Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Arról szeretnék lányokat, fiúkat kérdezni hogy mi volt eddig a leg extrémebb eszköz, tárgy amit magának vagy párjának feldugott

Az eddigi hozzászólások

... 5 6 7 8
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#35   2011. 01. 09. vasárnap 06:55
X Törölt felhasználó (456352)
tudjátok az aszonykám elenezte hogy vegyünk egy vibrátort most vetünk egyet kipróbűltuk akkorákat élvez ra ..tegnap franciáztunk én vibrátoroztam spicelt töle rendesen
#34   2011. 01. 08. szombat 19:24
christiano christiano VIP
Az én párom punájába volt banán,gésagolyó,üveg golyók,vibrátor,meg egyszer vettem neki egy brutális kígyóuborkát.
Hát nem gyenge látvány volt ahogy játszott vele!
Meg még elöttem mikor nem ismertem dezodor.Most kérdeztem meg!
Azt hiszem le kellene fotóznom a drágámat,mindíg üres puncával szerepel!
Na mi legyen a puncijába??
Tippeket várok,normális kereteken belül!
#33   2011. 01. 08. szombat 18:00
remetemozes remetemozes
Mielőtt beszólsz valakinek, nézz rá az adatlapjára, hátha van a saját videói között olyan, ami bizonyító erejű lehet...
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2011. 01. 07. péntek 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 07. péntek 23:43
Szerintem a csalánt ne csak a barátnődön próbáld ki.....ő is verhetné a pöcsöd a csalánnal---tudod,az könnyebb..Könnyebb?Hát persze;elvégre: "Könnyű más pöcsével csalánt verni"...csak annyira,mint más pinájával.Szóval:előbb próbáld ki. mf1
#32   2011. 01. 08. szombat 16:21
X Törölt felhasználó (58613)
A páromban volt már,virsli,banán,uborka,dezodor,fogkrémes tubus ez utóbbi természetesen a nyomos fogrémé smile sörösüveg,telefon.Biztosan sok mindent raktam még be neki de igy hirtelen ennyi jutott eszembe! További szép napot mindenkinek
#31   2011. 01. 08. szombat 12:35
X Törölt felhasználó (458225)
Ismertem egy bi lányt. Ő attól izgult fel, ha rajta is kapták. smile Öltözőkben, nyilvános wc-kben járkált fel-alá kis meglepetésekkel a popsijában. Kinder-figurától a virsliig. smile
#30   2011. 01. 07. péntek 23:43
on-lány on-lány
Szerintem a csalánt ne csak a barátnődön próbáld ki.....ő is verhetné a pöcsöd a csalánnal---tudod,az könnyebb..Könnyebb?Hát persze;elvégre: "Könnyű más pöcsével csalánt verni"...csak annyira,mint más pinájával.Szóval:előbb próbáld ki. mf1
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 16. péntek 02:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23078) VIP
2010. 07. 16. péntek 02:32
Nem próbáltuk, de filmen láttam wc kefét, s ami a leginkább tetszett: csalánt.
#29   2011. 01. 06. csütörtök 22:14
venom4 venom4
Évfordulót ünnepeltünk az akkori párommal...iszogattunk jó volt a hangulat,és gondoltam kipróbálom egy más fajtáját a boros pohárnak .... elkezdtem izgatni,csókolgattam közben ujjaztam,majd felvettem a boros üveget,és azzal kezdetem el izgatni a punciját,majd becsúsztattam és hát ment be a finom borból is majd persze onnan "ittam " ki finom nemt tiltatkozott,kifejezetten tetszett neki eljen
#28   2011. 01. 06. csütörtök 15:04
X Törölt felhasználó (747517) VIP
mi kipróbáltuk pezsgős üveget nagyon jó
#27   2011. 01. 06. csütörtök 12:24
X Törölt felhasználó (763235)
Sziasztok!
Egyszer nekem is volt egy extrém élményem érdekes dolgok a punciba. Az egyik volt barátnőmmel történt, ő egy nagyon nyitott csaj volt. Kiadósat szeretkeztem vele és kiment a konyhába, bekiabálsz kérsz e gyümölcsöt. Én mondtam neki hogy igen. Bejött és semmi nem volt nála. Akkor odatérdelt elém és a punciját odanyomta a számhoz, majd elkezdte tekergetni a csípőjét, nekem sem kellet több nyalni kezdtem a punciját. Pillanatokon belül egy cseresznye bukkant elől, majd még egy, és még egy. Az izgalomtól nem számoltam hogy végül hány szem volt, de az tuti hogy a létező legkellemesebb felszólalás volt.
#26   2011. 01. 05. szerda 19:47
remetemozes remetemozes
bocsi
(Ez egy válasz remetemozes üzenetére (2011. 01. 04. kedd 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 04. kedd 19:58
(kimoderálva a link! idegen szexoldal belinkeléséért-reklámozásáért tiltás jár!!! max. kép a megfelelő helyen, és letisztítva az elérhetőségi "útmutatótól"!) :tom ejnye1 felkialtas
#25   2011. 01. 04. kedd 20:28
X Törölt felhasználó (786097)
lányok mit szeretek a legjobban a pucitokba
#24   2011. 01. 04. kedd 19:58
remetemozes remetemozes
(kimoderálva a link! idegen szexoldal belinkeléséért-reklámozásáért tiltás jár!!! max. kép a megfelelő helyen, és letisztítva az elérhetőségi "útmutatótól"!) :tom ejnye1 felkialtas
(Ez egy válasz Borzongás üzenetére (2011. 01. 03. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 03. hétfő 22:31
...csak mi van akkor ha összeragad a puncim tőle? smile nem biztos hogy szerencsés szilveszteri élmény lenne...hmmm.
#23   2011. 01. 04. kedd 17:14
BigJoe23 BigJoe23
ha szilveszter, akkor miért nem pezsgős üveg? nyes
#22   2011. 01. 04. kedd 12:43
X Törölt felhasználó (462239)
Nyugi, nem fog! A játszadozás után úgyis megmosakszol, a fürdés előtt meg … hááááááát, egészen más okból nem történhet meg… smile
(Ez egy válasz Borzongás üzenetére (2011. 01. 03. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 03. hétfő 22:31
...csak mi van akkor ha összeragad a puncim tőle? smile nem biztos hogy szerencsés szilveszteri élmény lenne...hmmm.
#21   2011. 01. 03. hétfő 22:31
Borzongás Borzongás
(Ez egy válasz wep üzenetére (2009. 11. 21. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 21. szombat 16:31
sokmindent dugtam már lányokba uborka, banán, virsli, dezodor, stb. amitől viszont nagyon bindult barátnőm az egy üveg pezsgő volt, nem a vasrag felével! tudom ez nem igazán extrém, de ha kiveszed a dugót és felrázod majd bedugod a punciba a nő olyat élvez ahogy pezseg mindene, le sem tudom írnni. Volt már rá példa hogy hozott haza egy pezgőt, hogy este a kádba szeretkezés közbe használjuk.
#20   2011. 01. 03. hétfő 22:17
Borzongás Borzongás
Hogy ez szilveszterkor nem jutott az eszembe! smile tetszik a gondolat, tuti jó lehet...kipróbálom smile
(Ez egy válasz wep üzenetére (2009. 11. 21. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 21. szombat 16:31
sokmindent dugtam már lányokba uborka, banán, virsli, dezodor, stb. amitől viszont nagyon bindult barátnőm az egy üveg pezsgő volt, nem a vasrag felével! tudom ez nem igazán extrém, de ha kiveszed a dugót és felrázod majd bedugod a punciba a nő olyat élvez ahogy pezseg mindene, le sem tudom írnni. Volt már rá példa hogy hozott haza egy pezgőt, hogy este a kádba szeretkezés közbe használjuk.
#19   2011. 01. 03. hétfő 12:26
xy_pasi xy_pasi
Bármilyen olyan tárgy izgalmas, mely gyönyört okoz mindkét félnek, izgató, élvezetes, viszont egyáltalán nem extrém annak aki csinálja, legfeljebb annak tűnik olybá aki nem szereti az ilyesmit. Viszont egy ami szerintem nagyon is fontos és szem előtt tartandó, ne veszélyeztesse senki testi épségét!!!! nyes
#18   2010. 07. 16. péntek 02:32
X Törölt felhasználó (23078) VIP
Nem próbáltuk, de filmen láttam wc kefét, s ami a leginkább tetszett: csalánt.
#17   2009. 11. 21. szombat 16:31
wep wep
#16   2009. 11. 21. szombat 15:04
Cattie Cattie VIP
Uborka,padlizsán,üveg,kezem és párom keze...... Ha ez elég extrém. a fotóinkon az ubi és a padlizsán meg is van örökítve.

... 5 6 7 8
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: jocó79 jocó79
Nyitás ideje: 2009. 11. 12. csütörtök
Üzenetek: 155db
Utolsó üzenet: 2025. 02. 27. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!