hát!én... :)szeretem
Tényleg hasmenésük van a csajoknak tőle vagy ez csak tévhit?
Honnan gondolod ezt a baromságot?
(Ez egy válasz reemus20 üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez tévhit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz reemus20 üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt aki itt olyasmit irt hogy idővel a hasmenés is elmúlik, és nem is biztos hogy az análtól van
Persze! Az orálistól meg hánynak. Puncisnál meg attól hugyoznak?

összekevered a glicerin-kúppal :D (kivéve, ha most én is megkeveredtem
)

csak nehogy a nitro-glicerines kúppal keverd, mert az robban.... juj mi lenne belőle!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 16. hétfő 23:30

Törölt felhasználó (24620)

összekevered a glicerin-kúppal :D (kivéve, ha most én is megkeveredtem
)

pikk... "juj"
...
pukk... "jaj, bocsánat"
...
FLOCCS!
:D (Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 16. hétfő 23:35
...
pukk... "jaj, bocsánat"
...
FLOCCS!
:D (Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 16. hétfő 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)

csak nehogy a nitro-glicerines kúppal keverd, mert az robban.... juj mi lenne belőle!

anál az ász,persze csak ellenkező nemüekkel. :))
Először csak ujjaztam a páromat, aztán egy gyertyát dugtam a seggébe, és csak ezek után tehettem be a farkam a fenekébe. Hihetetlenül élvezte, bár az elején kicsit fájt neki, de aztán ahogy az izmok lazultak, úgy élvezte egyre jobban. A vége hosszú és nagy orgazmus lett.
Én már próbáltam nagyon jó, csak olyan lányt nem találok aki igazán élvezné. Hogy lehet elérni náluk??
csatlakozom az elöttem szolóhoz. nekem bevált.
Nekem a nagy kedvencem!(persze adni szeretem)
Bár előtte nem árt egy alaposabb beöntés a tisztaság kedvéért.
Keith közben a puncus is legyen izgatva általad vagy általa.
Bár előtte nem árt egy alaposabb beöntés a tisztaság kedvéért.
Keith közben a puncus is legyen izgatva általad vagy általa.
Kicsit tanulj még. Egy nő mindent el tud játszani, ha akar valamit...JÓ reggelt!
Én is nagyon élveztem a dolgot, amikor volt rá lehetőségem. Szűk volt, és izgató a dolog, ez valami extrém!
Hello. Egy csajt akkor konnyu ravenni az analis szexre ha szeret teged. Akkor konnyu nagyon. Vagy akkor ha valami szajha, vagy ha k..rva es fizetsz neki.Ez van. En a baratnommel csinalom, igaz, meg csa addig jutottunk el hogy probalkozzas. Egyenlore meg nemvolt tovabb, de a a dolgo halad elore.csao
Sziasztok!
Szerintem az anális szexhez mindenképpen kell a 100% összhang,tabumentes kapcsolat és kell,hogy a csaj nagyon szeressen. Nálunk ez megvolt és ha kellőképpen felizgattam egyáltalán nem ellenkezett,sőt volt olyan is amikor azt mondta vártam,hogy mikor rakod be.(Persze mindenki más.)Általában anál közben a csiklóját szokta izgatni,amíg én hátulról tevékenykedtem,de volt olyan is amikor csak anál volt semmi csikló izgatás.
Szerintem az anális szexhez mindenképpen kell a 100% összhang,tabumentes kapcsolat és kell,hogy a csaj nagyon szeressen. Nálunk ez megvolt és ha kellőképpen felizgattam egyáltalán nem ellenkezett,sőt volt olyan is amikor azt mondta vártam,hogy mikor rakod be.(Persze mindenki más.)Általában anál közben a csiklóját szokta izgatni,amíg én hátulról tevékenykedtem,de volt olyan is amikor csak anál volt semmi csikló izgatás.
Megyeget, alkalmanként.