Nem mindig kedvellem de egyszer kétszer egy hónap alatt bevállalom
Szia drága!Ha a relatíve kisebb méretet kedveled a puncikádban is,akkor enyém/16/5/ pont kompatibilis az édes-nedvesedbe!
Sok-sok gyönyört kívánok!Szia!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 17:07

Törölt felhasználó (1027102)

Mindenképpen a kisebb. Eleve a kisebb méretet szeretem a puncimban is.
Köszönöm, Neked is sok sok orgazmust kívánok!

Mindenképpen a kisebb. Eleve a kisebb méretet szeretem a puncimban is.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2015. 08. 15. szombat 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 15:16

Szia kedves Fruzsi93!Relatíve nagy,vagy kisebb méret okoz neked gyönyört a popsidban?További orgazmusban gazdag szép napot kívánok!Szia!

Szia kedves Fruzsi93!Relatíve nagy,vagy kisebb méret okoz neked gyönyört a popsidban?További orgazmusban gazdag szép napot kívánok!Szia!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 14:13

Törölt felhasználó (1027102)

Nálam ez méretfüggő,de szeretem!

Nálam ez méretfüggő,de szeretem!

Nem vagyok gyakorlott a témában, egyszer próbáltam. Lehet, hogy hülyén hangzik a kérdés, de muszáj feltennem, itt sok a tapasztalt ember.
Normális, hogy mire befejezed köröskörül teljesen megduzzad a nyílás, vagy valami rosszul sült el?

nagyon jó is az análsex)))
bár az én popsimat még csak ujjazták)))
bár az én popsimat még csak ujjazták)))
Ez a Gpont akart lenni?
Bár ez pont kevés a felfedezéshez
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 13. csütörtök 02:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 13. csütörtök 02:11

Törölt felhasználó (805295)
VIP

.
.
Én sem hisztiznék.
(Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2015. 05. 18. hétfő 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Bizony jó is,főleg ha az én popsimat tömik.

imádjuk mindketten ma is volt

Törölt felhasználó (754403)

Sziasztok! Nekem már volt minden hogyan. A volt barátnőm, mikor részeg voltam és nehezebben mentem el mindig hagyta, hogy a popsiját dugjam. Azóta voltam már fiúkkal is, minden felállásban. Én jobban szeretem, ha én vagyok az aktív fél, de amikor engem dugtak meg egy idő után élveztem.
Én mindig élvezem ha dugnak,és a végén a számba mennek el.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 03. 29. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 29. szombat 18:34

Türelmes legyél és hagyd, hogy ő irányítson. (már ha jól gondolom és ő fog pucsítani
Ne várjatok csodát, a szokatlan és új élmény nem feltétlen fog tökéletes élvezetet adni. Ne erőltesd, mert piszkosul tud fájni és akkor egy időre biztos lekerül a napirendről a hátsó bejárat használata. Inkább csak szoktasd ahhoz, hogy ott is érinted és ingerled, izgatod. Sok kis lépés a nayg cél felé

Én 1-2 hetente megdugom a feleségem fenekét, egyszerűen rákattanok egy idő után és megkívánom a szűk kis popsiját... Mindketten nagyon élvezzük, az asszony szinte mindig el is élvez miközben a punciját birizgálja. A vége az, hogy a spermám a fenekében landol...
Sziasztok! Nekem már volt minden hogyan. A volt barátnőm, mikor részeg voltam és nehezebben mentem el mindig hagyta, hogy a popsiját dugjam. Azóta voltam már fiúkkal is, minden felállásban. Én jobban szeretem, ha én vagyok az aktív fél, de amikor engem dugtak meg egy idő után élveztem.
Türelmes legyél és hagyd, hogy ő irányítson. (már ha jól gondolom és ő fog pucsítani
Ne várjatok csodát, a szokatlan és új élmény nem feltétlen fog tökéletes élvezetet adni. Ne erőltesd, mert piszkosul tud fájni és akkor egy időre biztos lekerül a napirendről a hátsó bejárat használata. Inkább csak szoktasd ahhoz, hogy ott is érinted és ingerled, izgatod. Sok kis lépés a nayg cél felé
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 29. szombat 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 29. szombat 07:03

Törölt felhasználó (874462)

Hali! Párommal ugy döntöttünk hogy kiprobáljuk az anális sexet mit tudnátok tanácsolni? Én nagyon kívánom és nem akarom hogy neki kellemetlen legyen szeretném ha élvezné ö is.
Sziasztok
fiukent ma este lesz az elso
Engem fog seggbe
)
:
fiukent ma este lesz az elso
Engem fog seggbe
)

nyallal vagy mas sikositoval jol nedvesitsd be,mert ellenkezoleg a puncival bar mennyire felizgulunk a poponk nem lessz nedves
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 29. szombat 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 29. szombat 07:03
Törölt felhasználó (874462)

Hali! Párommal ugy döntöttünk hogy kiprobáljuk az anális sexet mit tudnátok tanácsolni? Én nagyon kívánom és nem akarom hogy neki kellemetlen legyen szeretném ha élvezné ö is.