Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Próbálni már próbáltuk háromszor is, de valahogy nem jön be."
"Én sem nagyon rajongtam először az ötletért"
"Elég bizarr érzés volt, aztán rákaptam az ízére."
"Most meg már térden állva könyörgök érte."
"Csak türelemmel, szép finoman Fiúk, elsőre szerintem senkinek sem az az eget rengető érzés, de ha jól csináljátok, le sem fogjátok tudni vakarni az asszonyt."
"Kipróbáltam jó párszor. Hát annyira nem élveztem"
"Ha kellően elengeded magad és bízol a partneredben, akkor ugyanolyan jó lehet."

Az eddigi hozzászólások

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#964   2013. 09. 23. hétfő 23:28
Stitchi Stitchi
Kedves Yorka!
Visszaraktad belem a lelket, ezek szerint az eddigi 5 evnyi hazassag meg csak a felvezeto kor az igazi "attoreshez"!
Neha szoktam is viccelni a felesegemmel hogy 60 eves korara tuzbe fog o is jonni!
wave
(Ez egy válasz yorka üzenetére (2013. 09. 19. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 19. csütörtök 11:23
Sziasztok!
Tíz éve élek boldog párkapcsolatban a feleségemmel, aki nyolc éve szülte meg a gyermekünket. Körülbelül hat éve nyaggatom az anális szexszel és most, a napokban sikerült megvalósítani. Leírnám a tapasztalatokat, hátha másnak is segít.
Sem neki, sem nekem nem volt előtte ilyen irányú tapasztalata, de engem nagyon izgatott a gondolat, hogy birtokba vegyem ott is. Eleinte hallani sem akart róla, majd kicsit később engedte, hogy simogassam ott. Kisebb áttörés volt, mikor egyszer ő maga kérte aktus közben, hogy nem akarom-e bedugni az ujjamat. Naná, hogy akartam, és mivel neki is jól esett, ezután gyakori kísérője lett együttléteinknek a popó izgatás ujjal. Ennél tovább viszont évekig nem jutottunk. Egy éve történt, hogy a feleségemnek lett egy szexkalandja (nem ennek a topiknak a témája - majd leírom a nyitott kapcsolatokhoz), ahol is a partnere szintén nagyon forszírozta az anális szexet. A behatolás vele nem jött össze, de ez a futó szexkapcsolat lökést adott a páromnak ahhoz, hogy engedjen nekem. A nagy áttörést az idei nyár hozta meg: napfény, meleg, pihenés, ellazulás. Persze most sem ment elsőre, de végül sikerült! Minden alkalommal, mikor próbálkoztunk egy kicsit tovább mentünk. Volt, hogy csak a makkom hegyét dugtam be, később már a teljes makkot, a következő alkalommal meg már félig elnyelte a szerszámomat. Itt tartunk most. Mozogni még nem mozogtam benne, majd szép lassan, fokozatosan.
Technikai részletekről annyit kell tudni, hogy őt csípi mindenféle krém, és víz alapú síkosító, amit eddig próbáltunk. Valószínűleg a glicerinre érzékenyebb az átlagnál. Maradt a nyál, mint természetes síkosító, de baba olajjal, vagy más olaj alapú síkosítóval még fogunk kísérletezni.
#963   2013. 09. 23. hétfő 22:31
X Törölt felhasználó (451078)
Van itt olyan nő smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 23. hétfő 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (197845)
2013. 09. 23. hétfő 07:44
most komolyan! létezik, van itt olyan nő, aki élvezi, szereti és rendszeresen engedi is popsiba? smile
#962   2013. 09. 23. hétfő 10:07
X Törölt felhasználó (745787)
Megadjam a Facebook linkjét? smile smile smile

Ugye ezt mégse várod el!

Jótanács: Ha neked ez fontos keresgéljél még! Ha igazán akarod és kész vagy a megfelelő szükséges kompromisszumokra bizonyosan megtalálod.
Nekem történetesen nem ez volt a legfontosabb kritérium. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 23. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 23. hétfő 09:54
elhiszem, de ki az a lány?! tegye fel a kézét! smile
volt benne egyszer készer részem...
persze türelmes, figyelmes és óvatos vagyok, és tetszett is és élvezte is... de hiába..... nagyon ritkán lehet rávenni
#961   2013. 09. 23. hétfő 09:54
X Törölt felhasználó (197845)
elhiszem, de ki az a lány?! tegye fel a kézét! smile
volt benne egyszer készer részem...
persze türelmes, figyelmes és óvatos vagyok, és tetszett is és élvezte is... de hiába..... nagyon ritkán lehet rávenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 23. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2013. 09. 23. hétfő 09:16
Igen létezik!
Az, hogy Te nem láttál tapasztaltál ilyet nem zárja ki a tényt. Van olyan lány, aki élvezi a popószexet, és popóaktus közben el is élvez.
Nekem történetesen volt olyan barátnőm, aki nem is érezte teljesnek az együttlétet anélkül, hogy ott is meg ne dugtam volna.
Síkosítót lehet kevertetni vazelin-paraffinolaj alapút is, de tökéletesen működnek a vizesbázisú síkosítók is. A beöntés nem előföltétel, de nem hátrány, csak macerás, de élvezetes is tud lenni.

Az igazsághoz tartozik, hogy a legtöbb lány a popóját csak annak adja oda akiért igazán odavan és többnyire különleges alkalmat jelent egy-egy popószexes együttlét, de van olyan lány is, akinek a popószex teljesen természetes, sőt elvárt. Ő akkor szenved, ha a partnere ebben elutasító... smile
#960   2013. 09. 23. hétfő 09:37
X Törölt felhasználó (857830)
...Az igazsághoz tartozik, hogy a legtöbb lány a popóját csak annak adja oda akiért igazán odavan..

Szerintem ebben némiképp szerepet játszik az is, hogy egy esetleges malőr esetén egy összeszokott, egymást jól ismerő pár másként kezeli a helyzetet. Ami azért is fontos, mert egyrészt baleset mindenkit érhet, másrészt nem épül ki ezzel kapcsolatosan olyan gátlás, ami később visszatartó erő lehet. Egyébként ezért sem érdemes a beöntést megspórolni, mert nagyon lecsökkenti a kockázatot, lazít és felszabadultabban adhatod át magad az élvezetekbnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 23. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2013. 09. 23. hétfő 09:16
Igen létezik!
Az, hogy Te nem láttál tapasztaltál ilyet nem zárja ki a tényt. Van olyan lány, aki élvezi a popószexet, és popóaktus közben el is élvez.
Nekem történetesen volt olyan barátnőm, aki nem is érezte teljesnek az együttlétet anélkül, hogy ott is meg ne dugtam volna.
Síkosítót lehet kevertetni vazelin-paraffinolaj alapút is, de tökéletesen működnek a vizesbázisú síkosítók is. A beöntés nem előföltétel, de nem hátrány, csak macerás, de élvezetes is tud lenni.

Az igazsághoz tartozik, hogy a legtöbb lány a popóját csak annak adja oda akiért igazán odavan és többnyire különleges alkalmat jelent egy-egy popószexes együttlét, de van olyan lány is, akinek a popószex teljesen természetes, sőt elvárt. Ő akkor szenved, ha a partnere ebben elutasító... smile
#959   2013. 09. 23. hétfő 09:18
A legtöbb nő eljátsza, hogy tanítják miközben óvatosan faragni kezdi a tuskót. wink smile smile nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 19. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 09. 19. csütörtök 15:16
[i]...a pasin múlik minden!../i]

Óhh, persze! Tanítani kell a nőket, ugye?
#958   2013. 09. 23. hétfő 09:16
Igen létezik!

(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 23. hétfő 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
most komolyan! létezik, van itt olyan nő, aki élvezi, szereti és rendszeresen engedi is popsiba? smile
#957   2013. 09. 23. hétfő 08:58
Most komolyan! Mitől olyan felfoghatatlan ez? Az hihető (elképzelhető), hogy a szopástól önmagában elélvez , de az hitetlenkedésre ad okot, ha azt állítja, hogy popsiban is élvezi a szexet???? Milyen válaszra, bizonyítékra számítasz?
#956   2013. 09. 23. hétfő 07:44
X Törölt felhasználó (197845)
#955   2013. 09. 19. csütörtök 19:48
X Törölt felhasználó (880586)
Az a tapasztalatom,h igen. Azok akik tapasztalatlanok voltak ilyen téren, azokat minden félekép tanítani kellet, akik pedig tapasztaltnak gondolták magukat az anális szexben, őket is. Előkészületeke gondolok legfőképp, de másban is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 19. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 09. 19. csütörtök 15:16

#954   2013. 09. 19. csütörtök 15:16

(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 19. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (880586)
2013. 09. 19. csütörtök 13:45
Minden csajt/nőt rá lehet vezetni, van akit könnyebben, van akit nehezebben, a pasin múlik minden! Ha azt látja a nő,h hű, ez a pali érti a dolgát, meg úgysem enged, ha ő mondja,h jó lesz, akkor az lesz biztosan. Ezt kell elérni.
Persze csak fokozatosan. Először szoktatni kell hozzá, pl hátulról dugás közben birizgálni a popóját, később be be nyúlogatni hüvelyk ujjal, később már aktus nélkül is ujjazgatni, csak ésszel kell. Minden nő seggbedugható, egy bnőm sem "úszta" meg, még a rövid kapcsolatokban sem, pedig volt több popsi szűz is, engem oda soha stb stb blabla hozzáállással. De nem mindenkinek engedik meg! A balf.szság nem előny, melyik nő szeretné,h rajta kísérletezgessenek bénázzanak?
#953   2013. 09. 19. csütörtök 13:45
Minden csajt/nőt rá lehet vezetni, van akit könnyebben, van akit nehezebben, a pasin múlik minden! Ha azt látja a nő,h hű, ez a pali érti a dolgát, meg úgysem enged, ha ő mondja,h jó lesz, akkor az lesz biztosan. Ezt kell elérni.
Persze csak fokozatosan. Először szoktatni kell hozzá, pl hátulról dugás közben birizgálni a popóját, később be be nyúlogatni hüvelyk ujjal, később már aktus nélkül is ujjazgatni, csak ésszel kell. Minden nő seggbedugható, egy bnőm sem "úszta" meg, még a rövid kapcsolatokban sem, pedig volt több popsi szűz is, engem oda soha stb stb blabla hozzáállással. De nem mindenkinek engedik meg! A balf.szság nem előny, melyik nő szeretné,h rajta kísérletezgessenek bénázzanak?
(Ez egy válasz 82112 üzenetére (2013. 09. 09. hétfő 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 09. hétfő 22:34
Szeretnek tanacsot kerni hogy mit csinaljunk hogy minel kevesebb fajdalmat keljen at elnie mert szeretnenk kiprobalni a parommal ? Es valoban annyira elvezetes a holgynek is ahogy oj sokan irjak? Elore is koszonom.
#952   2013. 09. 19. csütörtök 13:37
Babaolaj+nyál. Ár/érték arányban nincs jobb, talán a vazelin, de az meg állítólag nem egészséges, plusz melegben nagyon olvadós.
#951   2013. 09. 19. csütörtök 13:32
Ahogy az Utolsó tangó Párizsban is tanította: vaj... esetleg oliva. Maszatol mindkettő, de amúgy tökéletes. smile Házi-praktika wink
(Ez egy válasz yorka üzenetére (2013. 09. 19. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 19. csütörtök 11:23
Sziasztok!
Tíz éve élek boldog párkapcsolatban a feleségemmel, aki nyolc éve szülte meg a gyermekünket. Körülbelül hat éve nyaggatom az anális szexszel és most, a napokban sikerült megvalósítani. Leírnám a tapasztalatokat, hátha másnak is segít.
Sem neki, sem nekem nem volt előtte ilyen irányú tapasztalata, de engem nagyon izgatott a gondolat, hogy birtokba vegyem ott is. Eleinte hallani sem akart róla, majd kicsit később engedte, hogy simogassam ott. Kisebb áttörés volt, mikor egyszer ő maga kérte aktus közben, hogy nem akarom-e bedugni az ujjamat. Naná, hogy akartam, és mivel neki is jól esett, ezután gyakori kísérője lett együttléteinknek a popó izgatás ujjal. Ennél tovább viszont évekig nem jutottunk. Egy éve történt, hogy a feleségemnek lett egy szexkalandja (nem ennek a topiknak a témája - majd leírom a nyitott kapcsolatokhoz), ahol is a partnere szintén nagyon forszírozta az anális szexet. A behatolás vele nem jött össze, de ez a futó szexkapcsolat lökést adott a páromnak ahhoz, hogy engedjen nekem. A nagy áttörést az idei nyár hozta meg: napfény, meleg, pihenés, ellazulás. Persze most sem ment elsőre, de végül sikerült! Minden alkalommal, mikor próbálkoztunk egy kicsit tovább mentünk. Volt, hogy csak a makkom hegyét dugtam be, később már a teljes makkot, a következő alkalommal meg már félig elnyelte a szerszámomat. Itt tartunk most. Mozogni még nem mozogtam benne, majd szép lassan, fokozatosan.
Technikai részletekről annyit kell tudni, hogy őt csípi mindenféle krém, és víz alapú síkosító, amit eddig próbáltunk. Valószínűleg a glicerinre érzékenyebb az átlagnál. Maradt a nyál, mint természetes síkosító, de baba olajjal, vagy más olaj alapú síkosítóval még fogunk kísérletezni.
#950   2013. 09. 19. csütörtök 11:23
yorka yorka
Sziasztok!
#949   2013. 09. 13. péntek 09:59
csinosszőke csinosszőke
1.Higiénia, maximálisan, ezt az anális szex passzív résztvevőjének "beöntéssel" lehet a legnagyobb hatékonysággal elérni.Legyen az nő vagy férfi.Lehet erre a célra itt a GG szexhopban is kapni megfelelő készüléket, pár ezer forintért.
Türelmet és figyelmet igénylő beavatkozás, amennyire hasznos annyira lehet fájdalmas is, így már az előkészületeknél megbuksz ha kapkodsz.
2. Ellazulás.Sajnos nem minden férfi képes türelmesen és lassan hozzákezdeni az anális szexhez.Én gyakran hódolok ennek, de eddig összesen 2 férfival találkoztam aki képes volt arra hogy ez nekem is élvezetes és legalább annyira tartalmas legyen mint neki.
A dolgot meg lehet oldani egy análplug segítségével + némi testápolóval, nem szükségesek több ezres síkosítók.
Az análplugot a fentebb írt tisztálkodás után, magadnak a te tempódban felhelyezed, beszélgetés, előjáték stb alatt megfelelően ki leszel tágulva ahhoz, hogy ha barbár a pasi akkor se legyenek "komoly", fájdalmaid amik örökre elveszik a kedved ettől az élvezettől.(Persze itt megjegyzem halkan, ha tolja mint a hülye, érzéketlen.. akkor már fogod is tudni hogy nem a te embered csak a fájdalomtól nem szökik könny a szemedbe.)
Ha zavar az előjáték alatt, vagy nem szeretnéd hogy észrevegye a partnered, diszkréten az aktus előtt el tudod távolítani, így nem derül fény a kis titkodra.Addigra már kellően "laza" leszel.
3. Psiknak :
A popsi nem a punci, berakod csinálod, kiveszed... na akkor csináltad utoljára.
Vigyázzatok a partnerre, hirtelen jött hév által vezérelt magatartással tőle is elvehetitek ennek a csodálatos élménynek az élvezetét.Örökre.
LASSAN ÓVATOSAN!

(Nekem ez a receptem. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 12. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879416)
2013. 09. 12. csütörtök 08:58
Elkell lazulnia rendesen , az a lényeg. De ha fejben ő nem akarja akkor fájni fog neki. Mi általában ugy kezdjük, hogy
kösös fürdés jó melegvízben kádban ülve.. kb 1orát. Aztán jól átmaszirozzom masszázs olajjal .Közben az újjam is becsuszik a fenekébe sokszor. Aztán orálisan kényeztetem és mikor ellazult kutyapózban berakom neki nagyon lassan. Aztán poz váltogatás. Háttal szeret a legjobban lovagolni rajta. A végén meg hanyat fekszik lábát a nyakába veszi és engedi hogy rendesen megdugjam a fenekét. Heti egyszer. Élvezni még nem tudot, de szerintem egyszer csak össze jön az is. Egy szóval az elő készület sokat számit. Ha az nincsen meg akkor fájdalmas lesz neki.
#948   2013. 09. 12. csütörtök 08:58
X Törölt felhasználó (879416)
Elkell lazulnia rendesen , az a lényeg. De ha fejben ő nem akarja akkor fájni fog neki. Mi általában ugy kezdjük, hogy
kösös fürdés jó melegvízben kádban ülve.. kb 1orát. Aztán jól átmaszirozzom masszázs olajjal .Közben az újjam is becsuszik a fenekébe sokszor. Aztán orálisan kényeztetem és mikor ellazult kutyapózban berakom neki nagyon lassan. Aztán poz váltogatás. Háttal szeret a legjobban lovagolni rajta. A végén meg hanyat fekszik lábát a nyakába veszi és engedi hogy rendesen megdugjam a fenekét. Heti egyszer. Élvezni még nem tudot, de szerintem egyszer csak össze jön az is. Egy szóval az elő készület sokat számit. Ha az nincsen meg akkor fájdalmas lesz neki.
(Ez egy válasz 82112 üzenetére (2013. 09. 09. hétfő 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 09. hétfő 22:34
Szeretnek tanacsot kerni hogy mit csinaljunk hogy minel kevesebb fajdalmat keljen at elnie mert szeretnenk kiprobalni a parommal ? Es valoban annyira elvezetes a holgynek is ahogy oj sokan irjak? Elore is koszonom.
#947   2013. 09. 09. hétfő 22:34
82112 82112
#946   2013. 08. 14. szerda 11:06
Igen is, meg nem is... szerintem rossz ez a megfogalmazás. Óhatatlanul azt a téveszmét erősíti, hogy aki nem gyakorolja, az másodrendű, elmaradottabb, silányabb szexuális életet él. Pedig ebből így semmi sem igaz. Sőt, ahogy te is írtad, van aki egyáltalán nem igényli, nem élvezi... nekik mitől lenne magasabb szint?
Pusztán más, mint a hüvelyi szex, de nem több, vagy jobb, kihagyhatatlan.
#945   2013. 08. 10. szombat 10:04
Bbraun Bbraun
Nyál meg a nyelv? Ujjak...

A lidokain szerintem nem való anusra.
Én tutira nem kísérleteznék vele.
Anno amikor még nem voltak szex boltok, akkor testápolót használtak, meg babaolajat. vigyor2
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2013. 08. 08. csütörtök 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 08. csütörtök 13:02
Anál szexhez tudtok valami olcsóbb alternatíváját az anál spray-nek ? Valami olyan kéne, ami kicsit elérzésteleníti, ellazítja a záróizmot, ugyanakkor nem dobok ki 5-6 ezer Ft-ot, ha így sem jön össze.

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: béta8417 béta8417
Nyitás ideje: 2005. 07. 28. csütörtök
Üzenetek: 1264db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 19. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!