gátlás benne ha olyan a hangulata. Kedv hangulat függő.
Nagyon jó élmény !!

Sziasztok.
Nagyon jó élmény !!
Nagyon jó élmény !!
szauna is számít?
ott már igen

ott már igen
Egyszer egy ottalvós házibuliban ahol többen átöltöztünk egy szobában. Az egyik srác folyamatosan bámulta. Akkor lepödtem meg magamon, hogy ez nem felháborít engem hanem inkább felizgat.
Nálunk is így történt!