tudjátok az aszonykám elenezte hogy vegyünk egy vibrátort most vetünk egyet kipróbűltuk akkorákat élvez ra ..tegnap franciáztunk én vibrátoroztam spicelt töle rendesen
Az én párom punájába volt banán,gésagolyó,üveg golyók,vibrátor,meg egyszer vettem neki egy brutális kígyóuborkát.
Hát nem gyenge látvány volt ahogy játszott vele!
Meg még elöttem mikor nem ismertem dezodor.Most kérdeztem meg!
Azt hiszem le kellene fotóznom a drágámat,mindíg üres puncával szerepel!
Na mi legyen a puncijába??
Tippeket várok,normális kereteken belül!
Hát nem gyenge látvány volt ahogy játszott vele!
Meg még elöttem mikor nem ismertem dezodor.Most kérdeztem meg!
Azt hiszem le kellene fotóznom a drágámat,mindíg üres puncával szerepel!
Na mi legyen a puncijába??
Tippeket várok,normális kereteken belül!
Mielőtt beszólsz valakinek, nézz rá az adatlapjára, hátha van a saját videói között olyan, ami bizonyító erejű lehet...
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2011. 01. 07. péntek 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 07. péntek 23:43

Szerintem a csalánt ne csak a barátnődön próbáld ki.....ő is verhetné a pöcsöd a csalánnal---tudod,az könnyebb..Könnyebb?Hát persze;elvégre: "Könnyű más pöcsével csalánt verni"...csak annyira,mint más pinájával.Szóval:előbb próbáld ki.

A páromban volt már,virsli,banán,uborka,dezodor,fogkrémes tubus ez utóbbi természetesen a nyomos fogrémé
sörösüveg,telefon.Biztosan sok mindent raktam még be neki de igy hirtelen ennyi jutott eszembe! További szép napot mindenkinek

Ismertem egy bi lányt. Ő attól izgult fel, ha rajta is kapták.
Öltözőkben, nyilvános wc-kben járkált fel-alá kis meglepetésekkel a popsijában. Kinder-figurától a virsliig.

Szerintem a csalánt ne csak a barátnődön próbáld ki.....ő is verhetné a pöcsöd a csalánnal---tudod,az könnyebb..Könnyebb?Hát persze;elvégre: "Könnyű más pöcsével csalánt verni"...csak annyira,mint más pinájával.Szóval:előbb próbáld ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 16. péntek 02:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 16. péntek 02:32

Törölt felhasználó (23078)
VIP

Nem próbáltuk, de filmen láttam wc kefét, s ami a leginkább tetszett: csalánt.
Évfordulót ünnepeltünk az akkori párommal...iszogattunk jó volt a hangulat,és gondoltam kipróbálom egy más fajtáját a boros pohárnak .... elkezdtem izgatni,csókolgattam közben ujjaztam,majd felvettem a boros üveget,és azzal kezdetem el izgatni a punciját,majd becsúsztattam és hát ment be a finom borból is majd persze onnan "ittam " ki
nemt tiltatkozott,kifejezetten tetszett neki

mi kipróbáltuk pezsgős üveget nagyon jó
Sziasztok!
Egyszer nekem is volt egy extrém élményem érdekes dolgok a punciba. Az egyik volt barátnőmmel történt, ő egy nagyon nyitott csaj volt. Kiadósat szeretkeztem vele és kiment a konyhába, bekiabálsz kérsz e gyümölcsöt. Én mondtam neki hogy igen. Bejött és semmi nem volt nála. Akkor odatérdelt elém és a punciját odanyomta a számhoz, majd elkezdte tekergetni a csípőjét, nekem sem kellet több nyalni kezdtem a punciját. Pillanatokon belül egy cseresznye bukkant elől, majd még egy, és még egy. Az izgalomtól nem számoltam hogy végül hány szem volt, de az tuti hogy a létező legkellemesebb felszólalás volt.
Egyszer nekem is volt egy extrém élményem érdekes dolgok a punciba. Az egyik volt barátnőmmel történt, ő egy nagyon nyitott csaj volt. Kiadósat szeretkeztem vele és kiment a konyhába, bekiabálsz kérsz e gyümölcsöt. Én mondtam neki hogy igen. Bejött és semmi nem volt nála. Akkor odatérdelt elém és a punciját odanyomta a számhoz, majd elkezdte tekergetni a csípőjét, nekem sem kellet több nyalni kezdtem a punciját. Pillanatokon belül egy cseresznye bukkant elől, majd még egy, és még egy. Az izgalomtól nem számoltam hogy végül hány szem volt, de az tuti hogy a létező legkellemesebb felszólalás volt.
bocsi
(Ez egy válasz remetemozes üzenetére (2011. 01. 04. kedd 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 04. kedd 19:58

(kimoderálva a link! idegen szexoldal belinkeléséért-reklámozásáért tiltás jár!!! max. kép a megfelelő helyen, és letisztítva az elérhetőségi "útmutatótól"!) :tom

lányok mit szeretek a legjobban a pucitokba
(kimoderálva a link! idegen szexoldal belinkeléséért-reklámozásáért tiltás jár!!! max. kép a megfelelő helyen, és letisztítva az elérhetőségi "útmutatótól"!) :tom
(Ez egy válasz Borzongás üzenetére (2011. 01. 03. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 03. hétfő 22:31

...csak mi van akkor ha összeragad a puncim tőle?
nem biztos hogy szerencsés szilveszteri élmény lenne...hmmm.

ha szilveszter, akkor miért nem pezsgős üveg?

Nyugi, nem fog! A játszadozás után úgyis megmosakszol, a fürdés előtt meg … hááááááát, egészen más okból nem történhet meg…
(Ez egy válasz Borzongás üzenetére (2011. 01. 03. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 03. hétfő 22:31

(Ez egy válasz wep üzenetére (2009. 11. 21. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 21. szombat 16:31

sokmindent dugtam már lányokba uborka, banán, virsli, dezodor, stb. amitől viszont nagyon bindult barátnőm az egy üveg pezsgő volt, nem a vasrag felével! tudom ez nem igazán extrém, de ha kiveszed a dugót és felrázod majd bedugod a punciba a nő olyat élvez ahogy pezseg mindene, le sem tudom írnni. Volt már rá példa hogy hozott haza egy pezgőt, hogy este a kádba szeretkezés közbe használjuk.
Hogy ez szilveszterkor nem jutott az eszembe!
tetszik a gondolat, tuti jó lehet...kipróbálom
(Ez egy válasz wep üzenetére (2009. 11. 21. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 21. szombat 16:31

sokmindent dugtam már lányokba uborka, banán, virsli, dezodor, stb. amitől viszont nagyon bindult barátnőm az egy üveg pezsgő volt, nem a vasrag felével! tudom ez nem igazán extrém, de ha kiveszed a dugót és felrázod majd bedugod a punciba a nő olyat élvez ahogy pezseg mindene, le sem tudom írnni. Volt már rá példa hogy hozott haza egy pezgőt, hogy este a kádba szeretkezés közbe használjuk.
Bármilyen olyan tárgy izgalmas, mely gyönyört okoz mindkét félnek, izgató, élvezetes, viszont egyáltalán nem extrém annak aki csinálja, legfeljebb annak tűnik olybá aki nem szereti az ilyesmit. Viszont egy ami szerintem nagyon is fontos és szem előtt tartandó, ne veszélyeztesse senki testi épségét!!!!

Nem próbáltuk, de filmen láttam wc kefét, s ami a leginkább tetszett: csalánt.
Uborka,padlizsán,üveg,kezem és párom keze...... Ha ez elég extrém. a fotóinkon az ubi és a padlizsán meg is van örökítve.