Na igen, pláne ha erős a spricc!!!!
(Ez egy válasz mmari26 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok!!!!
Szerintem punciba a király.!!!!
Szerintem punciba a király.!!!!
Érzem, ha erősen spriccel.
(Ez egy válasz NAGYVADGAZDA üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 11:45

Nem tudom hogy érzed,mikor beléd lövell a geci!?Mindenesetre,mikor sok megy,szakaszosan nagy erővel spriccelem be.Iszonyatosan jó érzés
Nem tudom hogy érzed,mikor beléd lövell a geci!?Mindenesetre,mikor sok megy,szakaszosan nagy erővel spriccelem be.Iszonyatosan jó érzés
(Ez egy válasz mmari26 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem panaszkodásképp, de mostanában legtöbbször popsiba vagy szájba sikerül. Attól függetlenül nagyon szeretek punciba is élvezni.
Én legjobban azt szeretem, ha a puncimba megy.
Nagyon jó érzés a punciba bele élvezni!
Én még sajnos nem próbáltam punciba élvezni, de nagyon ki szeretném probálni..
"belső izomrángásokat nehéz utánozni"
PC izmok edzése. Aztán lehet azt ügyesen imitálni.
De ha egy csajszi megjátsza az orgazmust az ciki neki (mert nem képes kommunikálni a barátjával, de akár egy egyéjszakásban is, pedig nem kéne kínosnak érezni a szex mint játék társasjáték mindkét fél örömére), és kínos a barátjának, hogy mennyire "jó" (ami meg az odafigelés hiánya).
PC izmok edzése. Aztán lehet azt ügyesen imitálni.
De ha egy csajszi megjátsza az orgazmust az ciki neki (mert nem képes kommunikálni a barátjával, de akár egy egyéjszakásban is, pedig nem kéne kínosnak érezni a szex mint játék társasjáték mindkét fél örömére), és kínos a barátjának, hogy mennyire "jó" (ami meg az odafigelés hiánya).
Szia!!!
Én 21 éves magára igényes egyetemista pasi vagyok és egy
kapcsolatra vágyom.Vácon lakom de minden nap Budapesten vagyok!
Szeretem élvezni az életet. És a szexet is nagyon szeretem,még nem volt rám panasz! Volt partnereimet órákon át szeretkeztünk és mind a ketten többször megérintettük az elérhetetlent is...Nagyon kitartó vagyok és remélem a korom nem tántorít vissza! De szerintem nem a kor számit igarán,hanem a tartalmas együttlét! Remélem ti lesztek azok akitet keresek.(a reglapomon találsz rólam infokat)
Várom kérdéseiteket és válaszotokat. És én komolyan gondolom,remélem ti is!!!!! e-mail címem: dream17@freemail.hu (és ez az msn címem is)
Várom válaszod...
Pusszy Ivi
ui:képet is tudok küldeni
Én 21 éves magára igényes egyetemista pasi vagyok és egy
kapcsolatra vágyom.Vácon lakom de minden nap Budapesten vagyok!
Szeretem élvezni az életet. És a szexet is nagyon szeretem,még nem volt rám panasz! Volt partnereimet órákon át szeretkeztünk és mind a ketten többször megérintettük az elérhetetlent is...Nagyon kitartó vagyok és remélem a korom nem tántorít vissza! De szerintem nem a kor számit igarán,hanem a tartalmas együttlét! Remélem ti lesztek azok akitet keresek.(a reglapomon találsz rólam infokat)
Várom kérdéseiteket és válaszotokat. És én komolyan gondolom,remélem ti is!!!!! e-mail címem: dream17@freemail.hu (és ez az msn címem is)
Várom válaszod...
Pusszy Ivi
ui:képet is tudok küldeni
a.anitaánál a pont.
Viv drága mi ez a nagy szem meresztgetés?
Viv drága mi ez a nagy szem meresztgetés?
Én is így gondolom :)
Szerintem is
mi az ???
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 19. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 19. szerda 14:37
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 19. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)

És látványnak sem utólsó egy jól telepakolt punci!
Szeretem a puncimba élvezést... kellemes meleg...
Egyetértek Trios-szal. Szerintem is jobb, ha kiveszed és a párod még jól megszorítva "kiveri".
Smmi nem jobb mint a forró puncikába elmenni. Miért az élvezetek csúcsán rántsam ki, és nagy kapkoddások árán célt/tűz? Elrontja az egészet.
A gumi nema legjobb, de akárhogyan is, ma még az a legbiztonságosabb megoldás terhesség ellen (Ha meg nem a pároddal vagy akkor nem a fogamzásgátlás a gumi lényege. Ezt sose felejtsétek!).
A gumi nema legjobb, de akárhogyan is, ma még az a legbiztonságosabb megoldás terhesség ellen (Ha meg nem a pároddal vagy akkor nem a fogamzásgátlás a gumi lényege. Ezt sose felejtsétek!).
Inkább bent, mint kint....
(Ez egy válasz Trios üzenetére (2005. 10. 06. csütörtök 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 06. csütörtök 15:20

A beleélvezés baromi jó, de próbáltátok már úgy, hogy kis idővel előtte kiveszitek és a párotok kézzel vagy szájjal fejezi be? Fenomenális!!!!!