Sziasztok
Sajnos sose volt. Nálatok a hölgy egzotikus fekete?
Én fiatal koromban az Ázsiai lanyokert voltam nagyon oda. Érdekelt nagyon, hogy mennyire szűk a puncijuk. Nem jött össze sajnos
Egzotikus igen nekem rajta kìvűl egy néger nőhöz volt még szerencsém
Nekem thai masszázs alkalmával volt 1-2x, de sajnos csak kézi kielégítés a thai csajokkal...Pedig egyszer nagyon kipróbálnám a puncijukat is. Nem voltak rá kaphatóak, kölcsönösség terén is csak enyhe simogatásokat, tapizásokat engedtek. Fene tudja, lehet, hogy rájuk kellene menni és udvarolni nekik?
Lehetséges elég kaphatóak a thai lányok szerintem
kis ösztönzés bekkell nyúlni a lábuk közé aztán már jönnek is nagy valószínűséggel

Csak nehogy olyat talàlj a làbuk között amire nem szàmitasz.
(Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2020. 09. 02. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 02. szerda 13:10

kis ösztönzés bekkell nyúlni a lábuk közé aztán már jönnek is nagy valószínűséggel

Ez elég könnyen kideríthető szerintem.Hálát adnál az égnek ha egy ázsiai puncit dughatnál ez a vélemenyem nem bántás

Sziasztok nekem volt szerencsem kiprobalni egzotikus noket,kint eltem sokaig Nemetben jartam klubbokban es mas helyeken,kinai,thaj,coreai,neger csaj de ez csak az en velemenyem a legjobb volt az egeszben az indiai no
Indiai igazából majdnem olyan mint ha roma lenne nemde??
Szia nem egészen én , kurogattam egyet ,,
(Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2020. 09. 02. szerda 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
attól tartok nehogy aztán "ragaszkódó" legyen. Állítólag szeretnek itt lenni, merthogy otthon nemigen veszik őket emberszámba.
(Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2020. 09. 02. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 02. szerda 13:10

Hasonlit a borszine de egesz mas,nagy elmeny ha lesz ra lehetoseged probald ki
(Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2020. 09. 02. szerda 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem volt hozzá szerencsém néhány éve. A hölgyike magyarországra költözött, szóval megvolt benne az ottani mentalitás is. Nem tudom, hogy emiatt, vagy csak nekem nem volt szerencsém, de nem volt vele valami jó. Egyrészt valami iszonyatos szinten szégyenlős volt, másrészt meg picit a darab fa esete volt.
(Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2020. 09. 02. szerda 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 02. szerda 13:49

Ez elég könnyen kideríthető szerintem.Hálát adnál az égnek ha egy ázsiai puncit dughatnál ez a vélemenyem nem bántás

Ázsiai volt a hölgy??? Ez érdekes egyébként folytasd
Igen, az volt. De épp ez a baj, hogy nincs róla nagyon mit mesélni. Gyakorlatilag csak leoltott villany mellett lehetett vele bármi is, semmi orál. Nem is tartott sokáig igazából a kapcsolatunk. De mondom, nem akarok általánosítani róluk, de nekem inkább negatív volt a tapasztalat.
(Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2020. 09. 02. szerda 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Durva pedig azthinné az ember hogy vadabbak mennyi idős volt ha lehet tudni?
20 volt, én 25. Én is azt vártam, hogy nagyon kis vadmacska lesz, vagy a másik véglet, hogy azt teszek vele amit csak szeretnék.
De sajna nem. :(

Egy indiai csajjal én is jártam. Viszont ő észak-kelet indiai volt, a burmai határ mellől származott, inkább thai kinézetű volt. Nagyon aranyos volt, de az ágyban elég konzervatív.
Durva mik vannak