Valószínű velem van a baj, de sosem értettem meg miért kell erőltetni az anális szexet. Gondolatszinten nálam is előfordult, hogy jó lenne oda is bedugni, meg ami luk van egy nőn mindenhová, de sosem erőltettem, így ez kimaradt az életemből. Nem szólok meg senkit, de valahogy egy nedves, forró punci engem jobban lázbahoz mint egy száraz ánusz, ráadásul (persze csak szerintem) annak más a rendeltetése. Mielőtt valaki felhördülne, nem szólok meg senkit, nekem meg van egy másik gyengém, szeretek szexközben csúnyákat mondani, pl. miért nem mosogattál el te cafka?
(lehet nem is csúnya?) Egyébként egészségetekre!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:47

hááát. egyszer mi is próbáltuk. a barátnőm azt mondta,h fáj neki. mondjuk nem készítettük elő a terepet(nem az én ötletem volt). azóta azt hangoztatja,h az "csak kijárat". ezért ő nem mondja, nekem az nem jó,amit ő nem élvez. akkor miért kéne ezzel foglalkozni?
végülis... nekem is tetszik a kedvesem popsiluka (mint ahogy a többi része is), de miért kellene nekem oda bedugni a farkamat? nem mondom,h nem gondoltam rá
de nem szeretném,h valami egsézségügyi baja legyen, vagy fájjon neki. maradok a puninál
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:52

Törölt felhasználó (69371)

csak amikor ott vagyunk és benne vagyunk, akkor én részben kikapcsolok, és érted amikor látom, egy két pózban azt a gyönyörű ánuszt... hát nehéz visszafogni magam..., nah jó akkor ezek szerint nincs tipp
csak egy bizonyos mélység után fáj neki, csak az elég kicsi mélység, kívülről szereti...
berugatni soha... én magam se iszok soha, és azt se szeretem ha ő iszik... nem si szokott, részeg nőnél nincs csúnyább... mellesleg nem vaok aljas (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 21:18
berugatni soha... én magam se iszok soha, és azt se szeretem ha ő iszik... nem si szokott, részeg nőnél nincs csúnyább... mellesleg nem vaok aljas (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)

hát igazi tipp nincs. ha nyalod a lukát,az se jön be neki? sztem akkor lehet h van esély ha jól berugatod. de az meg aljas.
hát igazi tipp nincs. ha nyalod a lukát,az se jön be neki? sztem akkor lehet h van esély ha jól berugatod. de az meg aljas.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:52

csak amikor ott vagyunk és benne vagyunk, akkor én részben kikapcsolok, és érted amikor látom, egy két pózban azt a gyönyörű ánuszt... hát nehéz visszafogni magam..., nah jó akkor ezek szerint nincs tipp
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:47

hááát. egyszer mi is próbáltuk. a barátnőm azt mondta,h fáj neki. mondjuk nem készítettük elő a terepet(nem az én ötletem volt). azóta azt hangoztatja,h az "csak kijárat". ezért ő nem mondja, nekem az nem jó,amit ő nem élvez. akkor miért kéne ezzel foglalkozni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:38

már minden pózt kipróbáltunk, minden egyenlőre lehetséges helyszinen... nem eröltetem, de biztos meg lehet szerettetni... gondolom én... nem nagy probléma, ha nem akarja, de imádom a hátsóját is, és ugye szex közben elég perverz leszek... minden más megvan, csak ez hibádzik
az nem mocsokság ha megmondod... én se szeretnék neki fájdalmat okozni... csak nem értem, hogy ő sosem akarja, és tudni akarom mivel lehet rávenni, hogy néha legalább akarja...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:42

A lényeg női szemmel, hogy ha akarom, akkor úgyis lesz anális akció. Ennél a témánál is kicsit érzékenyebbnek kell lenni a női nemmel. Tényleg nem mindig esik jól. Én meg vagyok olyan mocsok, hogy megmondom most nem jó! Vagy most nagyon akarom!
Most pl.
Szegényes szexuális smájli-választék!

A lényeg női szemmel, hogy ha akarom, akkor úgyis lesz anális akció. Ennél a témánál is kicsit érzékenyebbnek kell lenni a női nemmel. Tényleg nem mindig esik jól. Én meg vagyok olyan mocsok, hogy megmondom most nem jó! Vagy most nagyon akarom!
Most pl.

már minden pózt kipróbáltunk, minden egyenlőre lehetséges helyszinen... nem eröltetem, de biztos meg lehet szerettetni... gondolom én... nem nagy probléma, ha nem akarja, de imádom a hátsóját is, és ugye szex közben elég perverz leszek... minden más megvan, csak ez hibádzik
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:34

miért olyan fontos ez? a puncija nem elég jó? nem értem minek kell ezt erőltetni. van még sok módja a szexnek. nem csak ez van, meg a misszionárius póz...
miért olyan fontos ez? a puncija nem elég jó? nem értem minek kell ezt erőltetni. van még sok módja a szexnek. nem csak ez van, meg a misszionárius póz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 20:20

nem nagyon szereti barátnőm popsiba, sőt nem is engedi, csak ugye néha erőszakos vagyok... lehet a vastag méretem a gond... hogy tudnám vele megszerettetni? síkosnak mindig jó síkos, tehátnem értem miért fájhat... azt is mondta, hogy ha még ujjal csinálom, egy ujjperccel, akkor az még jó, de mélyebben rosszabb neki... mi lehet a gond amiért nem szereti?
nem nagyon szereti barátnőm popsiba, sőt nem is engedi, csak ugye néha erőszakos vagyok... lehet a vastag méretem a gond... hogy tudnám vele megszerettetni? síkosnak mindig jó síkos, tehátnem értem miért fájhat... azt is mondta, hogy ha még ujjal csinálom, egy ujjperccel, akkor az még jó, de mélyebben rosszabb neki... mi lehet a gond amiért nem szereti?
Meg kell védenem "kis 1001" et mert hallhata sőt olvashatott is róla!! Valoban volt egy ilyen teszt-tanulmány amit a hülye angolok csináltak és ök valoban ezt állapítoták meg hogy az anális közösülésnél a popsiba lött ondoból olyan "hatoanyagok." szívodnak föl a végbél falán keresztül amitől valóban nönek a cickók!!!! Azt hogy ez menyire igaz vagy sem vagy hogy milyen mértékben nött az a cickó én sem tudom de én is olvastam erről a kutatásról!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 15:53
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Az semmi, nemcsak a mellei nőnek, hanem a fülei is és lúdtalpas is lesz. Éjszaka meg csattognak a fogai. Ezentúl ha nagymellű csajt látok hangosan fel fogok röhögni, ha megkérdi miért majd mondom neki: "csókolom magát is seggbekúrták?" (csak tudnám ennyi baromságot honnan lehet összehordani)
Ezt írd le a Veres Pali bácsi TOPICJÁBA is mert annyira jó!

Nagggyon hülye, folyik a könnyem a röhögéstől.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 15:53

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Az semmi, nemcsak a mellei nőnek, hanem a fülei is és lúdtalpas is lesz. Éjszaka meg csattognak a fogai. Ezentúl ha nagymellű csajt látok hangosan fel fogok röhögni, ha megkérdi miért majd mondom neki: "csókolom magát is seggbekúrták?" (csak tudnám ennyi baromságot honnan lehet összehordani)

(Ez egy válasz kis1001 üzenetére (2008. 07. 22. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 13:05

Sziasztok!
Én több helyről hallottam, hogy ha beleélveznek a nő popsijába, akkor az ondóban lévő hormonoktól nőni kezdenek a mellek.Igaz ez?
Én több helyről hallottam, hogy ha beleélveznek a nő popsijába, akkor az ondóban lévő hormonoktól nőni kezdenek a mellek.Igaz ez?
Sziasztok!
Van egy barátnőm, akivel szeretnék lefeküdni, de sosem ugy jön össze a dolog, ahogy kellene. Sajna már csókolózás közben feláll sokszorés nagyon hamar elmegyek. Mit tegyek ez ellen?
Előre is köszi a segítséget!
(kérdésed NEM ebbe a topicba való, keresd meg a megfelelő téma-helyet, és biztosan sok választ fogsz kapni, talán lesz belőle olyan is, amit érdemes megszívlelni!
segítek: tom)
Korai magömlés---->Katt!
Van egy barátnőm, akivel szeretnék lefeküdni, de sosem ugy jön össze a dolog, ahogy kellene. Sajna már csókolózás közben feláll sokszorés nagyon hamar elmegyek. Mit tegyek ez ellen?
Előre is köszi a segítséget!
(kérdésed NEM ebbe a topicba való, keresd meg a megfelelő téma-helyet, és biztosan sok választ fogsz kapni, talán lesz belőle olyan is, amit érdemes megszívlelni!
segítek: tom)
Korai magömlés---->Katt!
Sziasztok!
Kipróbálhatja.
Vannak oldalak e célra is...
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2008. 07. 19. szombat 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Vannak oldalak e célra is...
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2008. 07. 19. szombat 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
kiraly
én szeretem az análisat

nem indiszkrét de nem szeretnék beszélni róla...lelki okai vannak nem testi
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 19. szombat 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 22:18
Törölt felhasználó (218972)

Miért mi történt Rambika:(?Már ha nem túl indiszkrét a kérdés.