Szia nemadomfel.Biztosan igazad van,mert egy AquaGlide nevű sikositót adtak a"szakbolt"ban,ami teljes mértékig kondombarát.Bár az utóbbi nem szempont,mert gumi nélkül dolgozgatunk.Holnap délutánra tervezzük az újabb akciót.Én sem adom fel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 19:46

Törölt felhasználó (289130)

Kedves macó71! Análhoz vizes alapú síkosítót kell venni, óvszerre pedíg rá van írva,hogy vastag/Durex/. Legyen sok szép élményed!
a Durex mentolos sikosítója nagyon jó választás ehhez az aktushoz... nekem attól kicsit bizsergő érzésem van.... nagyon bejött
csak ajánlani tudom
Fistger üzenetére írnám még, hogy egy ujj és utána blokk... azért egy férfinál is nagyon fontos a megfelelő manikűr... tehát lehetőleg ne csikarja végig a csajt belülről a körmöd ... de ez csak egy tipp

Fistger üzenetére írnám még, hogy egy ujj és utána blokk... azért egy férfinál is nagyon fontos a megfelelő manikűr... tehát lehetőleg ne csikarja végig a csajt belülről a körmöd ... de ez csak egy tipp
Kedves macó71! Análhoz vizes alapú síkosítót kell venni, óvszerre pedíg rá van írva,hogy vastag/Durex/. Legyen sok szép élményed!
(Ez egy válasz macó71 üzenetére (2008. 11. 29. szombat 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 29. szombat 21:55

Ha már sikositót akarsz venni,akkor már mindenképpen olyan helyen fogsz járni,ahol tudnak ajánlani valami odavalót,persze lehet,hogy kicsit belepirulunk a tanács kérésébe,de én is igy tettem.Adtak valamit,ami sokkal-sokkal jobb mint a babaolaj,vagy a testápolók.Utóbbiak használatánál a párom panaszkodott,hogy neki csipő érzetet okoz,tehát nem ken rendesen.Felszivódik vagy akármi.....
A DUREX PLAY 2 in 1 Masszázs zselé és síkosító. Ez bevált, mindenhova
. Bármelyik hipermarketben, DM-ben meg lehet vásárolni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 29. szombat 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 29. szombat 15:00

Törölt felhasználó (95632)

Megkérdezhetném ,hogy milyen síkosítót ajánlotok az "akcióhoz"?!Tapasztalat?
Ha már sikositót akarsz venni,akkor már mindenképpen olyan helyen fogsz járni,ahol tudnak ajánlani valami odavalót,persze lehet,hogy kicsit belepirulunk a tanács kérésébe,de én is igy tettem.Adtak valamit,ami sokkal-sokkal jobb mint a babaolaj,vagy a testápolók.Utóbbiak használatánál a párom panaszkodott,hogy neki csipő érzetet okoz,tehát nem ken rendesen.Felszivódik vagy akármi.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 29. szombat 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 29. szombat 15:00
Törölt felhasználó (95632)

Bizony-bizony,kedves mmoni,ez nálunk is igy van.Néhány alkalom,amikor csend van a témában,máskor meg szól a kedvesem,hogy hozd azt a sikositót.Lélekben kell,hogy rálegyen hangolódva.Nekünk,pasiknak,meg az a dolgunk,hogy teljes mértékben tiszteletben tartjuk a párunk akaratát.Csakis igy lehet rendben a szex,mert ha valamit erőltetünk,az aligha hozza meg egy nőnek az "étvágyát".Amit viszont megtehetünk:megpróbáljuk maximálisan felkelteni a kedvesünk kiváncsiságát egy-egy témában.Ez eredményhez vezethet,de gondoljunk csak bele:Ugye mindanyjian megkóstoltunk már olyan ételt,amit aztán soha nem,vagy csak jó sokára tudtunk megszeretni,mások,meg égtöl földig dicsérik.Anál téma szerintem hasonló cipőben jár.
(Ez egy válasz mmoni üzenetére (2008. 11. 28. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 28. péntek 09:27

Mindenkinek más és más!
Ezért lehet hogy neki nem esik jól ez a dolog vagy nem jól csináltad! Én nem mondom hogy fáj, de nem is csináljuk minden nap!
Ezért lehet hogy neki nem esik jól ez a dolog vagy nem jól csináltad! Én nem mondom hogy fáj, de nem is csináljuk minden nap!
Mindenkinek más és más!
Ezért lehet hogy neki nem esik jól ez a dolog vagy nem jól csináltad! Én nem mondom hogy fáj, de nem is csináljuk minden nap! (Ez egy válasz Donslapecino üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 23:36
Ezért lehet hogy neki nem esik jól ez a dolog vagy nem jól csináltad! Én nem mondom hogy fáj, de nem is csináljuk minden nap! (Ez egy válasz Donslapecino üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Szevasztok! De qurva jó dolgotok van! Az én barátnöm nem engedi vagyis egyszer kiprobáltuk de csak a végét raktam be és azt mondta, hogy mérhetetlenül fáj neki. Ez létezik vagy csak kamu? Előző barátnöm élvezte!
Szevasztok! De qurva jó dolgotok van! Az én barátnöm nem engedi vagyis egyszer kiprobáltuk de csak a végét raktam be és azt mondta, hogy mérhetetlenül fáj neki. Ez létezik vagy csak kamu? Előző barátnöm élvezte!
Csá! A popósex nagyon jó...Volt egy csajom,aki ha odakerült a sor,nem hagyott békén,mí be nem toltam...A mostani barátnőmnek nemnagyon tetszik a mutatvány...egy ujjnál leállít...pedig addig minden jól halad! Aztán blokk.....
Vivi,kedves,valami olyant irtam,amivel nagyon nem egyezel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 20. csütörtök 15:19
Törölt felhasználó (29760)

Jó is az
.Amúgy mondasz valamit
(Ez egy válasz kovikrisztike85 üzenetére (2008. 11. 21. péntek 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 06:34

Szerintem egy jó kapcsolatban elöbb utobb sor fog rá kerülni!Ezt tapasztalatbol mondom!Először én sem akartam,aztán egyszer összejött!Azota rendszeresen csináljuk!
Szerintem egy jó kapcsolatban elöbb utobb sor fog rá kerülni!Ezt tapasztalatbol mondom!Először én sem akartam,aztán egyszer összejött!Azota rendszeresen csináljuk!
Mi az Vivi
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 20. csütörtök 15:19

Törölt felhasználó (29760)

Megengedi,vagy hajtja a vágy ,hogy kiprópálja és élvezze.Szerintem ezek közt óriási a különbség.Amikor én lucskosra nyalom a kedvesem popsiját ,azt azért teszem ,mert jólesik ,és nem azért mert ő megkér,hogy hátha megteszem.Ha követelné,hogy csináljam,lehet,hogy nem is lenne kedvem hozzá.Szóval:sok-sok türelem és néhány eltévedt nyelvcsapás,lehet,hogy összejön,esetleg pár évedbe tellik....
(Ez egy válasz corza üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 20. csütörtök 12:01

hát mindig mondogattam neki,meg az egyik barátnője mondta neki hogy ő is megengedi.
hát mindig mondogattam neki,meg az egyik barátnője mondta neki hogy ő is megengedi.
És az hogy sikerült?
Hátha abból tanulunk.
(Ez egy válasz corza üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 20. csütörtök 11:26
Hátha abból tanulunk.
(Ez egy válasz corza üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)

A szájba élvezéssel is ugy volt hogy ő nem akarja és most már akarja,csinálja!
A szájba élvezéssel is ugy volt hogy ő nem akarja és most már akarja,csinálja!
Szerintem semmivel.
Ha nem akarja, nem érdemes erôltetni. :-( (Ez egy válasz corza üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha nem akarja, nem érdemes erôltetni. :-( (Ez egy válasz corza üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)