Akik szintén kedvelik ezt a felállást, írják le hogy kezdődött náluk
Nagyon szuper lehet átélni! Rengeteget fantáziálok erről!
Nagyon nagy vágyam hogy egy férj felkér keféljem a feleségét és engedjem bele a gecimet...ő meg végig nézné.
Dughatnád a feleségem
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2020. 10. 11. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 11. vasárnap 14:54

Nagyon nagy vágyam hogy egy férj felkér keféljem a feleségét és engedjem bele a gecimet...ő meg végig nézné.
Sziasztok!
Mi is imádjuk,megfelelő partner esetén,frenetikus élmény tud lenni.
Mi is imádjuk,megfelelő partner esetén,frenetikus élmény tud lenni.
Szia én nagyon szívesen csatlakoznék!
(Ez egy válasz mézgacsalád üzenetére (2020. 10. 13. kedd 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon izgalmas!
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2020. 10. 11. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 11. vasárnap 14:54

Még nem volt hozzá szerencsénk, de izgatja a fantáziánkat. Szivesen filmre venném, ahogy egy méretes fekete farok pumpálja tele a punciját. Azután persze gyorsan beletömném az enyémet. Multkor egy ilyen témáju filmkliptöl teljesen bezsongott a kicsi feleségem is, azota is emlegeti.
Nekem volt benne részem. Először nagyon furcsa volt, hogy egészen közelről nézi ahogy rajtam lovagol a felesége, de egy idő után teljesen el tudtam engedni magam, mert sohasem velem volt elfoglalva és ez megnyugtatott. Akkor sem zavart már, ha én voltam felül és ő a seggem irányából kukkolt hosszasan. Később az volt a furcsa, hogy a farkamon érezni lehetett az ujját a felesége ánuszán keresztül, ahogy az ringatózott rajtam. De ezt is megszoktam, mert nem volt semmi bi és homo sem. Amikor a felesége fürdött és csak kettesben voltunk ezt egészen őszintén meg lehetett beszélni vele és nem is jelentett problémát amikor a felsége lovagolt rajtam, ő óvatosan letolta rólam és gondolom gyönyörködött a felesége szétnyíló puncijában, majd visszahúzta rám és beleillesztette a farkamat a punciba, mint egy inszeminátor. Érdekes, a kifolyó spermát sohasem nézte meg, nem nyalta le és semmi ilyesmi. Szerencsére megnyugtatott, hogy éppen annyira puncifüggő, mint én. Így teljes nyugalomban tehettem ami jól esett, ő pedig teljes átéléssel lehetett közvetlen közelről szemtanúja kedves felesége orgazmusainak.
Imádóm! Csak sajnos nincsen rá jelentkező akibe élvezhetek!
EZT A TÉMÁT MIÉRT NEM FOLYTATJÁTOK A MÁR 1000 ÉVES "IZGAT HA MEGDUGJÁK A FELESÉGEM" TOPIKBAN???
Sziasztok, szívesen megnézném ahogy megdugják a duci feleségem
Nincs is szerintem nagyobb élmény, mint amikor egy pár hölgy tagját, rendesen tele lehet pumpálni, és utána a férj dolgozza meg a már jól kitágított, szaftos puncit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 13. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 13. kedd 14:02
Törölt felhasználó (3258552)

Nagyon izgalmas!

Tökéletesen egyetértek veled!
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2020. 10. 16. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 16. péntek 08:43

Nincs is szerintem nagyobb élmény, mint amikor egy pár hölgy tagját, rendesen tele lehet pumpálni, és utána a férj dolgozza meg a már jól kitágított, szaftos puncit!
vagy épp fordítva .....
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2020. 10. 16. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 16. péntek 08:43

Szia!Miért nem valősítjátok meg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 11. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 11. vasárnap 14:09
Törölt felhasználó (4291832)

Nagyon szuper lehet átélni! Rengeteget fantáziálok erről!
Még sosem volt hasonló topic sem. Abszolút hiánypótló.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 14. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 14. szerda 13:34
Törölt felhasználó (895053)

EZT A TÉMÁT MIÉRT NEM FOLYTATJÁTOK A MÁR 1000 ÉVES "IZGAT HA MEGDUGJÁK A FELESÉGEM" TOPIKBAN???
Telt feleségem örömére pasi?
inkabb latnam a testen vagy az arcan, az latvanyosabb
Én szeretném látni ha rá tudnánk venni a páromat,ki is nyalnám.