Legyen 2 in 1 felállás szerintem nagyon szuperek az ilyen és ehhez hasonló képek 2 fiú 1 lányra gondoltam
Üdv!
Azóta eltelt egy "kis" idő, de még mindig nincsenek díjátadós képek!
Pedig megnéztem, van olyan aki kétszer háromszor nyert azóta (1 év)! Az majdnem 150.000 Ft. Nem létezik, hogy nem akarja felvenni! Vagy nem is készülnek már ilyen képek? Pedig videóról is volt szó. Arra is kíváncsi lennék. És nem csak én, szerintem.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 04. 11. vasárnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 11. vasárnap 21:31

amint bejönnek értük és meg esik a díjátadó fotósor és letisztázták a képeket...
a következő lehetne a játékos ujjak címmel meg hirdetve.az biztosan nagyon izgi lenne.
Útána kérdezek
De van nem egy-kettő vidéki, külföldön tartózkodó és ilyenkor akkor van a díj át adó mikor haza kerülnek, vagy nagy székes fővárasunkba tévednek. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 19. kedd 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 19. kedd 19:11
De van nem egy-kettő vidéki, külföldön tartózkodó és ilyenkor akkor van a díj át adó mikor haza kerülnek, vagy nagy székes fővárasunkba tévednek. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 19. kedd 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (731879)

Üdv!
Pedig megnéztem, van olyan aki kétszer háromszor nyert azóta (1 év)! Az majdnem 150.000 Ft. Nem létezik, hogy nem akarja felvenni! Vagy nem is készülnek már ilyen képek? Pedig videóról is volt szó. Arra is kíváncsi lennék. És nem csak én, szerintem.

Lesz idén, idő pont egyeztetve, vagy egyeztetés alatt.
Utána meg még függ a képes kolléga leterheltségétől. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 11. 04. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 04. csütörtök 19:12
Utána meg még függ a képes kolléga leterheltségétől. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 11. 04. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Útána kérdezek
De van nem egy-kettő vidéki, külföldön tartózkodó és ilyenkor akkor van a díj át adó mikor haza kerülnek, vagy nagy székes fővárasunkba tévednek.
De van nem egy-kettő vidéki, külföldön tartózkodó és ilyenkor akkor van a díj át adó mikor haza kerülnek, vagy nagy székes fővárasunkba tévednek.
A következő téma legyen: Szex a fürdőszobában!
Szex a szaunában????

Szex a szaunában????

Legyen: "Erotikus ruha"
Sok mindenkinek van otthon ilyesmi. Ez lehet átlátszó, vagy nyitott tanga, szexi body, baby-doll, vagy vad jelmez. Ebben a témában lehet szóló vagy páros képeket is csinálni. Pl.: "A télapó felszúrja a krampuszlányt" Csak a versenyzők fantáziája szab határt.
Ha teszik valakinek írjon!
Sok mindenkinek van otthon ilyesmi. Ez lehet átlátszó, vagy nyitott tanga, szexi body, baby-doll, vagy vad jelmez. Ebben a témában lehet szóló vagy páros képeket is csinálni. Pl.: "A télapó felszúrja a krampuszlányt" Csak a versenyzők fantáziája szab határt.
Ha teszik valakinek írjon!
az e havi téma nagyon ott van ...már meg is találtam az ideális témát :elmegyünk a BANKBA és csinálunk egy pár közös képet a kedvenc ügyintézőkel

Legyen a téma: Tesco, vagy bevásárlóközpont.
Személy szerint nagyon szexinek találom a lányokat a nyár slágerében, gladiátor saruban látni. Örömmel nézegetnék olyan sorozatokat , melyekben abban játszadoznak a párok vagy akár csak szólóban és úgy gondolom nem vagyok ezzel egyedül.

pl. lehetne : "A nyár legszebb boros pillanatai"
ispi és 5 farok

lehetne pl a feher szin aztan mindenkinek a fantaziajara lenne bizva, hogy milyen sorozatot keszit es hogyan
nyár... hőség... vízpart... naplemente... GG sorozat.... nos?
Sziasztok,
ahogy nézem, vszonylag sok pár tölt fel a sorozataiban néhány pisilős fotót is, és ezeket mindig nagyon imádja a közönség is, rengetegen vannak, akiket izgat ez a téma. Jó lenne, ha valamelyik hónapban az olyan sorozatok versenyeznének, amelyekben szerepelnek ilyen képek is!
ahogy nézem, vszonylag sok pár tölt fel a sorozataiban néhány pisilős fotót is, és ezeket mindig nagyon imádja a közönség is, rengetegen vannak, akiket izgat ez a téma. Jó lenne, ha valamelyik hónapban az olyan sorozatok versenyeznének, amelyekben szerepelnek ilyen képek is!
Velem szeretkező Nők képei????
Jó sorozat lehetne!!!
Jó sorozat lehetne!!!

nyár van , nyári képek tengerpart, tópart strandos képek eldugott öblöcskék ...... augusztus-szeptemberben is aktuális lehet .... punci díszítés ki mivel az a feladat ...fehér fehérneműs képek
A pisilős képek nekünk is tetszenek.

Sexi fehérneműs az jó lenne

Mindig valami extémen, vagy különlegesen gondolkodunk. Lehetne most "csak" a Pizsamaparty a verseny címe.
A leggyakoribb hely, ha szexről van szó, mégis az ágy, nem?
Mégis alig van ilyen képsorozat.
A leggyakoribb hely, ha szexről van szó, mégis az ágy, nem?