Korábban, egy másik topikban erről a témáról írtam: Amikor párom terhes volt, ultrahang és hüvelyi vizsgálatra ment. Én kint vártam. Egyszer szólt az asszisztens, hogy ha akarok, bemehetek. Beléptem a vizsgálóba, nejem a székben kitárulkozva, doki két ujjal éppen vizsgálta.
Egy pillanatra megugrott a hormonszintem és már keményedtem is. Tudom, ez sima, rutinvizsgálat volt de nagyon felizgatott ez a kép.
Egy pillanatra megugrott a hormonszintem és már keményedtem is. Tudom, ez sima, rutinvizsgálat volt de nagyon felizgatott ez a kép.

Nekem volt hozzá szerencsém. Nagyon megalázó és egyben nagyon izgalmas volt amikor a dokinő felnyùlt . Ráadásul nsgyon ügyes volt, úgyhogy kezdett merevedésem is lenni. Nem mondom a végén úgy iszkoltam kifelé, senkire nem néztem
Nekem volt hozzá szerencsém. Nagyon megalázó és egyben nagyon izgalmas volt amikor a dokinő felnyùlt . Ráadásul nsgyon ügyes volt, úgyhogy kezdett merevedésem is lenni. Nem mondom a végén úgy iszkoltam kifelé, senkire nem néztem
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 11. 15. vasárnap 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 15. vasárnap 08:20

Szerencsére nem kellett még mennem urulógushoz,de egyébként hiába viccelődsz, van aki eldurran a vizsgálat során... Olvass utána
egyébként meg nem kamu

Szerencsére nem kellett még mennem urulógushoz,de egyébként hiába viccelődsz, van aki eldurran a vizsgálat során... Olvass utána
egyébként meg nem kamu

Nálunk is hasonló volt, mikor a feleségem kismama volt. Ő amúgyis izgulós a nőgyógyásznál, meg túlságosan komolyan veszi. Minden vizsgálat előtt frissen leborotválja, vagy legyantáztatja a punciját. Most is így volt, bár úgy tudtuk csak ultrahang lesz. Mindig csupasz puncikával ment vizsgálatra, de mivel most csak ultrahangra készültünk, fazon gyantát kért, egy kis csíkot hagyott meg. Én is bent voltam vele. A doki egy jó képű 40 körüli faszi volt. Mikor mondta, hogy vetkőzön le, akkor teljesen zavarba jött a feleségem. Dehát kötelező volt. Igy hát letolta a bugyit és felfeküdt. Viszont kézzel takargatta magát, a dokinak kellett szólnia, hogy így nem tudja megvizsgálni. Elvette a kezét. Teljesen elvörösödött. Jó fej volt a doki, ahogy kiszúrta a fazont, meg is dícsérte, hogy jól áll neki
igen ám de az asszonynak addigra úgy benedvesedett a puncija, hogy ahhoz nem kell nőgyógyásznak lenni, hogy észrevegye az ember
meg is kérdezte a doki, hogy izgul-e. A feleségem bevallott, hogy igen. Mondta a doki, hogy nem kell, gyorsan megvannak. Kesztyűt húzott, jól besikosítozta, és két ujjával benyúlt. Az asszony felnyőgött, a doki kérdezte, hogy fáj - e. Mondta a feleségem, hogy nem. Kicsit még matatott is benne, utána mondta hogy kész. Amikor kijöttünk, akkor mondta el nekem, hogy azért nyögött fel, mert elélvezett
(Ez egy válasz no46-ff46 üzenetére (2020. 11. 13. péntek 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 13. péntek 08:05

Bár már régen volt és kicsit cinkes a lányommal voltam terhes a dokim ( férfi )volt csinálta a szükséges dolgokat és egyszer csak éreztem ,hogy izgulok esküszöm nem volt 2-4 perc és elélveztem remegve ő nem kicsit meglepetten nézet jó,hogy a paraván mögött volt mert csak ö és én majd elmosolyodva azt mondta most minden rendben van és ön az első kimamám így egy puszit adtam neki és elnézését kéret csak mosolygot este elmondtam a páromnak addig csak vigyorogtam nem értette ,de az este hatalamsat dugtun ahogy elmondtam .
Igen egyszer az nagyon jó volt és a dokim azóta is a dokim !
(Ez egy válasz nagynekatalin77 üzenetére (2020. 11. 12. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár már régen volt és kicsit cinkes a lányommal voltam terhes a dokim ( férfi )volt csinálta a szükséges dolgokat és egyszer csak éreztem ,hogy izgulok esküszöm nem volt 2-4 perc és elélveztem remegve ő nem kicsit meglepetten nézet jó,hogy a paraván mögött volt mert csak ö és én majd elmosolyodva azt mondta most minden rendben van és ön az első kimamám így egy puszit adtam neki és elnézését kéret csak mosolygot este elmondtam a páromnak addig csak vigyorogtam nem értette ,de az este hatalamsat dugtun ahogy elmondtam .
Néhányhoz volt már szerencsém.
Ami azonos bennük, hogy mindegyik egyformán tud meglepődni azon, hogy a vizsgálathoz felkészülés (értsd vetkőzés) nálam azt jelenti, hogy kizárólag egy platform cipő marad rajtam...
(meg néhány ékszer
)
Ezt követően zavartan elbíbelődnek a láncokon lógó pina piercingeim (csiklóban, kisajkakban) félreigazítgatásával...
(volt aki komolyan érdeklődött, hogy dugásnál van-e valamilyen szerepük
).
És mivel tudom, hogy őket aztán tényleg semmivel sem lehet zavarba hozni, ezért mindig kérem, hogy jó alaposan markolásszák át a melleimet...! (Csak úgy a rend kedvéért!)
Összefoglalva, nekem általában pozitív élmény.
Ami azonos bennük, hogy mindegyik egyformán tud meglepődni azon, hogy a vizsgálathoz felkészülés (értsd vetkőzés) nálam azt jelenti, hogy kizárólag egy platform cipő marad rajtam...

Ezt követően zavartan elbíbelődnek a láncokon lógó pina piercingeim (csiklóban, kisajkakban) félreigazítgatásával...

És mivel tudom, hogy őket aztán tényleg semmivel sem lehet zavarba hozni, ezért mindig kérem, hogy jó alaposan markolásszák át a melleimet...! (Csak úgy a rend kedvéért!)

Összefoglalva, nekem általában pozitív élmény.

Ez engem is érdekelne pasiként. Volt olyan élményetek, hogy kikezdett a férfi nőgyógyász veletek, hogyan viszonyultatok hozzá?
Kinek milyen élményei vannak? Jók vagy rosszak...