Sziasztok lányok/fiúk!
Masztiztatok már nyílvános helyeken? Engem érdekel a téma és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Lehet mesélni...
Masztiztatok már nyílvános helyeken? Engem érdekel a téma és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Lehet mesélni...
Én már vertem ki a farkamat utcán, nagyon felizgatott, hogy bárki megláthat. Jó nem volt túl forgalmas hely, de nappal volt és lehet hogy meg is láttak?!?
Volt valakinek hasonló élménye? Utcán, munkahelyen stb.?
Volt valakinek hasonló élménye? Utcán, munkahelyen stb.?
Hát metro bevásárlóáruház parkolójában egy mikrobuszban mikozben megkivántam egy kb 50m-re lévő picsanacis csajszikát, igaz fóliázott volt az üveg de előlről nem.
ja, autobosz hátso ülésén, mcdonalds wc+ rámnyitott a takarito fiu! (égtünk mindketten)))
Vonatban, mozi, katonaságnál éjjel takaró alatt)))
Vonatban, mozi, katonaságnál éjjel takaró alatt)))
Mellesleg ha a rendőr rajtakap az ilyenen vagy bejelentik nagyon lehet szívni!!! Mert ez törvénybe ütköző.
A "nyilvános maszti" topic nem volt jó? Van ám több fórum cím is... magáról a masztizásról több tonna...klikk: összes téma és lehet csemegézni
(Ez egy válasz Tomka00 üzenetére (2005. 08. 02. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 02. kedd 09:21

Sziasztok lányok/fiúk!
Lehet mesélni...
Lehet mesélni...
wn mär a vonaton is
csinältam...
csinältam...
áruházban próbafülkében
én a suliba amikor egyedül ültem kinn a portán.
Kórház WC-jébe.
ÉN hotel wc jében ,torna öltözöben(ez volt e legjobb9 ,lépcsőházban és még sok más helyen .
lépcsőház
padok a város különböző pontjain
suli
vonat
füves rét
néha télleg izgi közterületen :))
padok a város különböző pontjain
suli
vonat
füves rét
néha télleg izgi közterületen :))
vagy camion
Középiskola, fizika óra, hátsó pad, előttem egy bögyös-faros csibe nyári ruciban. 1x, de akkor jól esett.
azért képet is dobjatok ide a fórumba!!!!

hi! én is szivesen benne lennék a dologban!
ughh...
Ti nem kispályáztok.. vonat, benzinkút, busz, wc, ucca, park stb....
Öcsém...
respect
Ti nem kispályáztok.. vonat, benzinkút, busz, wc, ucca, park stb....
Öcsém...
respect

ha rádjön akkor nyugodtan de azért kicsit kulturáltan
hmm, niki veled is elmennék moziba :))
Extrém? Általános iskola 7. osztály, dolgozatírás közben. Senki nem vette észre