Na a csökkent értelmedre a lányom ismeri a dokoimat mivel a családunk szoros barátságban van és természetes ,hogy a dokimhoz visszem az a kérdés,hogy voltam vagyok a szeretője is az nem a te dolgod !
A végére csak egy dolgot gondoltam még és ismételtem a dolgot .
Egy kedves érdeklődő kérésére igen többszőr voltam a " dokimnál " 5 ével korosabb ,de nem zavar és több esetben ,élvezetm a kezét egyszer kérdezte csak ezért járok ide mondtam nem a fiam is nála született .
Természetesen az évek alatt gyakran, voltam fél évente vízsgálaton a fiammal voltam terehes és ott ismeretem meg a feleségét szinte pillanatok, alatt letünk barátnők a beszélgetésünk alatt elmondtam ,hogy élvezem a kezét ,de egyszer nem közeledet hozzám mint férfi G...a azt mondta igen Aranykeze van és belépet ő kirobant a kacagás belölünk !!!
Ő csak bambán várakozott az ajtóba kérdezete mi van elmondtuk nos pillanato kalatt látható volt a reakciója G...a megfogta a nadrágján kereszül és azt mondta neked engedem ,hogy használjad ha gondolod és megkaptam a szerszámát ,de náluk meghívást kaptunk az volt az első párcserénk mindenki élvezete gyakran voltunk egymásnál családias légkörben a gyereke természetesen jó baráti viszonyban vannak .
A lányom néhány éve nagy lány lett és ő lett az orvosa a legmeglepöbb a vizsgálat során ő is élvezet T...s felnézett a székből és vigyorogva mondta tényleg a te lányod .
A lányom néhány éve nagy lány lett elvitem a dokimhoz
Természetesen az évek alatt gyakran, voltam fél évente vízsgálaton a fiammal voltam terehes és ott ismeretem meg a feleségét szinte pillanatok, alatt letünk barátnők a beszélgetésünk alatt elmondtam ,hogy élvezem a kezét ,de egyszer nem közeledet hozzám mint férfi G...a azt mondta igen Aranykeze van és belépet ő kirobant a kacagás belölünk !!!
Ő csak bambán várakozott az ajtóba kérdezete mi van elmondtuk nos pillanato kalatt látható volt a reakciója G...a megfogta a nadrágján kereszül és azt mondta neked engedem ,hogy használjad ha gondolod és megkaptam a szerszámát ,de náluk meghívást kaptunk az volt az első párcserénk mindenki élvezete gyakran voltunk egymásnál családias légkörben a gyereke természetesen jó baráti viszonyban vannak .
A lányom néhány éve nagy lány lett és ő lett az orvosa a legmeglepöbb a vizsgálat során ő is élvezet T...s felnézett a székből és vigyorogva mondta tényleg a te lányod .
A lányom néhány éve nagy lány lett elvitem a dokimhoz
Nem igen szoktam colostokkal járni de volt nagyobb méret is már bennem.Vannak pózok mikor előnyösebb de van mikor a közepes vagy kisebb méret tud örömöt adni.Amugy meg egy férfi nem attól férfi nálam,hogy mekkora a mérete hanem mert gyengéden adni akar.És a nő kielégülése fontos számára.
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2020. 11. 25. szerda 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
És bírod is a nagyot, vagy nem is tudod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 25. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 25. szerda 08:54

Törölt felhasználó (2317382)

Én egyszer jártam úgy,hogy azt mondta a nőgyógyász túl hosszú az alagutam...erre én spontán visszaszóltam neki akkor én néger farokra vagyok gyártva?Majdnem leesett a székről amin ült.Jót nevettünk mindketten de aztán nem is válaszolt csak matatott tovább.
Én egyszer jártam úgy,hogy azt mondta a nőgyógyász túl hosszú az alagutam...erre én spontán visszaszóltam neki akkor én néger farokra vagyok gyártva?Majdnem leesett a székről amin ült.Jót nevettünk mindketten de aztán nem is válaszolt csak matatott tovább.
Azt távirányítóval nyitják mint a garázskaput
(Ez egy válasz louies üzenetére (2020. 11. 25. szerda 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 25. szerda 08:00

Van itt olyan aki nagy puncival jár nőgyógyásznál?
Milyen érzés a vizsgálat?
Hogyan működik ?
Nagyobb kacsával nyitják ki ?
Hogyan működik ?

Van itt olyan aki nagy puncival jár nőgyógyásznál?
Hogyan működik ?
Hogyan működik ?

Kíváncsi vagyok a csiklót vizsgálják e
Szerintem a hölgyek tudnának erről nyilatkozni. Én speciel mindig álló fasszal voltam a váróban, amikor a párom ment rutin vizsgálatokra, terhességi vizsgálathoz. Amikor bementem az a hüvelyi ultrahang cuccot dugta be neki, mint egy vibrit, na engem az nagyon izgatott.
A Te gyönyörű cicijeid körül én is szívesen matatnék... Talán még tetszene is.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 11. 21. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 21. szombat 11:25

Nőgyógyásznál semmi, egy huszonpár évvel ezelőtti malőr miatt. Max apró pánikrohamok.
De a kardiológusom ♡....... tökjó, amikor matat a cicim körül

Nőgyógyásznál semmi, egy huszonpár évvel ezelőtti malőr miatt. Max apró pánikrohamok.

"Mi a szart vizsgálna?" Normálisan nem lehet leírni? Miért kell rögtön így ilyen formában?
Itt egy részlet orvosi cikkből meg a link hogy igenis azt is megvizsgálja az orvos:
"Clitoris (csikló): normál hossza max. 2 cm körüli, átmérője 0,5 cm. Kóros esetben megnagyobbodott, vagy sorvadt, gyulladt, esetleg összenövések láthatóak."
https://www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/noi-bajok/betegvizsga- lat-noi-nemi-szervek/pkwx9gt (Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 11. 20. péntek 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 20. péntek 07:43
Itt egy részlet orvosi cikkből meg a link hogy igenis azt is megvizsgálja az orvos:
"Clitoris (csikló): normál hossza max. 2 cm körüli, átmérője 0,5 cm. Kóros esetben megnagyobbodott, vagy sorvadt, gyulladt, esetleg összenövések láthatóak."
https://www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/noi-bajok/betegvizsga- lat-noi-nemi-szervek/pkwx9gt (Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 11. 20. péntek 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi a szart vizsgálna rajta?
Az azért nem nagyon szokott "elromlani"

Mi a szart vizsgálna rajta?
(Ez egy válasz kamii üzenetére (2020. 11. 19. csütörtök 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 19. csütörtök 10:47

Csak kíváncsiságból kérdezem.A nőgyógyász a csiklót is meg szokta vizsgálni?
Király történetek !

...csak mert akkor pályát tévesztettem.
(Ez egy válasz kamii üzenetére (2020. 11. 19. csütörtök 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 19. csütörtök 10:47

Izgalmas téma

Jártam már én is. Együtt mentünk magán dokihoz a terhes párommal és bemehettem a párommal együtt a rendelőbe. Mikor a doki megujjazta a punciját éreztem, hogy keményedik a farkam és lüktet a vér a fejemben, teljesen felizgatott a látvány. Másik hasonló szituáció szülés előtt volt mikor bejött egy csini nővérke egy borotvával, egy tálka vízzel és borotvahabbal a szobába. Előttem borotválta csupaszra a nejem punciját. Még kérdezte is, hogy nem baj ha azt egész csupasz lesz, mert az a biztos... Erre az élményre később még ki is vertem párszor
(Ez egy válasz masculine üzenetére (2020. 11. 16. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 16. hétfő 19:09

Korábban, egy másik topikban erről a témáról írtam: Amikor párom terhes volt, ultrahang és hüvelyi vizsgálatra ment. Én kint vártam. Egyszer szólt az asszisztens, hogy ha akarok, bemehetek. Beléptem a vizsgálóba, nejem a székben kitárulkozva, doki két ujjal éppen vizsgálta.
Egy pillanatra megugrott a hormonszintem és már keményedtem is. Tudom, ez sima, rutinvizsgálat volt de nagyon felizgatott ez a kép.
Egy pillanatra megugrott a hormonszintem és már keményedtem is. Tudom, ez sima, rutinvizsgálat volt de nagyon felizgatott ez a kép.