Én is igy látom a helyzetett hogy egy évbe legyen csak 10szer,de az valódi élvezetett nyújt mindkettőnknek
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 20:34

Törölt felhasználó (78357)

Nálunk is ez a helyzet, ha nincs ráhangolva a partner, akkor is megengedi, de mivel tudom, hogy nem okoz örömet neki, és oda kell figyelni nehogy fájdalmat okozzak, nekem sem igazán élvezetes. De, néha amikor igazán elengedi magát...az nagyon finom!!!

Az ánusz(popónyilás)is egy erogénzóna,a zárógyűrűk a gyakori használatkor természetesen egy idő után veszit a feszességből amit esetleg egy állandó férfi partner tapasztalhat is,de ettől függetlenül az anális szex teljes mértékben élvezetett fog nyújtani a hölgynek,amenyiben igényli és szereti és kellőképen eltud hozzá lazulni.
(Ez egy válasz lacza90 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 16:59

Ha valaki minnél töbször csinálja az anált akkor az annál jobb érzés lessz, és annál nagyobra képes tágulni?????????? Aki érti ezt a dolgot az kérem válaszoljon.
Nálunk is ez a helyzet, ha nincs ráhangolva a partner, akkor is megengedi, de mivel tudom, hogy nem okoz örömet neki, és oda kell figyelni nehogy fájdalmat okozzak, nekem sem igazán élvezetes. De, néha amikor igazán elengedi magát...az nagyon finom!!!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 08. szombat 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 21:01

"Én még ott érintetlen vagyok. Szívesen kippróbálnám, sajnos az eddigi barátaim visszautasítottak, mert hogy a kuki nem oda való.Mit csiníljak?"
Irja sysike és rögtön vagy 4 ajánlatott is adnak
cimmel együtt
Gyerekekk ez nem társkereső meg ismerkedő topic használjátok a GG privit
eddig az off
Én nagyon szeretem az anális szexet csak az a baj hogy a páromnál ez ráhangoltság kérdése,rájöttem hogy nem jó erőltetni mert ha neki nem jó az nekem se nyújt élévezetett

Én nagyon szeretem az anális szexet csak az a baj hogy a páromnál ez ráhangoltság kérdése,rájöttem hogy nem jó erőltetni mert ha neki nem jó az nekem se nyújt élévezetett
Ha valaki minnél töbször csinálja az anált akkor az annál jobb érzés lessz, és annál nagyobra képes tágulni?????????? Aki érti ezt a dolgot az kérem válaszoljon.
"Én még ott érintetlen vagyok. Szívesen kippróbálnám, sajnos az eddigi barátaim visszautasítottak, mert hogy a kuki nem oda való.Mit csiníljak?"
cimmel együtt
eddig az off

Bocs lemaradt az emailem írj, ha érdekel.
sajovolgyi@freemail.hu
sajovolgyi@freemail.hu
Sysike én bevezetnélek szívesen gyöngéden nem bánnád meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 09:47
Törölt felhasználó (142623)

Én még ott érintetlen vagyok. Szívesen kippróbálnám, sajnos az eddigi barátaim visszautasítottak, mert hogy a kuki nem oda való.Mit csiníljak?
Szívesen segítek.A kis punciimádóm csak 14-es és nagyon figyelmes, türelmesen, gyengéd ahogy szeretnéd.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Én még ott érintetlen vagyok. Szívesen kippróbálnám, sajnos az eddigi barátaim visszautasítottak, mert hogy a kuki nem oda való.Mit csiníljak?
Lám, van aki normális, őszinte válaszokat ír. Köszi! Egy lépéssel előbbre kerültem a női érzések, motivációk megértéséhez.
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 15:04

első alkalom: sok évvel ezelőtt
motiváció: a pasim nagyon ki akarta próbálni (neki is első alkalom volt)
érzések: megbeszéltük előtte a "menetrendet" és tudtam hogy bízhatok benne és ha szólok akkor megáll
végeredmény: elviselhetőnek találtam és nem zárkóztam el további alkalmaktól
később: a rutinnal élvezetesebb lett
orgazmus: bár nagyon élvezem, csak az anális behatolás nem váltja ki, vagy plussz vibri vagy csiklóizgatás kell hozzá
na ennyi a "leltár"
érzések: megbeszéltük előtte a "menetrendet" és tudtam hogy bízhatok benne és ha szólok akkor megáll
orgazmus: bár nagyon élvezem, csak az anális behatolás nem váltja ki, vagy plussz vibri vagy csiklóizgatás kell hozzá
na ennyi a "leltár"

első alkalom: sok évvel ezelőtt
na ennyi a "leltár"
(Ez egy válasz Hummi üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 14:42
na ennyi a "leltár"

Az első alkalomról írj, az érzéseidről. Kiváncsiságból kezdted? Volt-e benned bizonytalanság, hogy szeretnéd-e? Volt-e fájdalom, volt-e orgazmus?
Szia!
Kár, hogy messze lakunk egymástól! (Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár, hogy messze lakunk egymástól! (Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Az első alkalomról írj, az érzéseidről. Kiváncsiságból kezdted? Volt-e benned bizonytalanság, hogy szeretnéd-e? Volt-e fájdalom, volt-e orgazmus?
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Én kimondottan kedvelem, de csak hozzáértő pasival
(Ez egy válasz Hummi üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Teltcica! Te próbáltad már? Erogén zónád?
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
mennyi "önzetlen" segítőkész emberke

Lehet odavaló,ha mindkét fél szeretné. Persze nem ajtóstól rohanva a házba!
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 12. 05. szerda 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Méghogy nem odavaló!!!
Butaság! Az igaz, hogy nem csak oda....
Butaság! Az igaz, hogy nem csak oda....
Szia Sysike!
Először is azt tanácsolom,hogy keress magadnak olyant akivel kipróbálhatod. Jól gondolod,hogy izgi a dolog.Sikkosíto minden esetben kell, nehogy mindjárt első alkalommal visszapattanj a dologról. A ,,kuki" nagyonis odavaló.Kár,hogy nem volt eddig részed benne. Az én kapcsolatomban nem mindennapos a dolog,inkább meghagytuk olyan kuriózum félének. ez havonta 2-3 alkalom.
Nagyon szívesen segítek neked, ha gondolod.
üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Először is azt tanácsolom,hogy keress magadnak olyant akivel kipróbálhatod. Jól gondolod,hogy izgi a dolog.Sikkosíto minden esetben kell, nehogy mindjárt első alkalommal visszapattanj a dologról. A ,,kuki" nagyonis odavaló.Kár,hogy nem volt eddig részed benne. Az én kapcsolatomban nem mindennapos a dolog,inkább meghagytuk olyan kuriózum félének. ez havonta 2-3 alkalom.
Nagyon szívesen segítek neked, ha gondolod.
üdv (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Úgy látom, hogy nem csak engem lep meg amit írsz.
Mit csinálj? Most van barátod? Amennyiben nincs, akkor csak válogatnod kell a jelentkezők közül.
Mit csinálj? Most van barátod? Amennyiben nincs, akkor csak válogatnod kell a jelentkezők közül.

Igazad van. A kuki tényleg nem a popsiba való.