Törölt felhasználó (1794082)

Nem. Te egy barom vagy a kretén barátoddal együtt!

Nem. Te egy barom vagy a kretén barátoddal együtt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 08. csütörtök 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 08. csütörtök 17:35

Törölt felhasználó (1413112)

Miért? Csak ugy lehet nője vagy olyan nö je valakinek akiböl reggel kilehet nyalni a mások esti maradék tejeskávéját?
Mosogató fiú vagyok én?
Mosogató fiú vagyok én?

Miért? Csak ugy lehet nője vagy olyan nö je valakinek akiböl reggel kilehet nyalni a mások esti maradék tejeskávéját?
Mosogató fiú vagyok én?
Mosogató fiú vagyok én?
Mosogató fiú vagyok én? (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 08. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 08. csütörtök 15:15
Mosogató fiú vagyok én? (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 08. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Legalább humorérzéke legyen, ha már nője nincs.

Legalább humorérzéke legyen, ha már nője nincs.
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2017. 06. 07. szerda 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Ehhh... Na ehhez is hozzá tudok szólni :P
Személy szerint nagyon is élvezem az anál szexet de nem mindegy milyen állapotban, kivel, és hogyan!
Volt már extra méret is a popsimba amit nagyon is élveztem de azért mert kívántam a pasit, tetszett is nagyon fel is tudott izgatni és mellesleg értett is a popsi tágításához
Viszont volt olyan szitu hogy egy átlagossal, vagy talán kisebb is volt és mondtam hogy hagyjuk abba mert fáj!
Igen! Annyira nem tetszett a pasi sem és amit csinál az sem, így a popsim nem akarta beengedni
Személy szerint nagyon is élvezem az anál szexet de nem mindegy milyen állapotban, kivel, és hogyan!
Volt már extra méret is a popsimba amit nagyon is élveztem de azért mert kívántam a pasit, tetszett is nagyon fel is tudott izgatni és mellesleg értett is a popsi tágításához

Viszont volt olyan szitu hogy egy átlagossal, vagy talán kisebb is volt és mondtam hogy hagyjuk abba mert fáj!
Igen! Annyira nem tetszett a pasi sem és amit csinál az sem, így a popsim nem akarta beengedni

Na azért legalább humorérzéked van
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 07. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 07. szerda 20:05

Ha összerakom az előző hozzászólásokat, akkor te szereted a "tejcsokit" is meg a "habos capucinot".
Igen. Igen... igazad van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 07. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 07. szerda 20:05

Ha összerakom az előző hozzászólásokat, akkor te szereted a "tejcsokit" is meg a "habos capucinot".
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 07. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 07. szerda 19:49

Nekem szerencsém van. A feleségem ugyanúgy élvez popsiba, mint punciba. Persze nem állat módjára, hanem finoman kényeztetve.
Nekem szerencsém van. A feleségem ugyanúgy élvez popsiba, mint punciba. Persze nem állat módjára, hanem finoman kényeztetve.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 07. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 07. szerda 11:11
Törölt felhasználó (1579582)

Nekem nagyon bejön az anális egyuttlét, de sajna a feleségem csak elviseli időnként. Emiatt amilyen hatalmas vágyal várom hogy meg dugjam a szép kerek seggét utána mindig rájövök hogy nem volt az igazi v. Lehet ha egy olyan hölgyel csinalnám aki nem csak oda pucsit hanem akarja is akkor mégjobban rákattanék. A felésegem ő sosem elvezte,pedig nagyon tagulékony. Egy kis elazitás (teljes test masszázs) és már rögtön dughatom be neki. Elsőre bemegy.tagitani se kell. :( de sajna csak ritkán élvezhetem.......
Nekem nagyon bejön az anális egyuttlét, de sajna a feleségem csak elviseli időnként. Emiatt amilyen hatalmas vágyal várom hogy meg dugjam a szép kerek seggét utána mindig rájövök hogy nem volt az igazi v. Lehet ha egy olyan hölgyel csinalnám aki nem csak oda pucsit hanem akarja is akkor mégjobban rákattanék. A felésegem ő sosem elvezte,pedig nagyon tagulékony. Egy kis elazitás (teljes test masszázs) és már rögtön dughatom be neki. Elsőre bemegy.tagitani se kell. :( de sajna csak ritkán élvezhetem.......
Alap...
Ha a partner élvezi úgy nagyon birom! Viszont ha csak engedi, tűri, elviseli... stb, úgy nem szeretem! És természetes előtte az alapos tisztítás.
Ok-ok kollegina!
Volt már dolgom jó meleg és egybe gyönyörű popóban egy nagyon kedves duci hölgyemény odaadó közreműködésével.Jó alapos síkosítás után lassan behatoltam,és mindkettőnk örömére ment a finom tili-toli kombinálva cici masszással.
A végén volt is ám fenékig tejföl!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 19:57

Törölt felhasználó (1613842)

Neee legyszi, neeee
))
Induljunk ki abbol, hogy minden tipp topp
es ha minden tipp topp, akkor nagyon elvezetes a megfelelo partnerrel.

Igazad van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 18:03

Biztos tolonganak

Neee legyszi, neeee
))
es ha minden tipp topp, akkor nagyon elvezetes a megfelelo partnerrel.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 19:44

Jókat mókáztunk eddig,de most egy kicsit komolyabbra fordítva a szót mindenképpen figyelembe kell venni a befogadó félnek szánt személy hozzáállását a dologhoz!Emellett ha nincs ellenére a fenekébe fogadni legalább egy/vagy egymás után több
/ lüktető hímtagot és/vagy más kemény eszközt,akkor meg biztosra kell menni,hogy nincs-e valami emésztőszervi probléma/irritális bélszindróma,tejcukor és/vagy zsírlebontási zavar,kalici vírusfertőzés/,mert másképp tényleg jöhet a "csavartfagylalt",aztán durva lesz az ágynemű!!

Jókat mókáztunk eddig,de most egy kicsit komolyabbra fordítva a szót mindenképpen figyelembe kell venni a befogadó félnek szánt személy hozzáállását a dologhoz!Emellett ha nincs ellenére a fenekébe fogadni legalább egy/vagy egymás után több
/ lüktető hímtagot és/vagy más kemény eszközt,akkor meg biztosra kell menni,hogy nincs-e valami emésztőszervi probléma/irritális bélszindróma,tejcukor és/vagy zsírlebontási zavar,kalici vírusfertőzés/,mert másképp tényleg jöhet a "csavartfagylalt",aztán durva lesz az ágynemű!!

Biztos tolonganak
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 16:47
A párját....

Törölt felhasználó (1574052)

A párját....

A párját....

Törölt felhasználó (1613842)

Kemenynek lenni nem az en feladatom... dehogy kemeny(kedek)
Csak nem ertem mit keres itt egy antiszex.

Csak nem ertem mit keres itt egy antiszex.
Kemenynek lenni nem az en feladatom... dehogy kemeny(kedek)
Csak nem ertem mit keres itt egy antiszex. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 13:26

Csak nem ertem mit keres itt egy antiszex. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak keményen Á! Csak keményen