Idegen pároknál imádok megtölteni egy lucskos puncit!
És utánam az a tudat hogy az én nedvemet nyalja ki.vagy úgy húzza a farkára!
Hmmmm fincsi!
És utánam az a tudat hogy az én nedvemet nyalja ki.vagy úgy húzza a farkára!
Hmmmm fincsi!
Kamukéró!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 13. vasárnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 13. vasárnap 10:35
Törölt felhasználó (2568282)

Ekkora kamut mint te vagy,még nem hordott hátán a föld! Van valakinek más véleménye?!
mi is imádjuk a párom rajong érte ahogy tele lövöm meleg gecivel attól elélvez még egyszer ahogy érzi hogy folyik benne a geci.
miután kicsit piheg hasra fektetem és szépen kinyalom belöle ami kijön.teljesen más íze van ilyenkor a gecinek.fincsi
miután kicsit piheg hasra fektetem és szépen kinyalom belöle ami kijön.teljesen más íze van ilyenkor a gecinek.fincsi
Sziasztok!
Nagyon szívesen teletölteném egy pár hölgytagjának punciját első vagy másodikként is
Nagyon szívesen teletölteném egy pár hölgytagjának punciját első vagy másodikként is

Fergeteges!

Kedves Odaadó feleség....jó pár napja irtam a Társkereső oldaladra....vagy ott nem érdekel a levelezés ??
Nagyon izgalmas ez, én is többször átéltem már, csak a másik oldalról.... Nincs is izgatóbb mint egy csöpögő punciba bedugni és még rátölteni egy adagot! Én csak azt bánom, hogy egy ilyen dupla töltés után nem kóstoltam meg, most épp ilyenre keresek párokat, de hiába...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 31. kedd 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 31. kedd 23:20
Törölt felhasználó (2292052)

Volt már több hármas kapcsolatunk férfiakkal. Mindegyik hosszútávú volt. A legutóbbi sajnos 4 hónapig tartott és májusban ért véget. Viszont vele volt eddig az egyik legnagyobb élményünk. Páromnak talán ez a pasi jött be eddig a legjobban. Minden kapcsolatunk első két hónapjában kötelezte őket a gumira. Amikor már megbízott bennük gumi nélkül mehetett a menet. Ennek a pasinak (bár találkozás előtt már a szavaival leudvarolta róla a bugyit) egyből gumi nélkül engedte magát. Persze gyógyszert szedett. A srác nagyon nehezen vagyis sokára élvezett el. Mikor már a párom nagyon akarta, hogy élvezzen mert talán pihenni akart
elkezdte neki mondani élvezz tele a nagy farkaddal. Mintha nem jól hallottam volna. Volt már 3éves kapcsolatunk is ilyen de még gyógyszer mellett sem engedte telelőni magát senkinek. Ettől a pasitól meg külön kérte. Nem akartam a fülemnek hinni. De a srác egyszer sem lőtte tele csak a hasára arcára stb. Nem is bántam, mert eleinte kicsit fusztrált a dolog. De a párom nem egy aktus során nyögte, neki, hogy élvezz tele. Addig meddig, míg másra sem tudtam már gondolni, csak arra, hogy a teleélvezett puncijába fogok én is elmenni. Aztán egy aktus során én kértem miközben dugta a feleségem, hogy akarom, hogy teleélvezd neki. Úgy látszik csak az én engedélyemet várta. Nagyon televerte, aztán ő kérte, hogy látni akarja ahogy a gecis pinát én tovább dugom. Így történt. MOst már csak arra vágyok, hogy feleségem más által teleélvezett punciját én is televerjem. Nagyon jó így benne lenni. teljesen más érzés. Jobban stimulál izgalmasabb. Sajnos véget ért a kapcsolatunk. Azóta is keressük az igazit nejemnek.

Volt már több hármas kapcsolatunk férfiakkal. Mindegyik hosszútávú volt. A legutóbbi sajnos 4 hónapig tartott és májusban ért véget. Viszont vele volt eddig az egyik legnagyobb élményünk. Páromnak talán ez a pasi jött be eddig a legjobban. Minden kapcsolatunk első két hónapjában kötelezte őket a gumira. Amikor már megbízott bennük gumi nélkül mehetett a menet. Ennek a pasinak (bár találkozás előtt már a szavaival leudvarolta róla a bugyit) egyből gumi nélkül engedte magát. Persze gyógyszert szedett. A srác nagyon nehezen vagyis sokára élvezett el. Mikor már a párom nagyon akarta, hogy élvezzen mert talán pihenni akart
elkezdte neki mondani élvezz tele a nagy farkaddal. Mintha nem jól hallottam volna. Volt már 3éves kapcsolatunk is ilyen de még gyógyszer mellett sem engedte telelőni magát senkinek. Ettől a pasitól meg külön kérte. Nem akartam a fülemnek hinni. De a srác egyszer sem lőtte tele csak a hasára arcára stb. Nem is bántam, mert eleinte kicsit fusztrált a dolog. De a párom nem egy aktus során nyögte, neki, hogy élvezz tele. Addig meddig, míg másra sem tudtam már gondolni, csak arra, hogy a teleélvezett puncijába fogok én is elmenni. Aztán egy aktus során én kértem miközben dugta a feleségem, hogy akarom, hogy teleélvezd neki. Úgy látszik csak az én engedélyemet várta. Nagyon televerte, aztán ő kérte, hogy látni akarja ahogy a gecis pinát én tovább dugom. Így történt. MOst már csak arra vágyok, hogy feleségem más által teleélvezett punciját én is televerjem. Nagyon jó így benne lenni. teljesen más érzés. Jobban stimulál izgalmasabb. Sajnos véget ért a kapcsolatunk. Azóta is keressük az igazit nejemnek.

Szia! Írtam!
(Ez egy válasz kissani3333 üzenetére (2017. 10. 28. szombat 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Vedd fel velünk a kapcsolatot
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 27. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 27. péntek 18:17
Törölt felhasználó (3055962)

Sziasztok! Keresek olyan párt, lányt, hölgyet akibe bele élvezhetek! 18/6 cm mérettel rendelkezem! Ha szeretnél ismerkedni bármit és bárkit meghallgatok, képcserében benne vagyok
Debrecen és Nyíregyháza környéke előny!

Sziasztok! Keresek olyan párt, lányt, hölgyet akibe bele élvezhetek! 18/6 cm mérettel rendelkezem! Ha szeretnél ismerkedni bármit és bárkit meghallgatok, képcserében benne vagyok
Debrecen és Nyíregyháza környéke előny!

Törölt felhasználó (923330)

"Puding" próbája,ha "megeszik"!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 13. vasárnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 13. vasárnap 10:35
Törölt felhasználó (2568282)

Ekkora kamut mint te vagy,még nem hordott hátán a föld! Van valakinek más véleménye?!

Törölt felhasználó (2510522)

Szia.Nekem nagy puncim van és nagyon szeretem ha belémélveznek.
jók a képeid
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 31. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 31. hétfő 15:45
Törölt felhasználó (2510522)

Szia.Nekem nagy puncim van és nagyon szeretem ha belémélveznek.
(Ez egy válasz dugható feleség üzenetére (2017. 07. 20. csütörtök 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 20. csütörtök 14:40
Nem csak nekem isteni,de a kövtkező pasinak is aki belémdugja.

(Ez egy válasz dugható feleség üzenetére (2017. 07. 20. csütörtök 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 20. csütörtök 14:40
Nem csak nekem isteni,de a kövtkező pasinak is aki belémdugja.

Én imádom a pár punciját telelőni, hogy a férj utána kinyalja belőle......
Tudod te mi a jó,ahogy a többiek is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 12. szombat 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 12. szombat 07:32

Törölt felhasználó (2610202)

Natessèk
micsoda megfogalmazas.
Bizony jo is az a resz mikor " kifolyik". Annyira perv.

Bizony jo is az a resz mikor " kifolyik". Annyira perv.