Pezsgős üveg.
Nálam a vákummal megduzzasztott punci a nyerő!
Sziasztok!
Imádom azokat a Lányokat,Hölgyeket,Nőket akik kedvelik ha töltve ven a puncijuk,popójuk bármivel is!
Imádom azokat a Lányokat,Hölgyeket,Nőket akik kedvelik ha töltve ven a puncijuk,popójuk bármivel is!
Autó váltós, vonóhorgos játékban van valakinek tapasztalata esetleg?
Eszméletlen jó ez a topik!!!
Szia. Autót tudok biztosítani, amin lehet gyakorolni.
(Ez egy válasz Kingácska üzenetére (2024. 07. 12. péntek 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 06:06

Exem korábban mindkettőt kipróbálta. Gumit mindenképpen használ szerintem különösen a vonóhorog esetében. Egy dolog még: az automata váltósak néha furcsa formájúak, de persze erre gondoltak amikor tervezték őket
(Ez egy válasz Kingácska üzenetére (2024. 07. 12. péntek 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)

szio
próbáltad? Majd írj egy beszámolót
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 10:40

Huhh a kukorica cső az jó ötlet, főleg, hogy nem sima a felülete
köszi a tippet, majd meglepem vele
ezek szerint akkor Te is tagulékony vagy?
azt imádom... Valamiért nagyon ráizgulok

Váltóval van tapasztalatunk, nem is kevés, mert minden eddigi autónkat felavatta a feleségem. Nagyon izgalmas, bikavadító a látvány és az orgazmusai is.
Bár mindegyik autónkon volt-van leszedhető vonóhorog, (jó nehéz darab) azzal nem volt tapasztalat sem le, sem felszerelt állapotában. (Ez egy válasz Kingácska üzenetére (2024. 07. 12. péntek 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár mindegyik autónkon volt-van leszedhető vonóhorog, (jó nehéz darab) azzal nem volt tapasztalat sem le, sem felszerelt állapotában. (Ez egy válasz Kingácska üzenetére (2024. 07. 12. péntek 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem, beteg
Nekünk tegnap volt egy vicces jelenet
hoztam haza 3 kígyó uborkát, a az egyik meglepően vastag volt
aztán elmentem otthonról ügyeket intézni, majd mikor hazaértem, a következő kép fogadott, mikor kinyitottam a hűtőt: két uborka ugyanúgy becelofánozva a helyén volt a zöldséges rekeszben, egy meg külön volt, egy fentebbi polcon, kicsomagolva... Igen, az a vastag darab volt
kivettem a hűtőből, és odafordultam a paromhoz. Annyit kérdeztem, hogy "hogy ízlett"?? Mindezt mosolyogva. Erre tökre elpirult, és azt mondta, hogy "ja, csak először enni akartam belőle, aztán meggondoltam magam" ... Igen, gondolom
de nem folytattam a beszélgetést mert nagyon zavarba jött... Én poénra tudom mennyit szokott masztizni, de tagadja... Szégyenlős ebben valamiért. Ubit szoktunk együtt is használni néha, és imádja

A zöldségek már nem extremek! Bennem távirányító volt egyszer, az volt kéznél!
Szerintem azok, de igazad van, van extrémebb
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2024. 10. 19. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 19. szombat 12:07

A zöldségek már nem extremek! Bennem távirányító volt egyszer, az volt kéznél!
Szia!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Annácska. Ha van tapasztalatod, mesélhetnél!
Szívesen olvasnám akár priviben is... (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 19. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen olvasnám akár priviben is... (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 19. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Én nem tudom kinek mi az extrém,én azt tudom a páromban mi volt általam. Természetesen minden higiénikusan volt használva, a teljesség igénye nélkül : dildók,sárgarépa,uborka,kolbász,virsli, dezodor, pezsgős üveg,mobil telefon.....
Élvezte mindet,és jó kis játékok voltak,mind
Élvezte mindet,és jó kis játékok voltak,mind
Kislabdák, dezodor, hajlakk, habverő, uborka, hajsütő vas, virslik, banán, telefon... most így hirtelen ennyi jut eszembe. Nem tudom, ebből extrémnek számít-e valamelyik.
Az exem egy jó popsi szex után kérte a baseball ütőt, belecsüccsent.
Sziasztok! Egy volt barátnőmmel sokáig voltunk távol egymástól és videócseteltünk. A telefonját dugta fel a puncijába, én pedig szorgalmasan hívogattam.
Nagyon izgalmas volt!

talán csak a hajsütővas extrém, főleg, ha bevolt kapcsolva !
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 29. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 29. kedd 13:06
Törölt felhasználó (4756324)

Kislabdák, dezodor, hajlakk, habverő, uborka, hajsütő vas, virslik, banán, telefon... most így hirtelen ennyi jut eszembe. Nem tudom, ebből extrémnek számít-e valamelyik.