Lány vagyok, a barátom 3 hete arra kért(miután ittunk), hogy ujjazam meg szex közben. Nem szívesen, de megtettem. Már az elején is könnyen fel tudtam dugni 2 ujjamat, majd később arra kért, hogy csináljam gyorsabban 3mal. Mielőtt összejöttem vele, több ismerőse mondta, hogy lehet, hogy meleg. Van több meleg barátja is akikkel el szoktak menni bulizni. Szerintetek normális ez egy hetero sráctól?
Remélem nagyon, hogy te sem gondoltad komolyan. Képzeld magad az ő helyébe, ha elkapna egy nagyfarkú csávó és jól bezavarna hátulról hogy kigúvadna a szemed. Jó lenne?
(Ez egy válasz Flexs üzenetére (2008. 02. 07. csütörtök 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 07. csütörtök 14:36

Kap el es csak ugy vicbol dugd meg ugy hogy szetalkon a fule!
Legkozellebb mar nem fogja vicre venni!
óvatosan kell rávezetni és csak úgy csináld ha ő is akarja, nekem sikerült

KASKODÁSNAK NEM ITT VAN A HELYE!!!BESZÉLJÉTEK PRIVIBEN!!!GYAPOTH!

Kap el es csak ugy vicbol dugd meg ugy hogy szetalkon a fule!
Nekem nem engedi a baratnöm.
Söt ha a popsilyuka fele nyulok el kezd röhögni és poénra veszi :
de nem engedi hogy ujamat dugjam be
nemhogy a szerszamom
mi legyen,?:(
Söt ha a popsilyuka fele nyulok el kezd röhögni és poénra veszi :
de nem engedi hogy ujamat dugjam be
nemhogy a szerszamom
mi legyen,?:(
yeah-yeah, én ezt a harmadik szexuális bejárat megnyitásának mondom
az első ugye a punci, a második a száj, ezeket már készen kapjuk, a harmadik meg egy általunk jól előkészített popsilyuk. aztán lehet szépen sorravenni őket és mindegyiket jól megtömködni.
(ami a jelenlegi friss puncikámat illeti: lelkileg már teljesen nyitott az anális örömök felé is, most éppen a finom ujjazások időszakát éljük. amikor felémdönti a seggecskéjét és széthúzza a popsija két féltekét, akkor már úgy nagyon-nagyon belehatolnék, de aztán benyomom mindig a féket és leállítom magamat... viszont nagyon ügyesen tudja magát ellazítani, szóval már nem várat sokára az első igazi seggbebaszása sem!)

(ami a jelenlegi friss puncikámat illeti: lelkileg már teljesen nyitott az anális örömök felé is, most éppen a finom ujjazások időszakát éljük. amikor felémdönti a seggecskéjét és széthúzza a popsija két féltekét, akkor már úgy nagyon-nagyon belehatolnék, de aztán benyomom mindig a féket és leállítom magamat... viszont nagyon ügyesen tudja magát ellazítani, szóval már nem várat sokára az első igazi seggbebaszása sem!)
Imádok seggbe kúrni. Bár elég vastag a farkam, de a csajom szereti. kell a megfelelő előkészítés és hogy akarja a csaj. Mert ha muszályból engedi akkor megette a fene az egészet nincs értelme és csak fáj neki kellemetlen élmény marad a számára
Szerintetek van abban valamihogy egy idő után fájdalmasabb lesz a csajnak, vagy csakegyszerűen megunják? Hosszabb kapcsolatra gondolok
erre gondoltál?
attól mert nincs benne az első 10ben, attól még itt van
(Ez egy válasz Tonhy üzenetére (2008. 01. 30. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 15:52
attól mert nincs benne az első 10ben, attól még itt van

Sziasztok!Basszus megszünt a popsinyaló fórum:-(
Mondjuk ez a forum is magába foglalja az anális szexnek azt a részét is.

Sziasztok!Basszus megszünt a popsinyaló fórum:-(

...valamit Félreérthettél...az eslő sorok egy ismerősöm nejéről szólnak....
Nálunk az anális szex kizárólag a nejem popsijára koncentrálódik...
...az én seggem tabu...
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 30. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 09:46
Nálunk az anális szex kizárólag a nejem popsijára koncentrálódik...

...az én seggem tabu...

A nejednek teljesen igaza van. Ha már ők kibírják, akor mi, erős férfiak, szintén kibírhatjuk, nem? Sztem nincs ebben semmi gáz.
nekem most egy nagyon új és nagyon fiatal kis csajszi a barátnőm, akinek még abszolút szűk és szűz a popsilyuka... egyszerűen nem győzöm csodálni, hogy mennyire érintetlen és finom kis ánusza van! baromi jó dolog csókolni és puszilgatni, a puncijától végignyalni a derekáig az egész seggecskéjét!!! ami viszont az anális kinyitogatását illeti: hát nem is tudom... még az is lehet, hogy egyelőre beérem csak a puncijával (és a gyönöyrűséges kis szájával
) azért a jót is meg lehet ám unni... és egyszerűen sajnálom elrontani és munkára fogni ezt a tökéletesen feszes végbélnyílást...

A nejednek teljesen igaza van. Ha már ők kibírják, akor mi, erős férfiak, szintén kibírhatjuk, nem? Sztem nincs ebben semmi gáz.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 28. hétfő 16:00

Egy ismerősöm mesélte, hogy rá akarta venni a nejét az anális szexre, mire anya azt montda..."ha elöbb kipróbálod milyen, amikor téged fenékbe dugnak, akkor majd én is hagyom magam..."
Szerencsére ilyen szempontból szerencsésnek mondhatom magam, mert a nejem nagyon szereti és élvezi az anális szexet...(sajna más téren vannak problémák...)...ezt egyfajta "kárpótlásnak" tekintem ilyettén formában a sors részéről...
Ami fontos, a nagyfokú odafigyelés...megfelelő síkosítás...
Szerencsére ilyen szempontból szerencsésnek mondhatom magam, mert a nejem nagyon szereti és élvezi az anális szexet...(sajna más téren vannak problémák...)...ezt egyfajta "kárpótlásnak" tekintem ilyettén formában a sors részéről...

Ami fontos, a nagyfokú odafigyelés...megfelelő síkosítás...
én nem szeretem ha a pasim a seggemmel akar el lenni és nem is szeretném én se neki!
egyáltalán nincs más beütésem,egyszerüen csak szeretem ha a barátnőm játszk a fenekemmel,nagyon meg szokta dugni, és ő is élvezi, akkor mi ebben a rossz?
Nem vagy te egy kicsit férfisoviniszta?!?
Hát én pedig teljese hetero ffi vagyok,és szeretem,ha a barátnőm ott játszik hátul velem...!

Dehogy.Gondolj a prosztatamasszázsra
azt állítólag szeretik a ffiak---ahhoz pedig az anális szex "szükséges"

Így van, jól beszéltek srácok. Nincs bennem semmi homo beütés.